joj nama to niš ne funkcionira, isto ne volimo ni kondome ni prekinuti snošaj iliti "vadi ga van"... apstinencija za vrijeme plodnih dana je za mene muka ježeva jer sam tad najviše nabrijana (ono luđački)
gledala sam te spirale, postoje hormonske i ionske... i navodno ima jako suptilan ali učinkovit pristup... Tipa ova hormonska utječe samo na količinu sluzi na cerviksu pa spermići ne mogu probit http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1150/
I ja sam razmisljala o kontracepciji,bila sam davno koristila flastere i bilo je ok,pa sam prekinula i ostala trudna odma(iako su doktori rekli da necu moci ostat trudna zbog dvoroge maternice)al sam imala spontani u 8tj trudnoce,nakon 1god sam ostala opet trudna i rodila se kcer,nakon 14mj sam opet ostala trudna opet planirano.E sad sam nakon 2,5god opet trudna ali neplanski.Nakon sto rodim malo cemo bolje se cuvati😁 da ne pobjegne koji spermic i dode opet beba😂😁
Drage moje ja sutra tek u podne na red. Ne znam sto mi nisu pregledali. Bolje kad te strefi ajde idemo na stol nego ovo. Naravno jos bolje porod.
Carski sd. Sjec njaaaa. Voze u sobu ( ne intenzivnu) posebno za cr. Beba stize nakon 2h. Po meni suludo jer nemam osjeta za sebe a kamo li za bebu. Eto koja zavrsi tako. Barem su me sad uputili u to.
Crazy meni je rodjakina pod spiralom zatrudnila...
Svaka igra tijela s hormonima, razdrma puno toga. Treba stati kad je najbolje
Lunale he he sex pa u rodiliste. Neka :)
Dalje mozak baj baj sto ste pisale
Lunale, hopa cupa da se sve lijepo pripremi pa onda rađat..dobra si
Ja o kontracepciji nisam razmišljala niti ne mislim...neću ni pilule ni spiralu..NIŠTA! :)
Kako će dalje Bog dati, tako će biti...ići ćemo u plodnim danima vadi ga van,
vjeverica i Bruna - koja rasprava o ćelavim muževima...haha...
Ugolina, gotov porod?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice jesi ti to vidjela? 😂 nasi celavci, al nebi mi njih mijenjale ni za kakvog breda pita 😆😝 Barem ja ne,nebi znala kaj s niim 😂😂😂😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo kratki izvjestaj sa pregleda dok jos nisam zaspala od umora. Pregledala me vaginalno cerviks je i dalje odrzan, ja zatvorena. Uvz je napravila sve je u redu i dalje je napredniji za tjedan nakon toga mi je radila i ctg srce lupa ko veliko ali je dosta miran bio pa ga je morala buditi. Morala sam ici hitno vaditi krv i mokracu, nesto je bilo poviseno u mokraci pa mi je prepisala antibiotik 5 dana da pijem, Mg 2x1 do daljnjeg i u petak opet pregled. Kao zakljucak svega vjerovatno su pripremni trudovi
Ugolina javi se kad stignes,nadam se da se vec mazis sa bebicom 😍😍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure kako ste veceras?
Mene je stomak prestao boliti,al zato dama unutran izvodi labude jezero😂
Abies vecers se probaj naspavati,makar malo.Sutra ti zelim svu srecu da se sto prije druzis sa princezim😍
Kika super da ste ti i beba dobro,mozda su leukociti poviseni. Al najbitnije da ste ti i beba dobro😊
Sortiraj odgovore
Najstariji