kika, i ja sam ti došla na ovaj forum kao totalno neinformirana osoba..nisam znala hrpu skraćenica tipa: OGTT, TA, KKS, TSH itd..ali sve mi cure objasnile, kasnije se s tim susrela i sad znam..isto mi je prva trudnoća i nadam se da curke ne zamjeraju kad nešto pitamo...kad nismo u tome iskusne, kak veliš.
I mene muž vozi jer sam sama sebi zabranila. Počelo me boljeti kad sam se naprezala: KOČNICA-GAS tako da sad on niti ne da
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Crazy, nemoj se zezati, super si prošla, al mislim da si sad ispucala bonus! Meni isto dragi kaze da sam neuračunljiva pa me on vozi uglavnom! Evo sad sam samo išla na kavu s frendicom, odjednom me znoj oblio, zraka nestalo, mislila sam da ću se onesvijestit. Tih 2 km vozila sam se 40 s klimom na najjače i molila boga da dođem doma u komadu. Nismo mi trudnice za to
Abies, mislimo na tebe
Sunshine, jel frka?
Kika ajmo onda u Nin na kavu ;)
Ja sam u Sabunikama ;)
Ja sam dosta kasno počela vozit jer nisam htjela vozit nikako, poznajem se karakterno, znam biti brzopleta i strah me najviše radi svoje nepromišljenosti (Quod erat demonstrandum ). A sad mi je nezamislivo da nemam tu slobodu, koju imam s autom. Jer dok ja ovog svog mamlaza nagovorim i dok mu objasnim da treba ovo ili ono, ja to sama odavno riješim. Ispljuskat ću se preventivno prije svake vožnje da se naučim pameti.
Jao Crazy pazi sada,moras imati desetere oci.Ja i dalje vozim,iako muz govori da pazim kako vozim jer on kaze nase auto je smrt za druge aute.😖
mi smo bili na moru ali se nismo kupali,voda mi je bila malo pohladna,a bitno da su djeca dva sata se igrala uzivala,sad na spavanje i kuhanje rucka
Zabica meni je ovaj forum kao enciklopedija, sve sto me zanima nađem..steta jedino jer sam ga kasno otkrila i sto nisam mogla svakodnevno pratiti ga..al mislim da cure nista ne zamjeraju, pitanja su ti da se pitaju a sve cure revno odgovaraju..
sto se tice voznje,vrlo rado bi prepustila nekome da me vozi, al s obzirom da sam sama a niko osim mame nije zainteresiran za pomoc, nastojim samo ono bas neophodno sto moram..
Crazy dobra ideja, preventivna pljuska prije voznje da dođemo sebi 😂
Pozdrav cure!
Javljam se samo da vam dam podrsku onima koje su rodile te da vas malo razvedrim suncem sa mora
Ja sam jos uvijek na poslu i osjecam se super. Idem jednom tjedno na ctg, u kontaktu sam stalno sa svojom doulom, jos uvijek sam na +8kg a bebolino se udebljao na 3,400kg… Izgleda da sve ide u njega sada 💪🏼😜👶🏻💙
Ja cu isto roditi u Zadru pa ako vas ima jos oko mog termina (23.06.) bit ce mi drago da se skupa bodrimo 😊👍🏼
Postala sam svijesna lagano da za jedno 15-ak dana vise nikad necu biti sama sa mužem i ta misao me baš zaokuplja stalno. Jedva cekam 💙👶🏻
Cure drz te se, sretno na pregledima, sretno u rađaonama i sto brži oporavak vam želim! Ja idem sutra opet na ctg da vidimo gdje smo i da li sam se pocela otvarati…
Puse sa mora od vase Nessah! 💋💋💋💋💋
Crazy ja te razumijem. Ja se i dalje vozim ko manijak. Meni mama zna rec da vozim auto ko da sam auto ukrala al to je moj jedini ispusni ventil i tu se osjecam na svom😕 jos raspalim muziku. A ni ne volim se sa drugim ljudima vozit osim sa muzem mada nekad ni sa njim. Odma sam zivcana. Samo malo vise pazi. I vozi dok mozes.
Evo mene doma 😁 odavno vec zavrsila u dz,ali stale mama i ja kod ujne na kavu, nabrala mi zena tresanja, sve sam smazala dok smo bile tamo 😋😋 preeeefine... 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 i obecala mi nabrati jos i donjet, zena je zakon...
Sad sam se bacila u horizontalu malo, umorna sam od onog sjedenja u dz... Pripremila si batake pilece za rucak,to cu kasnije na brzinu ispec.... Malo rize sa tikvicama i paprikom i salata i ko grom 😁😁⚡️ Haha
A ruke su mi ko u narkomana,danas bas debeli plavi kvrgavi i bolni podljevi... Uff uff...
Crazy lakse malo, macka ima dever zivota,ne i ti.... Al bitno da je sve proslo ok, i da si sretno stigla na odrediste.... Meni zato muz neda vise auto vozit,a i vidim da sam fakat trapava postala, ni okretna vise nisam, jos ako mi je vruce(a to je konstanta) nemam ni koncentraciju... Imam mm ili mamu da me vozaju... Al to i nije cesto, samo kad moram negde... Najljepse meni u mom kinderbetu u hladovini 😆😁
Kika, pitaj sta god te zanima,nisam ni ja sve znala i jos uvijek neznam, zato smo tu da si pomazemo i bodrimo,kako kaze zabica... Bitno da ste vas dvoje ok...
Sanjarka,nadam se da ce sada nalazi bit ok i da ce vas pustiti doma, vec bi bilo vrijeme... Drzim vam fige i saljem 😘 😊
Aurelija mogle bi koji dan i nas 2(4) na kavu 😁.... Drugi tjedan koji dan? Ovaj vikend imamo krstitke neke i rockas...opet zderanje 😋😋🍰🎂🍧🍨🍪🍩🍞🍗🍖🍛🍤🍝
Ak sam nekog zaboravila, ispricavam se... 😁 nije namjerno...😊🐥🐔mozak 😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Idemoooo kuci! 😍😍😍😍😍
Citam vas posli 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji