Bruna, i ja imam terapiju za štitnjaču...meni su zadnje potrefili terapiju tamo negdje u 27tj. i rekli da je ok i neka se javim nakon poroda..sad imam euthyrox175 jedan dan, 150 drugi naizmjenično..
Sandrich, imaš pravo za to s krvarenjem nakon pregleda.. zna se dogoditi,ali također sam kao i ti, uvjerena da je do dr., jer mene moj nije nikad raskrvario,a u bolnici zna biti nekih koji ne paze baš previše..
Sanjarki, za koju sam sad vidjela da je i počela ovaj topic, sve najbolje i da se brzo oporavi..i
Abies također btw. Abies, kako tebi ide dojenje? jesi uspjela ?
'
Ola curke!
Nadam se da su sve rodilje dobro i da se maze sa svojim bebama, cestitke njima!!
Takodjer se nadam da su sve terminuse u sto manjoj boli i da imaju lagane porode. Ja sam nestrpljiva jaaaaako… Danas sam 38+1 i jos nista se ne dogadja. Ctg-ovi super, zatvorena, nemam nikakvih tegoba… Jos uvijek na poslu i radim 💪🏼😉 Jos 13 dana do terminaaaaa 🙆🏽
Šaljem vam pozdrave sa mora!! ☀️🌴👋🏼👋🏼👋🏼
Nessah gdje ti ono mislis rodit? U rodilistu ured? Neki pricaju o porodu doma, a ti ocito na poslu :)
Elli meni je to drugo dijete. Prvo sam dugo dojila, pa nemam problema nekih. Al ne forsira me nitko s obzirom da je velika beba i trazi puno. Pa ima i nadohranu. I imat ce doma.
Cekam vizitu da kazu evo otpusnih pisama. Ajde kuci
Nessah super da ste ti i beba dobro i da se dobro osjecas.Svaka cast kad jos mozes raditi
Abies drzim fige da ides doma sa princezom😃😍
Vjeverice od visanja priznam samo visnjevac😁😁😁 al bi voljela da jedem voca i povrca ko svi normalni ljudi a ne ko dijete od 5 god😕a bolonjez klasika luk ,cesnjak, meso, bijelog vina, paradajiz sos, koncentrat rajcice, sol il vegeta, papar, kad je gotovo bosiljka👌👍
a ja necu na sveti duh. Znaci u petrovkoj bi me odkantali.
Hvala za objasnjenje za lilype curke👍 fora je
Sandrichx i meni ti pise to 1 čl i uloziv za vrsak.prsta i rekla mi da je to za moje tjedne normalno a bila sam kod nje sa krajem 26 tjedana👍👍
Hello cure,
Nadam se da ste mi sve dobro!
Nove cure, zelim vam dobrodoslicu u nas mali kokosinjac 😍
Jucer obavili pregled, mala prasica ima preko 3 kg, nisko je glavicom skroz, kaze doktor, da nisi ovako zatvorena- ispala bi ti. Nadam se da ce tako lako i bit kad krene. Preporucio mi je da se za najkasnije dva tjedna vratim u st, ako se ne zelim vozit helicem 😂😂😂
Pricale ste o voznji prije nekoliko stranica...ja sam se skamenila prije koji dan...dok smo bili na putu (onaj nas roadtrip, ipak nismo odradili do kraja, i zbog prognoze i da smo nastavili vec bih bila rodila s obzirom na dogodovstine...skratili smo ali nam je bas bilo lijepo)... Prvo smo se skoro sudarili s kamionom koji je presao na nasu stranu da izbjegne idiota koji mu je uletio u skarice...a drugi dan nam se neki vidno alkoholizirani deda doslovno bacio pod auto na magistrali...samo pukom srecom smo ga uspjeli izbjec...srce mi stalo skoro...
No dobro, sad smo kuci, mene uhvatilo radit generalke, ko manijak sam 😂😂😂
Novopecene mamice, nadam se da uzivate, nemojte nas zaboravit, napisite koje slovo tu i tamo.
Sanjarka kakvo je stanje, jesi bolje?💝
Betty i tvoje novosti cekamo 😚
Pusa svima, odoh preslagat ormar 💪💃
Sortiraj odgovore
Najstariji