Hello Elle dobrodosla nam 🤗
ajde mi smo si skoro blizu po terminu..
mene su kontrakcije znale uhvatit s lijeve strane pa se onda naglo rasirit na cijeli trbuh, a nekad bi jednostavno samo stvrdnile cijeli stomak..sad me uglavnom muce bolovi kao menstrualni i otkad mirujem kontrakcije su manje pa se nadam da se necu nastavit otvarat prije planiranog..i mi smo dobili uputnicu u slucaju da krene
Lucy mene je za zgaravicu samo mineralna spasila, iako probaj i malo vode sa iscjedenom polovicom limuna lagano pijuckati..to bi te sada taman moglo rashladiti..vjeruj mi djeluje
..za žgaravicu meni pomaže isto mineralna i položaj na lijevom boku tako da je gornji dio tijela malo povišen...to sam.negdje bila.pročitala i meni funkcionira..
'
Elle ja cu u St na porod, nadam se i ja da cemo izdrzati bar jos tjedan dana ovako 2u1, bebo ima i tezine i sve al eto bolje za njega da je duze unutra..
daaa vjecno sam na lijevom boku radi te zgaravice i spavanje s povisenim gornjim dijelom, nista pretjerano jako zacinjeno i pogotovo ne kasno navecer + mineralna
Lucy mene je Dr. Poslala na taj test senzibilizacije ugl to ti se tiče rh faktora. Na početku trudnoće su mi odredili krvnu grupu i rh faktor a onda se u 8 mj jos ponavlja taj test. Nije dobro ako je trudnica rh negativna a dijete pozitivno I može doći do miješanja krvi i uništavanja Crvenih krvnih stanica djeteta, zato se kod takvih slučajeva mora dati Cjepivo da spriječi senzibilizaciju. U mom slučaju gdje sam ja rh pozitivna također se radi kontrola u 8 mj trudnoće jer osim ovih postoje jos neke Nepodudarnosti koje mogu dovesti do uništenja eritrocita. E sad neki doktori šalju neki ne, iako su i ovi sa transfuzijske medicine meni napisali na prvi nalaz sa početka trudnice da obavezno ponovim u 8 mj.
Pozdrav Elle i Lucy, s curkama s foruma brze i lakse prode vrijeme. Zbilja bi trebali neku stranku osnovat, ili bar udrugu, tu bi si svi pomagali.😄
Drago mi je da ste nesto pokupovali na snizenju, kazu da prva snizenje krecu od 15.6. pa ako necete bit zauzete s bebama, navalite😂
Sto se tice popucalih kapilara i vena, meni doktorica rekla da se puno zena zna povuci nakon poroda, meni su onako plave crte jako iskocile.🤔
Ja nisam "radila" na međici makar sam kupila u mulleru ulje za masazu medice. Malo sam lijena a malo i nisam sigurna hocu to znat izvest😂
Mislim da meni otpada onaj cep, ne znam, nesto smeckasto izlazi iz mene cijeli dan. 😂 I joj da, zaboravila vam reci sto me najvise muci, doktorica mi rekla da je nema cijeli tjedan od 20-og, svi su si spojili. Samo 5% zena rodi u terminu, ja samo ne zelim taj tjedan kad mi je termin, tko zna koliko ce doci rodilja a koliko ce bit doktora u bolnici. Ok, znam sa panicarim, ali neeeebi ja!😄😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji