Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    06. Lipanj 2016. 15:27

Vjeverice haha onda smo u istom sosu 😂😝😂😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    06. Lipanj 2016. 15:32

hehehe, i tvoj opis muža (glave mu) mi zvuči poznato 

crna123
    06. Lipanj 2016. 15:41

I moja je dobila zuticu, osjecaj je grozan kad ti ju stalno uzimaju, al stavis si u glavu da bolje da se tamo desilo nego doma :) proci ce i to ne brini :)

mare1989
    06. Lipanj 2016. 15:51

Sanjarka kako si ti?Kako je Petar?

miska
    06. Lipanj 2016. 15:53

Ja konacno ulovila vremena malo za sebe, evo me suncam noge na balkonu, umacem grisine u nutelu i pijem ledenu kavicu 😜

Mm otputovao do subote pa sam malo na odmoru sama sa sobom (mozes mislit, sad kad krenem prat i cistit izvrnut cu se od posla) 
    Mi smo jucer dovrsili sobicu, ja zapela da jedan zid hocu na crte neke pa jadan morao ljepit 70m trake gore dole, zato je i zbrisao, misli si bolje da ja odem dok ovoj ludakinji nije jos kakva ideja pala na pamet. Al super je ispalo i bas sam zadovoljna. Jos malo pa stize krevetic i komoda i stolica za ljuljanje, onda jos samo zavjese i koji detalj i sve spremno za seficu. 😍 Iako mi ide na zivce jer necu moc poslozit s rozim stvarcicama dok se ne vratimo iz rodilista, tata nam jos ne zna tko stize 😜
    Cekam da mi se sestricna javi kakvi su nalazi ogtt-a, nadam se ok jer se ja nutele ne odricem!

E sad koja je sto pisala ne znam al znam o cemu ste. Vidim sve neki dogovoreni carski ovaj tjedan, cini mi se da je lista negdje pola pola sto se tice vag i cr. Ja sam uvijek mislila da je taj cr u puno manjem postotku ali kako je za sad stanje iznenaduje me koliko je cest!! Drzim palceve svima da sve prode kako treba i da se sto prije oporavite

Sanjarka nadam se da si vec doma s malom strucom i da je prosla ta zutica, ako nisi izdrzi jos malo, brzo ce to!

E sad strahovi od poroda. Ne mogu rec da imam strah za sad, naravno da mi nije ni sve ravno ali nekako si mislim da sam se dovoljno namucila dok je doslo uopce do trudnoce pa onda onaj hematom i lezanje prva 2 mjeseca plus povracanje i nemoc prva 4 mje... tako da sam ja uvjerena da ce porod bit super brz i bez puno poteskoca i boli kako za mene tako i za bebu. A sad sto me ceka saznat cu 25.7.  hahaha. 

Vidim da ste pisale o tom dojenju, ja sam se pripremila kao da cu dojit i kao da necu. Sve imam spremno i grudnjake i jastucice i kremice za bradavice i izdajalicu ali i mlijeko za novorodence i bocice i onaj twister za hladenje tako da me nemoze nis iznenadit. Probat cu dojit, ako ne bude islo ide na ad i gotovo! I ja sam se odgojila na bebimilu od prvog dana  pa mi nis nije!

sarlina
    06. Lipanj 2016. 16:09

Ola koke...
    Vjeverice...hvala sto si me ubacila u srijedu ...da, dogovoreno je- opca anestezija, srijeda, sutra oko 17 nek dodjem pa cu trazit i ja klistir sutra bolje nego u srijedu ujutro... kaze dr oko 8:30...i da, Nova Gradiska
    Abies ...tebi najsretnije sutra..
    Ugolina...gud lak tudej ...ar ju finisd?????
    Nekog sam zaboravila....hmmm

sarlina
    06. Lipanj 2016. 16:11

Daaaaa....Sunshine  u srijeduuuuu

Abies
    06. Lipanj 2016. 16:21

Drage moje na op stolu ili u radjaoni.... 
    I kog u cetvrtak ubacit:)
    Tko zna kakva cu biti ovih dana pozeljet cu svima da prodje bez komplikacija i da smo brzo u pogonu.
    I valjda se javim sutra. 
    Pisite puno da imam sto citati :D

vjeverica8
    06. Lipanj 2016. 16:27

Pregledi ovaj tjedan:
    Pon: Kika
    Uto: Leptirica, Aurelija, Vjeverica, Teja, Bettyboop
    Sri: Lunale, deeka
    Pet: Bruna, Kleopatra

Bebe koje stižu ovaj tjedan:
    Pon: Ugolina (Josipa)
    Uto: Abies (Petra)
    Srijeda: Sunshine (Tena),  Sarlina (Mia) i Bettyboop (Andro) pod upitnikom još

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.