Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    16. Lipanj 2016. 19:21

Curke…hvala za 'hug'...
    Btw kad smo kod kolaca
    ..ja otkrila desert koji cu stalno radit..jer je jednostavan i jaaaako fini i socan...uz kuglicu sladoleda...FANTASTIC.
    Neznam kako se stavlja link tu da vam posaljem recept sa videom....ali uglavnom idu samo 2 sastojka: 6 jaja i 300gr cokolade za kuhanje.
    Od bjelanjaka istuci snijeg.
    U otopljenu cokoladu(na pari do glatko tekuce)...ubaciti 6 zutanjaka...umjesati sa spatulicom..i dodati snjeg od bjelanjaka.spatlicom fino to umijesati...u kalup i peci 35min/170 C….
    Jos topli s kuglicom slatkaca mmmmmnjac

Elle827
    16. Lipanj 2016. 19:22

miska,jesam, da..ja sam iz ri..

bellaru...haha, ti misliš da ja čekam da se Crnac ohladi 😀ma ja ti ga odmah prelijem s glazurom, a prije toga ponekad kad imam neku dobru marmeladu prvo namazem s njom, i probusim rupe u biskvitu zadnjom stranom kuhače da mi glazura uđe unutra na tim.mjestima

'

• crnatockica
    16. Lipanj 2016. 19:23

A cokolada za kuhanje ..meni najbolja ona iz Lidla 200gr/zuta /fin care..cca 8kn

mare1989
    16. Lipanj 2016. 19:28

Crnatockica ja sam radila taj i predobar mi je🍰
    oj ovaj mjesec kad odem na vaganje puknut ce vaga😁
    Za sad sam dobila samo 3kg tj ono sto sam izgubila dok sam povracala sam vratila😊,samo tako nek ostane radi mog koljena da ne dobijem puno kg

mare1989
    16. Lipanj 2016. 19:31

Miska imat ces stvari od prvog😁
    Meni je mama danas uzela materijal da sije posteljinu za bebu usput ce i za bratovu bebu sasiti.Nedavno mi je zavjese sila,dok imam nju ne moram o tim stvarima jos da mislim😉

• crnatockica
    16. Lipanj 2016. 19:31

Bio neki dan recept sa videom na index.hr......ja probala jucer...ooodlicno...bez greske...a i nekak mi se cini obzirom da neide secer i brasno...da je nekako 'bolje' ipak se uhvati svaka nepotrebna kila koja se neda skinut uffff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.