aha, da...ja sam ti bila u Ri rodilištu..
što se kontrakcija tiče.. ja sam tip koji neće odmah dignut paniku,ali volim ići provjeriti za svaki slučaj ako me nešto kopka...mislim da nitko neće trudnici zamjeriti ako pita...
'
Dobar dan cure,
pregledala me samo vaginalno danas i kaze da sam zatvorena ali da zbog laznih trudova moram mirovati da izdrzi jos dva tjedna. Radila mi je bris na ureaplazmu i sad se iskreno nadam da ce biti negativan. U srijedu moram po nalaz i njoj nositi ako bude pozitivan Pregled za dva tjedna.
Vjeverice,ajme, svaka čast kako si tu cijelu listu složila..
Kika, ma bit će super to...samo ti leži i ostat će bebač u svom bazenčiću još...ja sam dosad bila superposlušna po tom pitanju i evo nas, došli do.36tj. a još smo i otvoreni..
'
Nisam ja slagala listu, to je Sanjarka naša radila no ona sad ima drugih briga pa uskačem kako mogu i stignem... svaki put kad je neka promjena zabilježim ju i copy paste
Pozz cure!
Evo mene s pregleda, +7,5kg od pocetka trudnoce, ctg uredan, curka vesela, uzv nismo radili ali sve ostalo uredno... Beba u polozaju za katapultiranje 😂😂 ali rekao mi gin da stisnem noge jos 2tj dok se vrati sa sluzbenog puta 😁😂 tako da smo sada laganini na odmaranju do 27... Neznam kolko je beba velika/teska, mjeriti ce za 2tjedna.. Pubicna kost boli jer ona sad vec glavom dobro pritisce dolje nisko, zato i bude mirovanje da u miru napunimo 38tt... Zadovoljan sa secerom i ostalim, tlak ko cura,110/70...👏👏😁😁
Eehh sad ono kaj me jaaaako razljutilo, laboratorij... Do sada uuvijek dolazila vaditi krv za stitnjacu sa hitnom uputnicom da ne cekam jer me vode kao rizicnu trudnocu...aaali danas bi ona mene poslala cekat i sjedit 2sata, trudnicu u 9.mj trudnoce... Meni suze na oci(hormoni)... Preuzeo mm inicijativu i vise nikakvog problema nije bilo kad im je objasnio kako stvari stoje... A oni koji prema poznanstvu i politickoj vezi dolaze preko reda, za njih se ima i vremena i svega.... Aaaaaaaa bem ti tu drzavu!!!! 😡😡😡 idem si jagode i borovnice pojest...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bok cureee
Nove - dobrodošle!
I još jednom čestitam svima na pridošlim bebicama, jedva vas čekam stalkat pod "bebe"
Bellaru za kod trebaš izabrati onaj pod "Forums" pa "PseudoHTML, UBBCode and BB Code" i onda zalijepiš u postavke profila pod potpis. Nadam se da sam pomogla
Moj pišulinac je na 2200, super se osjećamo samo smo zbunjeni jer na otpusnom pismu iz bolnice piše "Afebrilna, normotenzivna. Lokalni nalaz: nerotkinja, uterus uvećan za amnoreju, u etonusu, sekrecija sluzava, cerviks 1 čl, ck uloživ za vršak prsta." Jel ITKO ima pojma šta ijedno od toga svega znači?? Jel ovo cerviks 1 čl i ovo vršak prsta normalno ili je to neki pomak?
To sam bila na jedan dan zbog izrade guk profila, mjerila šećer svako dva-tri sata. Raskrvarilo me na vaginalnom pregledu kao da sam dobila mengu. "To ti je normano." Je. moš mislit, moja mene privatno ne izmasakrira tako,ova zabila je ruku u mene ka u tele.
Ctg dobar, plodne vode ima dovoljno, šećer mi je dobar - najmanji bia 4,6 najveći 5,1 i svejedno će me ponovno hospitalizirati za 3 tjedna I stavilo me na neku tu dijabetičku dijetu od 1800 kalorija... Ooook, ne pojedem ni inače više
Vjeverice super sto uredujes listu
kika super da si zatvorena,drzim fige da izdrzite jos 2tjedna
Crazy sretno sa selidbom,da se sto prije smjestis i uzivas
Moja beba u trbuhu se trese tj imam takav osjecaj dok ja lezim ona kao da se trese,ajme meni ja sam zaboravila kako to sve izgleda,a prije 3god sam rodila.Sad sam morala biti sudija jer su se kcer i sin potukli dok sam bila u wc-u.Tko je prvi poceo nije dokazano
Sto nam je sa Sanjarkom. Nadam se da se oporavila od svega i da napokon moze uzivati u obitelji.
Vjeverice inbox imas
Bruna super za pregled,samo stisni noge bar do 38tj.
i nemoj se zivcirati oko tih baba u laboratoriju,neces nista promijeniti..sreca pa ti je tm borben..samo opusteno i jedi svoje borovnice 😉😉
Kika bravo i za tebe, super sto si zatvorena i drzim fige da nema bestije na brisuu 😀
Sandrich mislim da ti je to sve u redu,vanjsko usce je ulozivo za vrsak al ti je unutarnje zatvoreno tako da bez brige..
da zabila ruku ka u tele, placeeem 😂😂😂 sorry znam da tebi vjerovatno nije bilo ugodno al opis ti je vrh 😂
Mare tako i moj kad legnem na bok, protrese se na par sekundi..zavibrira cijeli trbuh hehe bas me zanima sto radi u tom trenu..citala sam na netu da se bebac to igra s pupkovinom ali na netu svasta pise pa neznam koliko je za virovat
Sortiraj odgovore
Najstariji