hehe mare, dakle to je univerzalno? :D mislim da je vrijeme za veliki krevet
Aaa crazy tako je i moj znao biti. Sad nece bez mene spavat.
Mare ok sam. Cemu se patit negativom. Samo stetim. Skolovani su, nisam bezveze preporucena dr koji me vodi, zna zasto tako zuri. Je mi zao. No veselim se spavanju na trbuhu za kojih tj dana :) i selidbi bolova, tj koncetratu bolova. Snimili ctg, moj ekg, cekam anesteziologa. Bole me ledja, valjda od horuk spremanja kuce. Bilo bi sad fora da princeza hoce van. I gladna sam. Nisam doruckovala.
Kika javi
Ugolina, bravo i sretno! A bome i vrijeme ti je vise ahhahahaa
Aurelija i Leptirice, ja sam pisala da se beba smirila vec jedno 3 dana al onda je jucer nakon togla lumpovala do navecer :) sad je opet mirnija.
Prijevljujem pregled u srijedu.
Sanjarka, bemu misa maloga sad i ta zutica... al ajde brzo to ide na srecu! Spomenila si bolnicku robicu u kojoj su bebe, da je komplicirana, velika i hrapava jel? Mozemo li mi njih u nasu robicu ko sta smo mi u nasim pidzamama?
Pregledi ovaj tjedan:
Pon: Kika
Uto: Leptirica, Aurelija, Vjeverica
Sri: Lunale
Pet: Bruna, Kleopatra
Bebe koje stižu ovaj tjedan:
Pon: Ugolina (Josipa)
Uto: Abies (Petra)
Srijeda: Sunshine (Tena)
Čet: Sarlina (Mia)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Abies je li bar brzo rucak da nesto pojedes.Sutra ces grlit svoju princezicu.Kako je sincic? Je li mu prestao nosic curit?
Kod nas bebe cak nisu ni obucene u neku robicu, nego umotane u tetrama i nekakvom jastuku, sirocad ne moze ni rukama ni nogama micat dok ih se ne odmota... I samo im lica vidis, nista drugo, kako su dobro zamotani....Zato samo babice premataju i presvlace bebe... Ja se s tim necu zamarat... Samo nek one to rade, ja cu doma 😁 dude dozvoljavaju, ne brane ih, i ako mama zbilja nema mlijeka i ako ne nadode ni 3 dan boravka tamo, cak znaju predloziti i lijek za zaustavljanje laktacije...
Mojoj su sestricni tako, uzela je lijek ali ga nije odmah popila,pokusavala doma jos tj dana, ali kako nije bilo ni kapljice,maloj je samo nastavila davati bebimil(nije mijenjala, to su i u bolnici davali), i ona je popila taj lijek,tj pila ga tj dana....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bellaru evo tek sam sada vidila tvoj zahtjev pa te i prihvatila. :)
Crazy super na tvom opsirnom objasnjavanju. Ja se nadam da ce nam svima pomoci i da ce porodi proc sta brze i bezbolnije.
Marigmar hahaha i mene si nasmijala s tim Karamarkom. Dobit ce ko zasluzi iako ce nakraj past vlada do tada pa vjerojatno nikom nista. :P
E i da, cestitke na uplovljavanju u bracnu luku, ;)
Ugolina ajde vise ti je i vrime!! Sretnoooo!
Kleopatra ja prijavljujem pregled u sridu popodne.
Ima li ko problema s bolovima u zglobovima sake, ruke, prstiju tj.tog dijela kad se probudi??
Ugolina sretnoooo!
Bruna nisam bas promjetila da babice previjaju. Pokazu ti prvi put i onda snalazi se druze. A di bi jedna babica stigla uz silan posao cijelu smjenu previjat 20 beba. Mislim mozes ti zvonit ali onda ce te gledat poprijeko i bit ces 'onakojastalnozvoniinezelisamaprevijatbebu'.
Bolnica Karlovac,do sada nauceno:
Pelene i sve svoje,nisam primjetila njihovo. Ako se zeli tetrat ne znam kako to ide,uglavnom sve imaju jp. Ujutro ih kupaju u najgroznijem Johnsonu. Sestre su inace ok,iako meni za sada ne trebaju nesto previse,vidit cemo za par dana
Ono iritirajuce je to forsiranje dojenja. Bivsu cimericu su maltretirali,nikako dohrana jer beba mora navuc mlijeko. Ona jadna u krastama,krv ide,a beba place gladna. Uzas! Uspjela je nocnu nazicat dohranu cijelu noc,ova napisala da je dojila iz obje. Drugi dan doslo mlijeko i sve 5. Ja imam veliku zelju dojit,i znam da je to nabolje za bebe al jbg ako nejde,nejde. Isto me jucer zove cura da su tak maltretirali njenu cimericu prije 2 mjeseca i onda se ona izdajala i poskrivecki hranile tu drugu bebu jer je njoj naglo doslo mlijeko. Cini mi se da su skrti i na tabletama za bolove (odnosi se na cr) tak da cu ja rec odmah mami da mi sutra donese.
Dude mislim da dozvoljavaju,ja nisam ponijela,doma stoji pa ak bu trebalo... I sto se posjeta tice su odlicni. Vidim i da ujutro dodu nakratko. Meni je cijelo popodne netko (lako sad bez bebe) ali i oko 6-7 nije problem.
Za vikend dam izvjestaj naucenog nakon dolaska bebe.
url=https://lilypie.com]
Deeka i to slucajno stisla u panici kad sam te prijavila administratoru😨😂 ja jos nista ne kuzim kako tu ide😕
Sortiraj odgovore
Najstariji