abies..i ja držim fige da je sve 5 i da idete doma..kako se zove bebica?
..jel ti i mali bio velik? ja sam isto s prvom bebom uspjela dojiti iako sam imala carski ..na početku je bila uz dohranu jer je bila malo žućkica pa nije dovoljno vukla al smo s mjesec dana čak uspjele prijeći na isključivo dojenje..
..nadam se da će ovaj frajer uspjet povući još bolje..
'
Elle i sama imam identicnu terapiju 150/175 mg Letroxa naizmjence.... Ali ja svaki mjesec vadim krv jer sam odstranila stitnjacu prosle godine...
Ma odustala od zivciranja s tim babama, inace sam ratoborna i brzo bi se posvadala sa njima da sam u normalnom stanju, al sad nikako,samo se rasplacem... Bit ce bolje 😁😝 pojela rucak, stavila u pranje jos zadnje stvari za bebu, pripremila si jos jagoda i borovnica i legla u krevet... Sad odmor... 😍😍😍
Inace pricala sa gin o opasnosti uboda osa/strsljena... Opasno u svakom slucaju osa, a strsljen moze i biti poguban za bebu... U mom slucaju i za mene jer sam alergicna... Pa ako ima koja problema sa tim kukcima kao i ja, pripazite dobro.... Inace danas je i prije naseg razgovora upozorio sve trudnice u TA na ubode kukaca i buba i paukova i slicno....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna mene je kao dijete dva ugrizla jedan za glavu jedan za prst.Tek sam nakon dva dana isla da primim inekciju.Sad mislim da bi letila u bolnicu.
Kcer mi je alergicna na ubode insekata,zato je moram strogo paziti.
Cure hvala vam, divne ste
Elle ma da sam ja sama u kuci sa muzom nebi bio problem odmarati jos dva tjedna jer bi on sve napravio samo da odmaram, ali problem je sto zivimo s mojima dok ne dignemo potkrovlje i to je zivo iskoristavanje. Znaju da moram jos dva tjedna mirovati ali isto nece pomognu nego ko za inat jos mi daju posla
Bruna- nas dvi skorz slicne trudnoce imamo. Moja doktorica je malom danas rekla neka se strpi jos dva tjedna haha
Sad se samo jos nadam negativnom testu na ureu da mogu biti mirna.
Vidim da su i ostali pregledi i bebice dobro a to mi je bas drago cuti hehe
Sandrich mogu lubenicu, bananu i narancu ako ocjedim u sok. I mogu tak sokove cjedjene. A banane volim al se nekad ne mogu natjerat da je pojedem. Pa ih kupim pa istrunu pa bacim pa opet kupim pa bacim😕 al zato sad cu lubenicu tamanit kad bude vruce👍👍al isto mi je tako i sa povrcem😰
Ola žene, evo mene u horizontali od pola 7 na nogama ne mogu vise treba malo i prilec 😜 Obavila vađenje krvi jutros i to bi bilo to do poroda ja se nadam bome sam se navadila u ovih 8 mj. Mislili smo sutra na more dragi i ja ali sad pak on ima problema sa tlakom pa mora on krv vaditi tako da idemo tek u pon, joj jedva čekam, sve brige i muke zaboravljam cim dođem na nas Jadran 😜
Netko je pisao za strije na grudima ljubičaste i potkožne, e znaci moguće da su onda i ove moje po bedrima isto strije a ne kapilare 😱 Nekak bi rade da su na cicama njih ne pokazujem toliko. Znam da sam vjerojatno svima dosadna sa time al kome cu se pojadati ako ne vama.
Cure koje će koristiti pampers pelene koju veličinu ste uzele za novorođenče ima kao 1 ili 2, jedinica je od 2-5kg a dvojka od 3-6 kg, nekak si mislim da uzmem odmah dvojku a samo ako ranije rodim pošaljem nekog po jedinicu, jer s obzirom da moj malac već sad ima oko 2 kg a čeka nas jos 2mj nisam ni sama pametna 🤔
Marigmar- ja cu koristit pampersice i uzela sam jednu jedinicu, malo pakovanje za bolnicu jer imaju izrezano za pupak pa su kao one dobre dok ne otpadne pupak i kod kuce imam jos dvojku ako bude jos trebalo
Marigmar zavidim ti sta ides na more...gledam na instagramu slike i sliniiim jer bi i ja bar dva dana bar da noge umocim😢
Kako si vev gotova sa vadjenjem? Meni ginicka dala pretrage koje moram obaviti do 36 tjedna kao ne odmah i briseve koji se rade valjda sa 36?
A sta se tice pampersa moja sestra je 1 koristila mislim mj dana a mali je imao 3500 kad je izasao iz bolnice. Da mu nebi 2 bila velika?
Kika i bellaru zato i tražim savjet 😊 vidiš za pupak nisam znala da su izrezane niti da ima malo pakiranje, glupo mi ovih 88 kom kupiti ako će biti na knap, onda uzmem za početak jedno malo pakiranje pa vidim. Iako za Pupak mi patronažna rekla da presavinem pelenu navodno se može tako.
Sto se vađenja krvi tiče ja sam gotova, jutros onaj test senzibilizacije napravila, jedino mi bris na streptokok ostao i to je to, a onda u TA i valjda krv vadim tek zbog epiduralne.
Sortiraj odgovore
Najstariji