Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    05. Lipanj 2016. 23:04

Crazy odlično si sve napisala reci mi samo ja sam nešto čula na tečaju da tehnika disanja ovisi i o porođajnom doba, da li znaš šta o tome jer sam zaboravila u jednom idu kratki udisaji i izdisaji, u jednom ovi duboki a sad kada, šta, ne znam

Littleladybug
    06. Lipanj 2016. 00:04

Crazy hvala ti na ovome, jako dobro i stimulativno napisano..nadam se da cemo sve ostati pribrane i pokusati sve ovo i realizirati 💪

Littleladybug
    06. Lipanj 2016. 00:15

Bellaru sve smo u istoj kasi, jedna zbog ovog, druga zbog onog..trenutno ne panicarim ali nije iskljuceno da vec sutra necu plakat i kukat kako cu ja to..za dojenje, volila bi da nam krene i da malac bude sisa kako triba..mene ti je vise strah svega onoga sta me ceka ka mamu od onog trena kad donesen na svit taj mali bespomocni smotuljak..al to je sad vec neka druga prica

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 05:18

Jutro cure!

Nadam se da ste se naspavale, odmorile i tako sve to.... :)

Sanjarka ma decko zeli ulovit malo boje prije nego dode doma, vjerujem da ti tesko,al sad ce to,sutra,prekosutra.... Brzo ces ti doma svojima i onda uzivancija na najjace 😘😇 

Kod mene nista nova, strah i dalje prisutan 😁😁 spavanje svedeno na to sto je i eto... Jedino sto kad moram na wc u noci, trbuh mi bude ko kamen tvrd, da se nikako ne mogu namjestit na krevetu,jedva se ustanem iz njega.... I popusti nakon par minuta kad se vratim u krevetu... Ima neko slicna iskustva?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ugolina
    06. Lipanj 2016. 06:15

Crazy,sve sto si pisala ima smisla, slicno mi sestricna objasnjavala, prihvati bol,bol ti je prijatelj, ako ju prihvatis i pokusas se sto vise opustit,otvaras se lakse i slicno.. Sad samo to treba provest u djelo

Ugolina
    06. Lipanj 2016. 06:16

Jer mene obicno kad boli automatski se zgrcim, ono celjust mi se zgrci,a to je valjda najgore jer se tak i pizda dole zgrci

Ugolina
    06. Lipanj 2016. 06:20

Bruna,meni se to dogadalo neko kratko vrijeme,moguce da su to one bh kontrakcije, sasvim normalna stvar.. Ja sam u trudnoci dosla do saznanja da sve kaj inace nije normalno,u trudnoci je normalno.. I da se ne treba zivcirat nego reagirat na neka eventualna krvarenja ili ultra jake bolove, ovo ostalo,pih

baby♡girl
    06. Lipanj 2016. 06:46

Jutro 😉
    Sanjarka mislim na vas dvoje 😘
    Na putu prema pregledu. Mantram barem da kazu gospodjo evo sutra dodjite na 3.kat 😂😂😂 
    Crazy u puno stvari se slazem s tobom. Ali. Kad preneses i krene indukcija onda nema odbijanja dripa, gela i prdenja maslacka 😂 ja sam cijelu prvu t mastala o porodu za 20 minuta jer cu doma odraditi 18h trudova u potpunom miru. 
    Sad me ne zanima nikakav mir. Zelim biti u bolnici pod kontrolom, epi trazim u slucaju bilo kakve intervencije i naznake da bi moglo biti. I ja bome ne znam sta bi radila stojecki 😂😂😂 ovako se debela guzica legla i đenja 😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarlina
    06. Lipanj 2016. 06:53

Jutro cure,
    Kratko od mene...nema ni meni spavanja, uspjela do 6..mene pocinje frka pa zato valjda..danas zadnji pregled prije bolnice valjda..nadam se da nece krenuti prirodno jer mi dr sutra nije tu ...carski u cetvrtak...puno pusa i drzte se...
    Abies 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.