Torba nosim previse jer dok objasnim sto zelim poludit cu i jos dobit krivo ;)
Evo par dana prije termina. Prave trbusaste. Jos malo i trebala bi kolica za potporu. Saljemo pozdrave dok smo jos 2u1.
Sanjarka proci ce zutica. Ide se frajer kvarcat malo. Bolje sad pod nadzorom nego da su te doma pustili pa da te patronazna prestrasi.
Abies woooow trbuhaa😍😍😍
Kada ste pocele vi pripremat stvari za bebu i torbu za rodiliste? Dali vam curi iz cica sta to vec je?
Pozdrav ljetnice
Hvala vam na podrsci odmah mi je bolje, bas sam jucer bila sva jadna i nikakva i tuzna jer sam morala ostati 😞
Ugl ujutro sam bila na ctg-u i opet je ocitavao trudove. Dolazi meni sestra 2 puta i ispituje me dal ja njih osjecam jer su pravilni. A ono meni nista posebno, malo stisne u dnu trbuha. Vise me po noci boljelo i frkalo. Na kraju je dosla druga i ispituje me dal imam trudove i odveli su me doktorici na pregled, a ja i dalje prst otvorena 😜😀
Sad cekam opet ctg. Nadam se da nece opet biti potjera oko mojih laznih trudova. Ili njima ctg ne valja 😝
Meni je pocela curit pokoja kapljica i to najvise nakon sta se otusiram i namazem kremom
ja jos nista nisam pocela pripremat za bebu osim robice.Prvo moram sobu ofarbat,pa mm ce praviti komodu i kolijevku ali dok uhvati vremena😒
Sortiraj odgovore
Najstariji