Miska ako su ili kapilare ili strije nema mi pomoći 😔 Samo mi nije jasno zastoooo 😔😔😔 bas me to bedira

Marigmar ja cak odem 1 tjedno na pilates i mogu ti rec spasi me zbog ledja. Propustila jednom dva tjedna pa me ubila ledja. E sad nesto sitno citala i pise negdje sa 34 tjedna poceti a negdje sa 37. Sad nisam bas najbolje razumjela kako to sve ide al negdje pise da to stiskat rastezat do kad pocne peckat pa tako drzat dok ne prestane peckat a negdje pise nesmije bit nelagodno i bolit. Pa ti si sad misli😕 onda kao ima ulje bas za to a negdje pise sa bilo kakvim uljem pa eto zbunjena sam😀
Sanjarka, ajoj baš mi je žao, uvijek si bila dobri duh foruma, bas te sad snaslo, vidim da si totalno down, a kako i ne bi... Jel možda posteljice ostalo pa spominju kiretažu il od čega tolki ugrušci? Šaljem virtualni hug tebi i Petru, da se što prije mazite doma
Abies, treći dan po cr doma?? Ja sam mislila da 7 dana obavezno! Jel boli rana? Kako si ti s krvarenjem nakon cr?
Kika, leži što više, beba ti radi pritisak glavom na zdjelicu.
Marigmar, po opisu bih rekla da su kapilare (ako se onako zrakasto širi, strije su u prugama više). Navodno se rješava laserski.
Što se tiče masaže međice, ima na youtube video, naravno s lutkom! Ja probala sama jednom i odustala! Ionak još ne znam dal ću na cr ili vag...

Draga sanjarko…pa kak sad ugrusci?!...bas mi je zao...jer i ovak si sama sebi jadnicak jer te sve boli...pa ta zutica...pa sve u kompletu sto dolazi s hormonima...i sad to.
Tko sad brine o Petru?jesi napravila ratni plan tko i kako...mozda to krvarenje brzo srede..pa ces uskoro kuci..
Vjerujem da si koma..down😞...
Svaka od nas bi bila...puuuno dobrih vibrica da se sve poslozi i da ides domeka...i veeeliki "hug"...drz se😍
Aurelijajoooooj pogledala sam neki i pocela kao glava bebe izlazit i prisjelo mi sve😵😵😵😵
Aurelija 2cr i razlicita. Prvi 6 dan kuci (radjen poslije podne) vanjski sav, skidanje konaca...
Ova sekcija je drugacija nesto. Nemam konce. Ide se 4dan inace. No drze me kao iskusnu. Flaster maknut mogu se tusirat. I ja sam paf na odluku. Jos od srece imala stolicu (prvi sam jedva nakon tablete 4/5dan).
Jos i k tome da me ne zezaju za dohranu. Samo vele velika beba. A iskreno da je samo na meni mislim da bi kroz prozor skocila.
Krvarenje opet dvije price. Prvo jako uz izljev koji me ono zdrmao... lohijama nikad kraja. 7tj. U 8tj je bila kontrola. Mislila sam da cu u ta doci i zavrsit na stolu zbog lohija. Sad mi cak djeluje preslabo. Vidjet cemo koliko dugo. Posteljica u oba puta vani. Beba ok? Da? Apgar 10. Jesu cijeli ruuuubooovi posteljice? Jesu! Ok sivaj dalje.

Hvala cure na dobrodošlici!! Vi ste vrijedne, svaki dan ima po 5-6 str.za pročitati.
Trebam roditi u sisačkom rodilištu pa ako koja ima svježih iskustava od tamo??
I mi smo u procesu preseljenja pa ne kupujem još ništa za bebu dok ne budem imala komodu gdje to staviti. A mislim da ni neću puno kupovati jer će mi brat i sestra proslijediti od svojih klinaca.
Svaki dan sam sve umornija i nije mi jasno kako to. Jutros otišla u grad obaviti par sitnica i jedva izdržala. Samo mi dođe neka slabina i moram leći. Ni sjedenje ne pomaže. I primjetila sam da bez boce vode ne smijem nikuda.
Trbuh je već sada dosta velik i saginjanje je problem. Što će biti za 2 mj još?? Bit ću kao cepelin. Planirala sam šetati i držati kondiciju da porod bude lakši, ali ja jedva stepenice svladam ili blažu uzbrdicu. Većinu dana preležim što sigurno nije dobro.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji