Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    09. Lipanj 2016. 22:55

Bellaru trebas se sama masirat ili muz pa onda kad je porod nebi trebalo vise da te se masira mislim navodno mogla bi jos kad pocnu trudovi al neznam kolko je to sve izvedivo heheheh 
    Ima na youtube porod u vodi video

CrazyPuppet
    09. Lipanj 2016. 22:57

Pozdrav okruglice!
    Dobrodosle Elle i Lucy! 
    Sanjarka bas mi je zao što prolazis kroz ove muke, saljem ti virtualni hug, bit ce to sve u redu. Tu smo za tebe, drzi se.
    Abies super da vec ides doma! Kako je curka ♡ 
    Porod u vodi mislim da samo RI rodiliste ima. Treba prije toga napraviti niz testova pa i onaj na spolne bolesti, i trudnoca mora biti besprijekorna. Nije da ne boli, ali boli manje i mos se namjestst kako ti pase a to je super. Isto si mozete pomoc kad vas krenu trudovi a jos ste doma pa se ubacit pod tus i da vam topla voda pada na kriza. 
    Masiranje međice, hell no! Probala nekoliko puta u prvoj T i samo bi se raskrvarila, a tu isto vise igra genetika nego neka masaža, ko i kod strija...
    Ja se osjecam dobro, malo me danas ovo vrijeme izmunjesalo, pa sam bila sva neka pospana, srecom mama je tu pa uskace. I da sestricna rodila malog Nou ♡ ne znam detalje, ali sve je u redu... joooj jedva cekam svog sineka ♡ 
    Toliko od mene, slatko spavajte ;-)

Elle827
    09. Lipanj 2016. 23:20

joj, ma baš sam smotana...pročitala ponovo post sad...zbog velike bebe,jel?

'

Deedee01
    09. Lipanj 2016. 23:57

Elle hvala na savjetu, pogledat cu jos sutra hoce sto izlaziti. U utorak sam narucena za pregled pa se nadam da ce mi tamo vise reci.a samo sam za prst otvorena od ovog utorka. danas mi je puni 38 tjedan, usla sam u 39-i. Sto se mene tice, moze i tvoja teorija, jedva cekam vidjet malog😄

Meni za gel rekla babica da ako ga donesem da ce ga staviti, ali ako mali tesko izlazi nece mi nista pomoci.

Crazy ovaj pritisak vani je strasan, kisa sunce, sunce kisa. Na vrijeme se zale i oni koji nisu trudni a kamoli necemo mi to osjetit. Tako i oko mene sve moje prijateljice rodile, sad i ja jedva cekam!😉

Bruna257
    10. Lipanj 2016. 05:12

Jutro curke!!

Lucy&Elle dobrodosle u nasu malu obitelj 😊😊

Elle ja isto imam problem sa tim kontrakcijama i u 36om tt sam, u ponedjeljak ulazimo u 37tt... Zna mi se stvrdnut samo jedan dio trbuha, a to ovisi di mi se malecka namjesti, tipa zna gurnut nogama prema gore pa mi se gornja lijeva polovica stvrdne i bude kvrga pa ne mogu tad ni jesti ni piti.. Al popusti... A kad se okrecem na krevetu onda se cijeli stvrdne....:D 
    Trenutno mi je veca briga bol u pub kosti i to razdvajanje zdjelicnih kosti... Mozda me zbog toga na cr posalju... Danas sam na kontroli pa cemo vidjet....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    10. Lipanj 2016. 05:33

Elle iz zg sam.
    Frendica isla u ri rodiliste. Polusjedeci u kadi porod.
    Cr da zbog bebe preko 4kg a ja zatvorenija ne mogu biti

CrazyPuppet
    10. Lipanj 2016. 07:38

Jutro curke! Evo mi se naspavali, bit ce vruce danas... odradit cemo selidbu manje vise do kraja...
    Abies cime su te skrpali kad kazes da nema šavova? Laserom?

CrazyPuppet

Jutro curke! Evo mi se naspavali, bit ce vruce danas... odradit cemo selidbu manje vise do kraja...
    Abies cime su te skrpali kad kazes da nema šavova? Laserom?

mare1989

Jutro cure
    Kako ste danas?
    Abies kako bebica?Sta je braco rekao za seku?
    Kod mene opet fuj vrijeme😩,bit ce opet cijeli dan izlezavanje😫
    Ja sam cijelu noc sanjala da radam,e sad tko ce docekat 8mj da se to napokon i desi😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.