Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    07. Lipanj 2016. 08:37

Sunshine sretno i hrabro :* 
    Ja cekam svoj red. Uh huh. Nisam ni svjesna za par sati prazan trbuh i malena kraj mene. 
    Nek svima prodje ok zdrave mame, zdrave bebe.

Sanjarka stisni zube. Najgore je iza tebe. Maleni se isto napatio, a zutica je povezana s tim. Proci ce. 

Mislim na vas i javim se kad mogu

Littleladybug
    07. Lipanj 2016. 09:44

Jutro curee a vidim nekima vec debelo i daan..ja u zadnja dva tri dana tako dobro i slatko spavam..mmm valjda se pripremam za nespavanje kasnije 😂
    Ugolina di sii? bice se mazis s bebicom pa te nema 😍
    Lunale nadam se da cete docekati taticu, pa onda hopsa hopsa i pravac u rodiliste 😀
    Kika super vijesti, vidis da je bilo bolje otici u dr sad si sigurno mirnije glave, odmaraj pij magnezij i eto te brzo u terminu 
    Abies sretno ti danas, brzo ce tvoj smotuljak 😍😍
    Sanjarka znam da ti je tesko, ali nemoj biti tuzna..Petar ce brzo bit bolje i onda cete kuci maziti se i paziti..drzim fige da nalazi danas budu ok 😗
    Bruna sretno sa OGTT 💪
    Crazy sretan rodendan tm, lijepo ga proslavite 🎂🍰
    Sunshine sretno i tebi na carskom, da prode sve ok i da oporavak bude extra brz 😄
    Bellaru bode i mene ispod cice, tocnije odmah ispod rebra i bas bude neugodno za namistit se, sjest ili nesto ali je moj bebo namistia tu nogicu tako da ga ja lipo mazim i zamolim pa je nekad cak i pomakne 😂
    Eto cure nadam se da sam povatala sve, zelim srecu onima koje su na pregledu danas 😘 a jos vise onima koje su u rađaonama

kika832013
    07. Lipanj 2016. 10:03

Dobro jutro  
    Napokon sam se naspavala i sad sam na miru. Hvala vam jos jednom sto ste bile uz mene  Sad imam odmaranje dva tjedna a on neka se nastavi pripremati za van  Ja bi prije 7. mjeseca al vidit cemo sto on zeli. 
    Crazy- posto smo tu negdje sa terminom mozda se i vidimo u zadarskom rodilistu 

bellaru
    07. Lipanj 2016. 10:18

Babycomingal bas Da mi svaki dan cijeli dan isto mjesto? Nebi recimo i druga strana il drugo mjesto bolilo? 😕

CrazyPuppet
    07. Lipanj 2016. 10:24

Cure moje, ja sam najveća glupača na svijetu!!! krenem preticat i upadnem u škarice, za dlaku sam izvukla živu glavu...u top bi se sad spremila, fakat nisam normalna. Ovaj ispred mene malo sporiji, na cesti taman dozvoljeno preticanje, a auti iz suprotnog smjera su još ful daleko i krenem ja, ali auto nikako povući taj gas, u zadnji čas sam izbjegla totalku. Ne samo da sam ja mogla ne*ebat, nego i moja beba... joj kad samo pomislim što je moglo bit uf uf... nisam ja za vozit, Bogu hvala što čuva ovakve budale kakva jesam...
    Kika sve je moguće ;) Odakle si?

zabica25
    07. Lipanj 2016. 10:26

Bruna, sretno na OGTTu... 

Deedee da se mi s klokanice udružimo i napravimo jednu stranku, svi bi glasali za nas..toliko pozitive nema nijedan političar..a niti svi skupa koliko samo jedna od nas...mi bi dale 2000 E za svako dijete 

kika, tu smo za svaku pa tako i za tebe...glavno da je sve ok i da sad u miru možeš čekati porod i svoju bebicu..

Ja kuham, onda idem malo ležat da opet ne naoteknu noge. Čekam da mi stignu letki, to volim listati.

Ugolina se već mazi? 
    Dunja, Tyna, MalaKoza - gdje ste?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    07. Lipanj 2016. 10:29

Crazy, mani se volana  nemoj si raditi dodatne stresove

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Littleladybug
    07. Lipanj 2016. 10:43

Bellaru nebih znala, ja znam tocno kako je on okrenut i da su mu nogice ispod rebra mi tocno tako da kad se lola namjesti boli, ali nemogu rec da je to bas cjelodnevna bol jer ipak se on pomice, dakle cim se makne i bol nestane
    mozda da nazoves dr pa pitas, glupih pitanja nema a ti bi bila mirnija..
    Crazy uff mi trudnice u autu, cuvaj se..ako ti nije bas neophodno da vozis radije zamoli kog drugog da te prebaci..vruce je, guzve su a nama ni refleksi ni manevri vise nisu toliko dobri..sreca pa je sve proslo dobro

kika832013
    07. Lipanj 2016. 10:49

Crazy- ja sam ti iz Zatona. Bolje nemoj za volan pogotovo sad kad su guzve i kad ima turista po cesti 
    Žabica- znam da jeste ali mi bude glupo na neku temu se nadovezati kad sam mlada, nemam nekog iskustva, a kroz trudnocu nisam imala nikakvih problema nego ovo sad pa sam ko padobranac haha  Bitno da je malac oke i da mozemo u miru cekati termin. Jos sam sinoc zaboravila napisati da sam pola kile izgubila od proslog pregleda 

CrazyPuppet
    07. Lipanj 2016. 11:00

Kika hoćeš ići sad na tečaj u bolnicu? Možda se tamo sretnemo... Ja doduše neću danas, jer slavimo rečkas, ali u čet bih mogla otići. 
    A ovo za vožnju teško je sad to izbjeći, ali moram biti puuuno opreznija. I sad nebih preticala samo tako, jedino mi nije jasno zašto taj auto ne vuče... sad bar znam da nije za preticanje... A sad nije ni bila nikakva gužva, ma užas, u šoku sam totalnom...

kika832013
    07. Lipanj 2016. 11:05

CrazyPuppet

Kika hoćeš ići sad na tečaj u bolnicu? Možda se tamo sretnemo… Ja doduše neću danas, jer slavimo rečkas, ali u čet bih mogla otići. 
    A ovo za vožnju teško je sad to izbjeći, ali moram biti puuuno opreznija. I sad nebih preticala samo tako, jedino mi nije jasno zašto taj auto ne vuče… sad bar znam da nije za preticanje… A sad nije ni bila nikakva gužva, ma užas, u šoku sam totalnom…

Ja sam prosli tjedan zavrsila tecaj, da sam znala mogle smo se dogovoriti pa zajedno ici  mene muz sad vozi di god treba jer mi on neda da vozim bas zato da se nebi nesto dogodilo, imamo "jak" auto ali isto kad pretice molim Boga da se nesto ne dogodi onda njega zamolim da ne radi to jer me strah da se nesto ne dogodi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI