Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Lipanj 2016. 10:41

KIšno jutro kod nas, ali malo je svježije pa mi trenutno odgovara.  
    Jel se sjećate kako smo jedva čekale sunce, a sad se borimo za malo zraka 
    Što smo sve prošle: od teme da želimo bebu, pozitivan test (sva sam se sad naježila) preko Sanjarkinih krafni, lubenice, shopping... jako lijepo mi se toga prisjetiti.
    Meni svi govore da ću roditi malu i sitnu bebu jer mi je trbuh jako mali pa im govorim da će ih moja Hana sve iznenaditi. Puštam joj uspavavke s CDa koji sam dobila od HIPPa i mogu reći da se primiri i da spava. Muž mene i dalje svaku večer masira jer su bolovi postali neizdrživi.
    Razmišljam da odem do YISKa po jedan ormarić za kupaonu jer nemam kamo kaj staviti. Sve je natrpano, a ja to ne mogu tako gledati.

crnatockica- niski tlak imam ja od početka T (uvijek 110/60- pomislim da je kod ginek pokvaren tlakomjer) Probaj malu čašicu kupinovog vina..

Lucy16- meni se taj kolostrum javlja od oko 16 TT, ali nikad nemam prljavo na grudnjaku, odmah se stvdne. Prsa su i meni za sad nula bodova

Dunja, kako si nam ti? Kako je Nika? Jesi li se oporavila?

Marigmar, ja čučnem u kadu, britvicu u ruke i depiliraj gdje možeš. Nikad ne gledam nakon toga kako je ispalo jer bi me šlagiralo 

deeka, je li muž nježan prilikom depilacije?

Deedee, hvala na javljanju za sniženja, to kod nas brzo prođe, tj. sve se pokupi. 3400 veliš..BRAVO!

vjeverica, mi nemamo zaru/Beshku ni Stradivarius...  ništa od toga. Najbliži mi je ZG, a do tamo imam sat vremena vožnje po autocesti.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    09. Lipanj 2016. 10:58

Curee!

Trebam pomoc 😁 nemam inspiracije kaj skuhat za rucak... Da cujem sto vi pripremate, mozda dobijem kakvu ideju 😝 vec sam luda od tog kuhanja, blage vise nemam kaj da stavim na stednjak....

Inace, odlucila sam da vise necu setat po vani, osim kad pada kisa... Kod mene hrpa strsljenova(ima puno drveca uz potok na 50m od kuce), cim izadem vani, vec se zalijecu prema meni, a alergicna na ubode... Jucer mi htio izgristi mrezicu na prozoru, pa sam spustila roletnu a njemu od bijesa iz zalca poceo otrov kapkati... Uzas!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Lunale
    09. Lipanj 2016. 11:19

Bruna, ja ti nisam i neka inspiracija danas za kuhanje hehehe u mene je brzinski rucak jer nemam zivaca vise za stat na nogama i kuhat! Uglavnom,  juhica (koju sva sreca imam u ledu), pire, lungic ilitiga svinjski file na zar ploci i salata od cikle. Dakle, najduze traje kuhanje krumpira za pire :D I vec sam gladna, samo gledam na sat kad da pocnem...

Lunale
    09. Lipanj 2016. 11:20

Ajme strsljeni! uh... pazi se toga, uzas

Aurelija
    09. Lipanj 2016. 11:32

Haha Bruna, čitaš mi misli!! Ja isto taman ležim i mislim što ću kuhat!  Mesa mi je dosta, ribu sam jučer pa sam se sjetila da nisam štrukle dugo. Idem mikser upregnut sad nek mijesi

Littleladybug
    09. Lipanj 2016. 11:50

Evo sad sam i ja na fejsu, ali tek sad ne razumin nista ko je ko, polako skopcat cu..hehe 
    bebiceee su vam preslatkee 😍😍😍
    tema depilacija: boze sacuvaj, sidnem na kadu i molim Boga da ne otkinem nesto, apsolutno nista ne vidim, ogledalo stavim nasuprot pa se zamagli i onda se nakraju svede sve na to da napamet ja to nesto cackam.. na kraju cak i ne ispadne tragicno 😂😂😂 ocerupana koka 😂😂
    tema rucak: danas na meniju sve sto je gotovo za pola sata jer toliko mogu stajat u kuhinji,juha od domacih tikvica, zelene mahune leso i domaca jaja

mare1989
    09. Lipanj 2016. 12:00

E za rucak kuham Bosanski lonac😁,ovih dana mi se jede sve tako nesto s povrcem mesa mi je preko glave

deeka
    09. Lipanj 2016. 12:22

Zabice dobar je, ne mogu se pozalit :) :)

Bruna257
    09. Lipanj 2016. 12:38

Hehe ipak sam dobila ideju 😂 jucer sam varivo od mladog krumpira, mlade mrkve i graska(vec ima na vrtu svega).. A danas radim cufte u paradajz-sosu sa domacim zelenim rezancima, domaca zelena salata i za mene salata od mlade cikle,yummy 😋😋😋

Aurelija strukle sam si neki dan napravila i zamrznula, to mi uvijek u skrinji stoji, da na brzinu skuham....

Lunale da strsljeni, pred koju godinu su gnijezda u susjedovom sjeniku imali, po danu ni pomisliti izic vani,a nocu sve trebalo bit zatvoreno,kako ih svjetlo privlacilo, u prozore bi se zalijetali ako je u kuci bilo svjetlo upaljeno... Bojim ih se kao vrag tamjana 😖😖 alergijsku reakciju imam na komarce, a kad me osa ubola, direktno na hitnu po injekcije..koma...

Inace, dobila sada zdjelu tresanja 🍒🍒🍒🍒 vec ih pola fali 😋😋😋😝😝😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    09. Lipanj 2016. 13:01

Ola cure, evo samo da se kratko javim dok odmaram noge... evo kod mene se peku lazanje s tikvicama i sirom, imala neke tikvice koje je trebalo potrosit pa ajd... mi selimo, mm i mama otfurali prvu turu do stana... 
    Ne pratim tko je na toboganu i tko je imao live prijenos jer nisam na fejsu, pa sam malo van zbivanja... 
    Pozdravljam vas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.