Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    09. Lipanj 2016. 18:33

Miska ako su ili kapilare ili strije nema mi pomoći 😔 Samo mi nije jasno zastoooo 😔😔😔 bas me to bedira

bellaru
    09. Lipanj 2016. 18:51

Marigmar ja cak odem 1 tjedno na pilates i mogu ti rec spasi me zbog ledja. Propustila jednom dva tjedna pa me ubila ledja. E sad nesto sitno citala i pise negdje sa 34 tjedna poceti a negdje sa 37. Sad nisam bas najbolje razumjela kako to sve ide al negdje pise da to stiskat rastezat do kad pocne peckat pa tako drzat dok ne prestane peckat a negdje pise nesmije bit nelagodno i bolit. Pa ti si sad misli😕 onda kao ima ulje bas za to a negdje pise sa bilo kakvim uljem pa eto zbunjena sam😀

Aurelija
    09. Lipanj 2016. 19:07

Sanjarka, ajoj baš mi je žao, uvijek si bila dobri duh foruma, bas te sad snaslo, vidim da si totalno down, a kako i ne bi... Jel možda posteljice ostalo pa spominju kiretažu il od čega tolki ugrušci? Šaljem virtualni hug tebi i Petru, da se što prije mazite doma 
    Abies, treći dan po cr doma?? Ja sam mislila da 7 dana obavezno! Jel boli rana? Kako si ti s krvarenjem nakon cr?
    Kika, leži što više, beba ti radi pritisak glavom na zdjelicu.
    Marigmar, po opisu bih rekla da su kapilare (ako se onako zrakasto širi, strije su u prugama više). Navodno se rješava laserski.
    Što se tiče masaže međice, ima na youtube video, naravno s lutkom!  Ja probala sama jednom i odustala! Ionak još ne znam dal ću na cr ili vag...

bellaru
    09. Lipanj 2016. 19:11

Aurelija sta upisem u youtube?😁

• crnatockica
    09. Lipanj 2016. 19:17

Draga sanjarko…pa kak sad ugrusci?!...bas mi je zao...jer i ovak si sama sebi jadnicak jer te sve boli...pa ta zutica...pa sve u kompletu sto dolazi s hormonima...i sad to.
    Tko sad brine o Petru?jesi napravila ratni plan tko i kako...mozda to krvarenje brzo srede..pa ces uskoro kuci..
    Vjerujem da si koma..down😞...
    Svaka od nas bi bila...puuuno dobrih vibrica da se sve poslozi i da ides domeka...i veeeliki "hug"...drz se😍

bellaru
    09. Lipanj 2016. 19:24

Aurelijajoooooj pogledala sam neki i pocela kao glava bebe izlazit i prisjelo mi sve😵😵😵😵

Abies
    09. Lipanj 2016. 19:28

Aurelija 2cr i razlicita. Prvi 6 dan kuci (radjen poslije podne) vanjski sav, skidanje konaca...
    Ova sekcija je drugacija nesto. Nemam konce. Ide se 4dan inace. No drze me kao iskusnu. Flaster maknut mogu se tusirat. I ja sam paf na odluku. Jos od srece imala stolicu (prvi sam jedva nakon tablete 4/5dan).
    Jos i k tome da me ne zezaju za dohranu. Samo vele velika beba. A iskreno da je samo na meni mislim da bi kroz prozor skocila. 
    Krvarenje opet dvije price. Prvo jako uz izljev koji me ono zdrmao... lohijama nikad kraja. 7tj. U 8tj je bila kontrola. Mislila sam da cu u ta doci i zavrsit na stolu zbog lohija. Sad mi cak djeluje preslabo. Vidjet cemo koliko dugo. Posteljica u oba puta vani. Beba ok? Da? Apgar 10. Jesu cijeli ruuuubooovi posteljice? Jesu! Ok sivaj dalje.

Lucy16
    09. Lipanj 2016. 19:35

Hvala cure na dobrodošlici!! Vi ste vrijedne, svaki dan ima po 5-6 str.za pročitati. 

Trebam roditi u sisačkom rodilištu pa ako koja ima svježih iskustava od tamo?? 
    I mi smo u procesu preseljenja pa ne kupujem još ništa za bebu dok ne budem imala komodu gdje to staviti. A mislim da ni neću puno kupovati jer će mi brat i sestra proslijediti od svojih klinaca. 

Svaki dan sam sve umornija i nije mi jasno kako to. Jutros otišla u grad obaviti par sitnica i jedva izdržala. Samo mi dođe neka slabina i moram leći. Ni sjedenje ne pomaže. I primjetila sam da bez boce vode ne smijem nikuda.

Trbuh je već sada dosta velik i saginjanje je problem. Što će biti za 2 mj još?? Bit ću kao cepelin. Planirala sam šetati i držati kondiciju da porod bude lakši, ali ja jedva stepenice svladam ili blažu uzbrdicu. Većinu dana preležim što sigurno nije dobro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.