Jaaaaao sta ste navalile ovaj tjedan, 5 bebica (ako ne uleti jos koja kako ste se raspistoljile)!!!! Znaci ispred mene ce ostati samo Gita, Teja i Jambica? Uh, tako naglo, treba se pripremit psihicki na to da m se blizi red
Uglavnom cure moje, zavidim vam sta cete uskoro ljubit svoje male carice (a imamo i jednog cara u srijedu)! Sretno vam svima!!!
Curke svima vam sretno!!!
I ja nekako gledam ovaj popis...samo se smanjuje....frka frka....dok dodje na mene red..ajme meni!!
Cekamo novosti...drz'te se...👍😉❤💙
Vjeverice, ja se prijavljujem za četvrtak! al pregled u TA, ne porod
Babygirl, jesi na trećem katu??'
Ugolina sretno!drži se
Abies i tebi puno sreće sutra
Crazy, preslatke su ti te male bucmaste nogice
Bome krenuo je taj tobogan za ozbiljno. Realno ima vas dosta u lipnju, tako da bi skoro svaki dan mogla bit jedna bebica.
Cure jeste razmisljale o kontracepciji nakon poroda? Ja sam prvi menzes nakon poroda dobila kad mi je beba imala 7mj (dojila sam) al to nikad ne znas tocno kad ce krenut... pilule sam koristila ko studentica i jos prije braka, ali nekako mi vise ne odgovaraju, munjesaju mi glavu, uzrokuju mi šize i paranoje pa nebi na to... čula sam za one spirale, pa onda nakon par godina krenuti u avanturu s trecom bebom... jos da budu blizanci weeee ;-) poludila sam skroz...
Pregledi ovaj tjedan:
Pon: Kika
Uto: Leptirica, Aurelija, Vjeverica, Teja, Bettyboop
Sri: Lunale, deeka
Četvrtak: Marigmar i Curicax3
Pet: Bruna, Kleopatra
Bebe koje stižu ovaj tjedan:
Pon: Ugolina (Josipa)
Uto: Abies (Petra)
Srijeda: Sunshine (Tena), Sarlina (Mia) i Bettyboop (Andro) pod upitnikom još
Crazy ja nisam razmišljala još o tome... Ali ideju za treće (+1) podržavam, uopće ne mislim da si luda ja volim velike obitelji
Curicax3 nikad se ne zna, možda i tebe samo na neki tamo kat prebace
Lunale tvoja beba čeka tatu da dođe kući koliko se sjećam, zar ne? stavimo te idući tjedan u raspored
Uh cure raspisale ste se nisam puno popamtila, jer sam danas nesto previse pospana 😬
Abies prekrasna busica 💕💕💕
Vjeverica eto i ja imam sutra kod mog doktora pregled a u cetvrtak u bolnici utrazvuk bebe radi secera
Bruna meni tvoj trbuhic izgleda taman 😬😬 (valjda tebi izgleda veliko )
Crazy hmm pa ja nisam za teblete ti hormoni me samo poremete, spirale na bazi hormona isto ne voli, one spirale koje sprijecavaju oplodnju ne volim jer se desi da vec oplodenu stanicu uniste, tako da nam ostaje samo kodnomi koje isto ne volimo hahhaha , ali prije trudnoce smo se pazili tako da sperma ostane vani (imal to kakav sluzbeni naziv? ) al doduse ja sam imala rjetko mentruacije i ovulacije pa mislim da je zato i funkcioniralo 😬😬😬
Pozdrav svim curama i sretno na toboganu !
Ugolina yeey super da je krenulo 👍🏻👍🏻
Vjeverice, DA! Cekamo tatu a on stize sad u ponediljak (13.6.), 3 dana prije termina pa smo oboje malo nervozni oce li stic na vrijeme. Bilo bi bas bezveze da se rodi tek koji dan prije nego on doje nakon vise od 3ipo mjeseca al sta bude, bit ce...meni je npr. utorak 14.6.16. sasvim lijep datum :))) stignemo se poseksat a onda u radjaonu hehehheheh
Vezano za kontracepcijske tab. ja sam ih pila duuuuuuugo ali ne vise, ne. Kako je starija cer dosla kad sam imala 21, trebala sam posli dovrsit skolovanje, situirat se, zaposlit se, stalno nesto! Mozda bas zbog tableta posli nisam mogla ni zatrudnit, ko zna jer dugo smo pokusavali kad smo krenuli na dijete i eto, zdravi oboje a zavrsili na potpomognutoj oplodnji. Sad zamisljamo kako cemo sta prije na 3. bebu (i mi smo mastali da dobijemo blizance al jok, stize jedinica) jer meni evo 35. a njemu 37. al znam da mi se nece dat dok je Aria mala a kasnije cu bit prestara. Jedino ako nam se slucajno ne zaleti odmah. Znam da nije lako s dvoje male djece al izguraju se 2-3 godine nekako a srecom imamo i relativno mlade babe, dide kojih se nemos rijesit i da oces :D
Sortiraj odgovore
Najstariji