Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    07. Lipanj 2016. 08:37

Sunshine sretno i hrabro :* 
    Ja cekam svoj red. Uh huh. Nisam ni svjesna za par sati prazan trbuh i malena kraj mene. 
    Nek svima prodje ok zdrave mame, zdrave bebe.

Sanjarka stisni zube. Najgore je iza tebe. Maleni se isto napatio, a zutica je povezana s tim. Proci ce. 

Mislim na vas i javim se kad mogu

Littleladybug
    07. Lipanj 2016. 09:44

Jutro curee a vidim nekima vec debelo i daan..ja u zadnja dva tri dana tako dobro i slatko spavam..mmm valjda se pripremam za nespavanje kasnije 😂
    Ugolina di sii? bice se mazis s bebicom pa te nema 😍
    Lunale nadam se da cete docekati taticu, pa onda hopsa hopsa i pravac u rodiliste 😀
    Kika super vijesti, vidis da je bilo bolje otici u dr sad si sigurno mirnije glave, odmaraj pij magnezij i eto te brzo u terminu 
    Abies sretno ti danas, brzo ce tvoj smotuljak 😍😍
    Sanjarka znam da ti je tesko, ali nemoj biti tuzna..Petar ce brzo bit bolje i onda cete kuci maziti se i paziti..drzim fige da nalazi danas budu ok 😗
    Bruna sretno sa OGTT 💪
    Crazy sretan rodendan tm, lijepo ga proslavite 🎂🍰
    Sunshine sretno i tebi na carskom, da prode sve ok i da oporavak bude extra brz 😄
    Bellaru bode i mene ispod cice, tocnije odmah ispod rebra i bas bude neugodno za namistit se, sjest ili nesto ali je moj bebo namistia tu nogicu tako da ga ja lipo mazim i zamolim pa je nekad cak i pomakne 😂
    Eto cure nadam se da sam povatala sve, zelim srecu onima koje su na pregledu danas 😘 a jos vise onima koje su u rađaonama

kika832013
    07. Lipanj 2016. 10:03

Dobro jutro  
    Napokon sam se naspavala i sad sam na miru. Hvala vam jos jednom sto ste bile uz mene  Sad imam odmaranje dva tjedna a on neka se nastavi pripremati za van  Ja bi prije 7. mjeseca al vidit cemo sto on zeli. 
    Crazy- posto smo tu negdje sa terminom mozda se i vidimo u zadarskom rodilistu 

bellaru
    07. Lipanj 2016. 10:18

Babycomingal bas Da mi svaki dan cijeli dan isto mjesto? Nebi recimo i druga strana il drugo mjesto bolilo? 😕

CrazyPuppet
    07. Lipanj 2016. 10:24

Cure moje, ja sam najveća glupača na svijetu!!! krenem preticat i upadnem u škarice, za dlaku sam izvukla živu glavu...u top bi se sad spremila, fakat nisam normalna. Ovaj ispred mene malo sporiji, na cesti taman dozvoljeno preticanje, a auti iz suprotnog smjera su još ful daleko i krenem ja, ali auto nikako povući taj gas, u zadnji čas sam izbjegla totalku. Ne samo da sam ja mogla ne*ebat, nego i moja beba... joj kad samo pomislim što je moglo bit uf uf... nisam ja za vozit, Bogu hvala što čuva ovakve budale kakva jesam...
    Kika sve je moguće ;) Odakle si?

zabica25
    07. Lipanj 2016. 10:26

Bruna, sretno na OGTTu... 

Deedee da se mi s klokanice udružimo i napravimo jednu stranku, svi bi glasali za nas..toliko pozitive nema nijedan političar..a niti svi skupa koliko samo jedna od nas...mi bi dale 2000 E za svako dijete 

kika, tu smo za svaku pa tako i za tebe...glavno da je sve ok i da sad u miru možeš čekati porod i svoju bebicu..

Ja kuham, onda idem malo ležat da opet ne naoteknu noge. Čekam da mi stignu letki, to volim listati.

Ugolina se već mazi? 
    Dunja, Tyna, MalaKoza - gdje ste?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    07. Lipanj 2016. 10:29

Crazy, mani se volana  nemoj si raditi dodatne stresove

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Littleladybug
    07. Lipanj 2016. 10:43

Bellaru nebih znala, ja znam tocno kako je on okrenut i da su mu nogice ispod rebra mi tocno tako da kad se lola namjesti boli, ali nemogu rec da je to bas cjelodnevna bol jer ipak se on pomice, dakle cim se makne i bol nestane
    mozda da nazoves dr pa pitas, glupih pitanja nema a ti bi bila mirnija..
    Crazy uff mi trudnice u autu, cuvaj se..ako ti nije bas neophodno da vozis radije zamoli kog drugog da te prebaci..vruce je, guzve su a nama ni refleksi ni manevri vise nisu toliko dobri..sreca pa je sve proslo dobro

kika832013
    07. Lipanj 2016. 10:49

Crazy- ja sam ti iz Zatona. Bolje nemoj za volan pogotovo sad kad su guzve i kad ima turista po cesti 
    Žabica- znam da jeste ali mi bude glupo na neku temu se nadovezati kad sam mlada, nemam nekog iskustva, a kroz trudnocu nisam imala nikakvih problema nego ovo sad pa sam ko padobranac haha  Bitno da je malac oke i da mozemo u miru cekati termin. Jos sam sinoc zaboravila napisati da sam pola kile izgubila od proslog pregleda 

CrazyPuppet
    07. Lipanj 2016. 11:00

Kika hoćeš ići sad na tečaj u bolnicu? Možda se tamo sretnemo... Ja doduše neću danas, jer slavimo rečkas, ali u čet bih mogla otići. 
    A ovo za vožnju teško je sad to izbjeći, ali moram biti puuuno opreznija. I sad nebih preticala samo tako, jedino mi nije jasno zašto taj auto ne vuče... sad bar znam da nije za preticanje... A sad nije ni bila nikakva gužva, ma užas, u šoku sam totalnom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.