Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    07. Lipanj 2016. 07:36

Sunshine hvala ti!
    Crazy hvala i tebi, mama je samnom pa imam s kim pricat 😁 a ima i poznatih pa se zapricamo i ide vrijeme.... Jedino sto mi je tesko malo sjedit, stolice nisu bas udobne...😳

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    07. Lipanj 2016. 07:46

jutro cure

Bruna sretno

Mene djecica probudila,jucer im obecala da idemo na more i odma u 7h bude me da idemo.

Cure koje imate preglede sretno

Ugolina nadam se da je sve proslo i da se mazis s bebom

Sanjarka88
    07. Lipanj 2016. 07:46

Dobro jutro ljetnice 😘

Mi smo budni od 5h, tj ja sam budna junior je produzio jos 😉
    Odveli su ga sad na vadenje krvi opet pa cemo vidit sta kažu nalazi.

Hvala svima na potpori ❤ proc ce to znam i sama treba samo okrenit na pozitivu.

Aurelija trenira tebe curka za nespavanje 😉

Bruna sretno na OGTT danas 💪

Crazy tm sretan rodendan! 🍻🍰🎂 lipo si se ti bome potrudila a sta su felafele?

Babycoming potrudim se cim prije napisat stvari za torbu.

Lunale je je te tutice, za divovske bebe , hrapave i cudno ih vezu 😃 neznam sta bi ti rekla za svoju robicu, nisam pokusala. Neznam sto bi im smetalo no ti ponesi kojo komad sa sobom pa ces vidit kad budes ode 😉

Abies ❤❤❤

Vjeverice svecano ti prepustam listu ako obecajes svakodnevno prisustvo na forumu u jutarnjim satima? 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    07. Lipanj 2016. 07:47

Jutro cure, ima tko za prijaviti kakvu bebicu? 😀
    Ja prijavljujem loše spavanje i to je to 😤

CrazyPuppet
    07. Lipanj 2016. 08:02

Hvala Sanjarka! 36. mu je pa ga zezam da je star ;-) da vec galopira prema 40oj... pa mi kaže: ma boli me đon, mlado izgledam, imam mladu ženu i drugo dijete na putu! blago njima s godinama samo sve bolje izgledaju, nije fer...
    Falafel ti je neka izmišljotina s bliskog istoka -  przene kuglice koje se rade od slanutka i raznoraznih začina, posluzuju se sa hummusom (to je onaj namaz od slanutka i sezama)  i čilijem, sve spakirano u somun (ko čevapi) 
    Moj dragi ti je svjetski putnik, pa tako mi cesce nego ribu spremamo curry i jos svakakve neke stvari. 
    U zd rodilistu bebe isto budu umotane u onim jastucima, a robica je isto njihova. Ja sam u torbi imala svoju za svaki slucaj, ali onda moras pazit ako stavis svoju da sestre ne ubace u njihovu kosaru kad ih presvlace.
    Abies ♡♡♡

mare1989
    07. Lipanj 2016. 08:05

Crazy sretan mm rodendan

Sunshine1
    07. Lipanj 2016. 08:10

Ja sluzbeno prijavljujem carski sutra! 
    Uzbudenje na visokoj razini! 

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    07. Lipanj 2016. 08:15

Sunshine sretno, znaci popunio se četvrtak 😂 sutra maziš svoju bebicu 👶🏼 bas zavidim toliko je vas prije mene da cu se rastopiti od slatkoće samo kad se sjetim koliko je to nozica i prstića slatkih

bellaru
    07. Lipanj 2016. 08:25

Cure jutro
     Citam sve zakazani carski. Jao mene strah kad citam da vi idete na carski a ne znam ni tko ste a sta bi tek da meni kazu da idem sutra na carski😨😨😨😨 drz te se, sretno vam bilo i nek sve brzo i dobro prodje. 
    Mene zulja ispod cice na pocetku trbuha i tako vec par tjedana al zadnja dva dana dosta i dosta iritira to . Jedna mi zenska rekla da me to beba gura. Pa sta stalno? Nit znam jel to normalno il nije.

Deedee01
    07. Lipanj 2016. 08:28

Curke ja bas razmisljam kako ste vi sve hrabre zene i puno pozitive( a trudne i radate). Nekako si mislim da su svi ljudi takvi kao sto ste vi trudne da bi nam cijela atmosfera u drzavi bila bolja. Ovo je kao skup jakih zena.

Sanjarka  saljem ti snagu i znaj da ako je to najgore od onog sto ti se moglo dogodit i tijekom trudnoce i poroda onda neka..
     Pricali ste o dojenju, ja sam se vec pomirila da mi to nece ici i da cemo vodit borbu mali i ja, tako su svi oko mene, ali dobro, mora moci ici.

Meni je jaako tesko spavat s mojim mjehurom koji me budi svskih 15 min i onda me jos i mali strefi, tako da su kod mene tikovi i jaukanje normalna stvsr. 
    Ja prijavljujem domacicu od kokosa za dorucak, covjece kako je to fino, ma svaka cast onom koji je to smislio, odmah sam vam se sjetila, vec sam razmisljala da svakoj od vas  koje ste rodile posaljem domacicu u bolnicu, sigurno cete bit bolje!😄

Cure sretno na pregledima i u radanju danas! Puno pusa😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.