Abies, samo trbuh te je, baš super, iako vjerujem da nije lako kretat se kad te vuče naprijed!
Abies trbuh lijepi okrugli, i prstenje jos nosis..zavidim ti ja svoje nekad jedva naguram na prste..
torbu jos nisam do kraja spremila, fale mi jos sitnice tipa higijene..one pelene od chicca su spremne, tosamine gacice, jastucici, spavacice koje sam jeeedva nasla a da nisu bapske..
neka je pitala za kolostrum, pojavio se ima sigurno mjesec dana, naizmjence jedna pa druga sisa..malo kao curka i ujutro znam nac mrljicu na majici
Sad skidam prstenje. I nausnice. Bit ce cudno. A odgadjam to.
Ugolina otvoris novu srt googla i trazis tinypic
Torba uh nedavno potrpala. U prvoj t sam bila ludja pa rano slozila.
A mlijeko u prvoj trudnoci ni kapi. Sad skoro pa nastavljam pa nije ni nestalo.
Tu sam, citam vas al nemam snage pisati Ostala sam kuci odmarati jer se bol smanjila, ali me zna zato posteno zaboliti ako ustajem ili kad mijenjam polozaj dok lezim. Sutra idem na pregled obavezno kod moje dok jer se malac skroz smirija mozda ga jednom ili dva put osjetim da se namjesta i to je to. Torba za bolnicu je spremna u slucaju da sto bude, ali sam zato ja napeta jer me zanima sto ce mi reci sutra doktorica
Btw Abies imas bas lijepi trbuh meni moj nisko izgleda
Drzim fige svim mamama koje ovaj tjedan idu roditi, bas se veselim novim bebicama
Abies trbuh je wow ♡
Bas pravi u terminu. A liniju si finu zadrzala, svaka čast.
Ako ti se da ukratko ponovit zasto moras na CR, ova moja glava nicemu vise ne sluzi :-(
Ja isto primijetila mrljice na spavačici. Oprala preko vikenda sve stvari za bebu, ne znam što se vama dešavalo s tetrama iz malog anđela, ali mojima se u pranju nije nista desilo. I da best buy tetre su definitivno bubaba ili lola...
Torbu ću spakirat nakon selidbe, al.manje vise imam sve osim kozmetike. U utorak mi pocinje tecaj :-)
Obzirom da smo lagano sve usle u posljednju rundu s trudnocama i da polako kreću mentalne pripreme za porod, a o epiduralnima smo vec pricale, ako koju zanima prirodan porod nek mi se javi pa ću detaljno objasnit što i kako si mozete olaksat stvar. Cijelu trudnocu brinemo, raspitujemo se, trazimo informacije, a porod bude "a kako prođe, kako su sve rodile pa nekako ću i ja", pa onda bude raznoraznih trauma. Porod ne mora biti nasilan i tu si same mozemo puno pomoci, i moze vam ostati u sjećanju kao nesto lijepo, a ne trauma.
Crazy samo pisi, ti si to vec prosla... Procitala sam vec drugi puta onu tvoju skriptu, al opet,iskustvo je iskustvo... I da, kolko se dan D blizi,a blizi se bas bas, nekako me sve vise strah ali sam istovremeno sve svjesnija da to moram rijesiti ovako ili onako... Da,jedva cekam da ju upoznam, al to ne umanjuje cinjenicu da se bojim,najprije za nju a onda i dal cu ja to izdrzat... I kako da onda to olaksam i njoj i sebi? Milijarda pitanja....
Inace,ja imam za bolnicu sve spremno aaali jos nista slozeno u torbu... Nikako se odlucit na taj korak... Uff uff...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji