kika vjerujem da i dosadi lezat,al eto jos malo da izgurate.
Meni takoder se neda nista,da nemam dvoje djece o kojima se treba brinut ne bi ustala iz kreveta,a tek sam 28tj trudna,sta ce biti u 35tj trudnoce
Abies drago mi je da ste ti i cura dobro.Sta kaze braco za sekicu malu?
Abies svaka čast ja nisam mogla naći nikako te oznake za položaj glavice, ti bome svašta znaš i uvijek nam pomogneš tnx
Opet hrana na tapeti
Ja sam danas odreske od tune i peceni krumpir i tartar i bas sam se najela. Inace bas jako volim kuhat i kuham svaki dan i sve bih nesto isprobavala ali moj najdrazi jede 5 vrsta hrane pa uzivam kuhat sama sebi dok njega nema
Sutra cu punit paprike s piletinom, tikvicama i mozzarelom i zapec ih u pecnici, prekosutra cu radit zelene njoke i kozice, taman imam starog krumpira pa cu i u duboko pospremit i tako, uglavnom znam za dva tri dana unaprijed sto cu frik!
Uh popusti, vidjela sam da online shop od hm ima isto neke akcije kao kupis 3 platis 2 pa koje nemate blizu ducan mozda se isplati!
Ja sam jucer peglala bebinu robicu do ponoci i stvarnoooo imam previse toga, ako uspije sve jednom obuc biti ce super. I sve si mislim da sam premale brojeve uzimala, a opet od ducana do ducana su tako razlicite velicine a kao isti brojevi?! Nadam se da ce stat bar prvih mje dana u hm-ov 56!
Danas neko zatisje s tim porodima, nadam se da je Baby obavila svoje i da je Sanjarka dobro i vec doma!
Kika koji lipi trbuscic 😍😍
steta sto te opet boli, odmaraj sto vise mozes..znam da je dosadno ali razmisljaj da je to zbog bebice i da sto vise izdrzite 2u1..
tako i ja razmisljam pa mi nekako dan brze prode 😊
Abies baratas sa svim tim pojmovima, bravo svaka cast..nadam se da ste vas dvije dobro..sto braco kaze na seku, jel bila ljubav na prvi pogled? 😊
Baby- hvala ti lakse mi je dok je muz kuci pa se s njim nasmijem i stvarno mi nikad nije dosadno dok ne ode raditi, onda ostanem s mojima pa uvijek politika na tv-u i vijesti poludim. Onda odem nesto raditi po kuci samo da mi vrijeme brze prode, jer inace stalno razmisljam zasto me boli, jel on dobro, pa samo nek se ne rodi prerano i tako
Miska gdje ti zivis?? Pa da svratim na rucak svaki dan😀😀😀 sline mi idu samo sta citam!😨
Hej ljetnice moje 😘
Nisam vas zaboravila samo stalno neki problemi kod nas 😯
Ja sam od jucer opet u bolnici zbog obilnog krvarenja s ugruscima.... Nemam pojma kad cu doma, nemam pojma hoce li lijek ucinit svoje i da se ocistim ili cu morat na kiretazu....
Bas sam down totalno 😕
Ljubite svoje struce i mazite svoje buse ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji