Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    09. Lipanj 2016. 15:28

Kika znam kako ti je, visak slobodnog vrimena donosi i puno razmisljanja..zamisli kako je tek zenama koje cijelu trudnocu cuvaju, to udara na psihu ajme..zavidim ti samo sto ti je muz kraj tebe, meni moj uzasno falii..bude to sve bolje kad zagrlimo ubrzo nase mirisne struce maleee 😍😍
    Sanjarka drzi se, virujem da ti je najgore biti odvojena od Petra, mudrice i tm..hrabra si ti i jaka, izdrzat ces sve..💪💪

bellaru
    09. Lipanj 2016. 15:28

Miska ajd nije predaleko. Svaki treci dan bi mogla do tebe na rucak😀

Sanjarka joooj  zelim ti brz oporavak

TPol
    09. Lipanj 2016. 15:44

Joj ovde sve neki super ručkovi mogla bi ja kod svake od vas malo na ručak, jer kao prvo ne volim kuhat a ako drugo samo za sebe kuham jer moj muzic ima svoju prehranu koje se drzi a ja bome to necu jest , jer svaki dan slicno ili isto jede 😬😬😬 ali navikli smo tako. 
    Vjeverica joj i ja sam ti freak za ta snizenja. Bolje mi je da se ne priblizavam trgovinama , bila sam isto u hm al za bebicu nisam nista nasla , neg naravno za sebe haha 😆😆
    Sanjarka bas mi je zao, drzi se nadam se da ce se sve brzo vratit u normalu
    Bruna daj malo vamo tih tresanja ! Ovde su skupe kao suho zlato 😟😟
    Abies sve najbolje, znaci uskoro kuci 👍🏻👍🏻👍🏻

Ja sam danas bila u bolnici na kontorili i ultrazvuku radi secera sve je u redu samo dalje pazit na prehranu i mjerit secer. Inace trbuh i glava su se izjednacili kod bebice (prosli put je bio trbuh veci)  i na ovom ultrazvuku procjenili su da ima 1450g a moj ginekolog je rekao otprilike 1300 , znaci ajd tu je negdje . Sve super tako da sam bas sretna da je za sad sve dobro, opet na kontorlu za 3tj.

Bruna257
    09. Lipanj 2016. 16:04

Ma ja sam tu uz kupu i sloveniju... Al suma mi blizu i potok i nemam pojma kak se tog tolko nakotilo, nemozes to niti potamanit kolko tog ima... Kaos zivi, uzeli smo taj neki spreh u poljoapoteci, 80kn bocica, naspricali, al to drzi mozda kakav tjedan da n dolaze... Vise ne izlazim, nedo bog da me upikne, mislim da bi se izvrnula isti cas... 😠😳

Rucak se potamanio, mm oprao sude i sad me jos i rasplakao tepanjem dok lezim u krevetu... 😢😢 ahhh hormoni..... 

Kika znam kako ti je, mene sada poslije rucka opet pocela rasturat kost i kukovi da ne mogu hodat... Rekao mi moj gin da legnem i stavim noge na poviseno i odmaram... Kako sam vec u 36tt ne pijem ni Mg i Normabele vise, pa trpim... Dokle god me kcer moja lupka, istrpit cu sve...😍😁
    Pravi bolovi tek slijede.....😳😳😳😔😔😥😥

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

kika832013
    09. Lipanj 2016. 17:03

Sanjarka- drzi se, bit ce to sve dobro 
    Baby- ja se tjesim ako sam izdrzala mjesec mirovanja zbog niske posteljice onda mogu jos tjedan dana samo da udem u 9. mjesec  Ne mogu ti opisati koliko jedva cekam da se maleni rodi da ga mogu zagrliti i maziti  A na muza se stvarno ne mogu zaliti, on je toliko brizan i pazi na mene i maloga da je za svaku pohvalu.
    Bruna- ja pijem Mg pa isto ne pomaze. Danasnji dan sam vecinom prelezala pa se izdrzi, ali da ovo je jos nista sto tek slijedi  Posto ce moj uraniti kako je krenuo skupa cemo se jadati ovdje haha

bellaru
    09. Lipanj 2016. 18:07

Cure da vas pitam. Masiranje međice? Dali koja to radi i dali cure koje su rodile su to radile i dali je pomoglo? I cime ste to masirale?

Marigmar
    09. Lipanj 2016. 18:09

Sanjarka naša nikako mira da imaš, bas mi zao ali znam da ćeš ti to sve izgurati onako kako ti to znaš bitno da je mali princ dobro, za mjesec dana se vise ne budeš ni sjećala toga.

Nešto nam zatišje u zadnje vrijeme, ove cure koje su u terminu ništa ne javljaju da li se pokreće šta 🤔

Imam pitanje naravno, danas sam pitala doktoricu za te svoje kapilare koje su mi na bedrima popucale pa izgledaju kao podljevi, ona tvrdi da su to strije, e sad ja imam dvije tri strije jos iz mladih dana i skroz drugačije izgledaju, s obzirom da je Dr bila jako nezainteresirana mene zanima da li je moguće sa su strije tako ljubičaste i potkožne, znaci nije onako ispucala koza već ispod koze Ko male kapilarice 🙄

Marigmar
    09. Lipanj 2016. 18:12

Bellaru navodno to ne može odmoći tako da navali 😂 To treba krenuti tamo oko 37 tt tako da ja jos nisam a kak sam lijena vjerojatno ni ne budem, evo mi pilates lopte stoji usred boravka jer sam kao htjela vježbati doma pa kupila uzalud 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.