Jutro! Evo kod mene usrana kisa😩
Dali je normalno da malo boli dole ko kad jajnici bole kao kod menge? Znam da je to normalno rano u trudnoci al ne znam za kasnije.
Mare jesi pogledala u sanjaricu sta to znaci??
Crazy nemam pojma cime su me krpali. Nema gaze ni flastera ni konaca (ima unutarnjih al ne i vanjskih).
Ova kisa koliko mi pase toliko me zalosti jer bi mogli van.
Mare ma braco je super. Mazio bebu, poljubio. Sinoc se culi i kaze mama imas bebu. Daj da ju cujem na tel. Rastopljena mama.
Inace nas dvije se borimo s kolicinom hrane. Ta bi 0-20bila na cici i onih 4h bi spavala. No ne bunim se ja plus dohrana jucer vagana 4kg. Gubitak je al pod kontrolom. Opet bole bradavice...nadala sam se da nece bas tako. A par dana jos i popustit ce.
Ajde cure postaje bolnije sad na kraju. Mene je utjesila jedna mama koja je rodila curu 4800 vaginalno. Manja je od mene. Pa si pomislim kako je njoj bilo nosit, imam sutit. I da zavrsili sluzbeno na +18kg. Bas me zanima koliko ce vaga pokazat doma
bellaru nisam gledala u sanjarici sta to znaci
Abies bas mi je drago da je sin prihvatio seku,kad dodes doma obavezno ga ukljuci da pomaze dodat bodi,pelenu iz iskustva znam da to jako pomaze,oni se onda osjecaju veliki i odgovorni.Ja cu sad imati dva pomocnika,kcer je presretna sto ce pomagat,ali sin bas nije toliko zainteresiran😊
Jutro curee, koja sparna noc a jos sparnije jutro..uzasna i dosadna kisa 😣 taman da me uhvati tupilo..a snovi su mi zivopisni da je to strasno nesto..
Kako ste vi cure?
Abies drago mi je da je braco dobro reagirao na seku
Bellaru mislim da su ti to lagane kontrakcije, bar je meni tako receno..malo se gibaj kad te uhvati, proci ce..
Deedee, meni isto zvuci kao da ti cep polako ispada :) Sad cekaj trudove pa cemo znat jel to to heheheh!
Vezano za masiranje medjice, cim sam vidila kako se treba izvodit sam odustala i odlucila biti samo na caju. I jos su mi rekli da je bolno, dakle masiras do granice boli! No, thanks!
Zanima me jel imao tko iskustva sa visokim puknucem vodenjaka ili curkanjem vodice povremeno? Od rodilja, naravno Zadnja 2 dana mi je pojacan bijeli iscjedak, jucer sam imala male grcice koje imam vec tjednima ali su jucer bili rasporedjeni tokom cijelog dana a nocas i jutros kad sam se isla ustat kao da mi uteklo nekontrolirano malo mokrace (a nije mokraca jer je cista vodica pa znam sta je). onda do zahoda opet. sad nista... a kolicinski je bilo malo, promoci onaj tanki dnevni ulozak i smoci malo gacice, flekica. Sorry na detaljnom opisu ali morala sam.
I da, dobrodosle nove cure :))))
Lunale ako je visoko puknuce onda ovako curka, al pricekaj jos tokom dana da vidis hoce li krenuti pravi trudovi. Ako ne pocnu a i dalje curka odi u bolnicu pa nek vide oni sto se zbiva.
Jel ima koja jos da krece tobogan, nisam na fejsu pa ne znam je li se nesto zbilo jucer... jel nam Baby rodila?
Pozdrav,
DANAS JE PRVENSTVO! YUHUUUU... (moš' mislit)
Ja ću danas franscuski krumpir složiti, a uskoro idem do prijateljice malo. Dosadno mi je samoj doma. Jučer sam 3 sata ribala kupaonu i sad osjećam bolove.
Sanjarka, kakvo je stanje kod tebe?
kika, i ja jedva čekam da zagrlim svoju štrucu..a vrijeme mi jako sporo sad pod kraj ide
bellaru, ja od sutra startam s masiranjem međice. Nama je primalja na tečaju rekla da se kreće od 32. tt i masiramo se palcem do granice boli Johnsons baby uljem. Ako ne možemo same, onda partner masira sa srednjakom i kažiprstom. Svaki dan malo. Odmoći ne može. Na porodu nas pitaju ako smo masirale i ako jesmo, onda i oni to rade prije samog izgona bebe.
Marigmar, ja ću isto sad u srijedu dobiti uputnicu za transfuzijski odjel zbog testa senzibilnosti jer sam Rh-. Bila sam do sad dva put i sve je bilo ok. Kapilare ja imam na livom listu popucane još prije T tak da mi je to normalno. Do sad nisam dobila nikakve strije ni sl.
Aurelija, pogledala sam video
Abies, ti kreni sa studiranjem medicine, smjer ginekologija.sve znaš. kaj su lohije?
Lucy16, stavi ticker da pratimo tvoju T. I mojem će mužu biti bebica poklon za godišnjicu braka.
Elle, dobro došla
babycoming, ja grčeve imam cca 4 tjedna, baš menstralni. MG ne pomaže. Trebam više odmarati, a ne mogu biti na miru. Imam jako tvrdi trbuh..to su dakle te kontrakcije?
Crazy, raskvarila si se tijekom masaže? Pa kako?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro,curke.. hvala vam.svima na.dobrodošlici..
evo i kod nas kišno,ali nije tako vruće zasad..
Bruna, zašto misliš da će te na carski? su rekli da imaš usku zdjelicu? kolika je beba? mi smo sad 2900g, 36+2.
Bellaru, mislim da su ti to što osjećaš najvjerojatnije one Braxton-Hixove kontrakcije..tj,lažni trudovi..u kojem si ti tjednu?
Lunale,mislim da je meni bilo to visoko puknuće najvjerojatnije, al ja nisam osjetila niš da curi,nego sam otišla u bolnicu zbog onog smećkastog iscjedka,pa kad su me pregledali su rekli da je vodenjak puknuo..to mi je bilo u 39.tj.
..slažem se s Crazy Puppet, pričekaj još kroz dan i prati malo situaciju,a onda odi u bolnicu laganini. pa ako kažu da nije još za porod,lako se vratiš doma..
'
Elle sad cu 30. Ma ja to uopce ne kuzim kako bi se trebalo osjecat ni koliko dugo ni nista pa sam zbunjena. A mozda mi je to od usranog vremena sve😕
Ugl trebala sam ic vjezbat pa mi trenerica kaze bolje ne
Lunale skuzit ces kad pukne jer ti je koda da netko slauf prikopca a ak curka onda bi trebalo prozirno i to nemres kontrolirat bas ko voda. I ja sam mislila masirat al je bilo ne izvedivo na porodu su mi masirali i hvala im radi toga jer imam samo dva mala savica. Senzibilizacija ide i ako si neg. Pogotovo 0 grupa. U bolnici sam dobila nakon poroda inekciju jer je beba bila plus a ja minus
Sortiraj odgovore
Najstariji