Sunshine, hvala na info! Ja sam razmišljala čak da uzmem svoje krpice i kremu za guzu (radit ću sama) jer znam da tamo koriste vlažne maramice. A johnson, hmmm, valjda će preživit tih 2-3 kupanja! Što se tiče njihovog povijanja, to mi je čak i ok, ja to planiram i doma radit ak bude htjela... A ti ležiš na ginekologiji il rodilištu ne kužim?? Ideš na spinalnu anesteziju?
Ovaj tjedan sami carski...
Sunshine prenosim samo sto mi sestricna rekla koje je rodila prije nepuna 2mj, i njezina kuma mi rekla istu stvar,rodila u 1.mjesecu... Ako su me lagale one,lazem i ja vas, a za kozmetiku mi frendica koja radi na traumi ispitala i rekla da koriste mustelu...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Aurelija mislim da cu spinalnu. Nismo jos o tome,al oni je preporucuju i rekla jedna cura da mozes birat.
Bas sam mislila komentirat isto kako smo se same carice ovaj tjedan zaredale.
Ja sam u rodilistu u prizemlju. A pon i pola utorka bila u predradaoni dok mi nisu nasli mjesto....groznooo!
E i tv riknuo prvi dan kad sam dosla
url=https://lilypie.com]
Bruna ne znam,radi kako zelis,ja ti pisem ono kaj vidim sada. Ja namjeravam previjat odmah sama kada budem mogla,ionako me to ceka kad dodem doma. A od mustele na odjelu ni M
url=https://lilypie.com]
Sunshine koliko sam citala mislim da je to od nakupljanja vode, al bas cu pitat u sridu doktoricu.
Bellaru ne kuzim ti se ni ja bas u sve to, ali sam maloprije usla priko laptopa na klokanicu i onda mi gore u profilu javilo da imam zahtjev od tebe. A preko mobitela to nisam vidila
Olaaaa vidim tu je veselo, trebalo mi je cijelo jutro da vas procitam..
Ugolina sretnooo, javi seee...
Crazy hvala na opisu poroda, nama prvorotkinjama stvarno to puno znaci procitat..
Abies i Bruna buse su vam skroz slatkeeee... E Bruna od cega je ova krema u torti? Izgleda jako privlacnoo..
Kika i tebi sretno na pregledu, i javi seee...
Nama termin u subotu, sutra pregled u TA..I bas imam osjecaj da me budu ostavili zbog tog manjka plodne vode, i jer je malac na zadak, pa se nebih cudila da me spiciju na carskiii.. Al ja se ne bunim, meni je po cijele dane vruce, stopala mi goree al nisu natecenaa...I pisale ste o pobavi, ja nekad znam bit i po 3-4 puta u danu na wcu i bas je stolica rijetka...
E i Croo hvala ti na infomacijama za rodiliste, kaj ponijet...Nadam se da se mazis sa svojom Majom..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja krema ti je skuhani puding,samo sam ja stavila manje secera u njeg i na 2vrecice pudinga stavila jos 2zlice gustina,da bude cvrsca.... I kad se skuhalo i zgusnulo, umiksala sam unutra malo putra,otprilike.... To ti je sve od oka radeno,nis vagano ni mjereno... A za preljev gore sam umjesto vode koristila sok od bazge i u njemu skuhala.... Svima je fino bilo... Nema je vise 😁😋 a ja samo zalogajcic popapala... 😳
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pregledi ovaj tjedan:
Pon: Kika
Uto: Leptirica, Aurelija, Vjeverica, Teja
Sri: Lunale, deeka
Pet: Bruna, Kleopatra
Bebe koje stižu ovaj tjedan:
Pon: Ugolina (Josipa)
Uto: Abies (Petra)
Srijeda: Sunshine (Tena) i Sarlina (Mia)
Četvrtak nam se oslobodio, ima li zainteresiranih?
Evo i ja imam jednog glavonju, isto glava veća od trbuha i noge za 2 tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji