Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    05. Lipanj 2016. 17:06

Torba nosim previse jer dok objasnim sto zelim poludit cu i jos dobit krivo ;)

Evo par dana prije termina. Prave trbusaste. Jos malo i trebala bi kolica za potporu. Saljemo pozdrave dok smo jos 2u1. 

Abies
    05. Lipanj 2016. 17:09

Sanjarka proci ce zutica. Ide se frajer kvarcat malo. Bolje sad pod nadzorom nego da su te doma pustili pa da te patronazna prestrasi.

bellaru
    05. Lipanj 2016. 17:44

Abies woooow trbuhaa😍😍😍  
    Kada ste pocele vi pripremat stvari za bebu i torbu za rodiliste? Dali vam curi iz cica sta to vec je?

bebacica
    05. Lipanj 2016. 18:01

Pozdrav ljetnice 
    Hvala vam na podrsci odmah mi je bolje, bas sam jucer bila sva jadna i nikakva i tuzna jer sam morala ostati 😞
    Ugl ujutro sam bila na ctg-u i opet je ocitavao trudove. Dolazi meni sestra 2 puta i ispituje me dal ja njih osjecam jer su pravilni. A ono meni nista posebno, malo stisne u dnu trbuha. Vise me po noci boljelo i frkalo. Na kraju je dosla druga i ispituje me dal imam trudove i odveli su me doktorici na pregled, a ja i dalje prst otvorena 😜😀
    Sad cekam opet ctg. Nadam se da nece opet biti potjera oko mojih laznih trudova. Ili njima ctg ne valja 😝

deeka
    05. Lipanj 2016. 18:30

Meni je pocela curit pokoja kapljica i to najvise nakon sta se otusiram i namazem kremom

mare1989
    05. Lipanj 2016. 18:40

AbieS lijep okrugli trbuh.😚

mare1989
    05. Lipanj 2016. 18:41

ja jos nista nisam pocela pripremat za bebu osim robice.Prvo moram sobu ofarbat,pa mm ce praviti komodu i kolijevku ali dok uhvati vremena😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.