Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    09. Lipanj 2016. 19:38

Što je test senzibilnosti? Mislim da je tako netko napisao ovdje da mora to obaviti??

bellaru
    09. Lipanj 2016. 19:45

Lucyznam kako ti je. I meni nije jasno kako cu jos 2 mj😨 hodam vec ko patkica, sve me umori a sve bi htjela😀

mare1989
    09. Lipanj 2016. 19:50

I ja imam problema sa hodanjem,brzo se umorim,ako duze setam stomak me pocne boliti.Jos 2mj i vracamo se u staru figuru,pozelila sam spavanje na stomaku

Lucy16
    09. Lipanj 2016. 19:53

Cure, onda smo blizu po terminu. Ja 12.8, a 16. nam druga godišnjica braka.  Neću ništa kupovati mužu za poklon.

Elle827
    09. Lipanj 2016. 19:54

Pozdrav cure, 
    evo i kod mene ljetna beba, malo kasnim s javljanjem na ovaj topic,ali tek sam danas tu zalutala  pošto sad već dva mjeseca ležim zbog preranog otvaranja i prijevremenih trudova pa sam malo dosurfala i na ovaj forum..

Koliko sam uspjela nabrzinu preletjeti neke postove,vidim da su svi ovdje jako dragi i pozitivni.

Ja sam sada u 36.tj., a čini mi se da sam vidjela da je još netko tu kao i ja..Kika,ako sam dobro pohvatala.. a i ti moraš ležati,jelda?

Meni je ovo druga trudnoća, a prvi porod je bio na carski. Sad se nadam da možda prođe i prirodno ako bude sve išlo kako treba..Doktor kaže da ima dobre šanse s obzirom da sam već 4cm otvorena. S prvom bebom. se nisam otvorila dalje od 5cm,a i ostala je visoko plus još su pali i otkucaji pa nas je sve to skupa odvelo na carski koji je prošao bez problema i curka je dobila desetku.
    Nadam se da će svima porod proći na najbolji način i da će biti lijepo iskustvo i čestitke curama koje su već dobile svoje male paketiće 

'

Lucy16
    09. Lipanj 2016. 19:59

Pojela par kockica čokolade i odmah žgaravica. Kako su prestale mučnine, počela žgaravica i cijelo vrijeme tako. Želudac mi ne da mira. Ne smijem ništa začinjeno ili jakog okusa. Pojela sam badema na kile.

mare1989
    09. Lipanj 2016. 19:59

Elle dobro dosla.Probaj jos mirovat,nije lako ali sve ce brzo proci.
    Kad ti je termin i kojeg je spola bebacica?

Elle827
    09. Lipanj 2016. 20:09

Hvala Mare, 
    meni je termin 6.7., al nam je dr. neki dan dao uputnicu za svaki slučaj ako krene prije..
    ..a ovaj put čekamo dečkića..koji još nema ime 

..jedno pitanje za sve..jel netko imao lažne trudove,ali da ih osjeća samo na jednoj strani trbuha? mene hvataju samo na lijevoj strani..

'

mare1989
    09. Lipanj 2016. 20:24

Elle moj sin je dobio ime dok me mm vozio u rodiliste,jer nikako se nismo mogli odluciti. sad je kcer izabrala ime,ali jos razmisljamo da li ce biti na kraju to ime😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.