Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    06. Lipanj 2016. 10:01

Abies sretno.Znam da nije bilo lako ostaviti,a sve ce brzo proci i ici ces doma.

Littleladybug
    06. Lipanj 2016. 10:02

Daan ljetnice..
    Bruna za to stvrdnjavanje trbuha, tako mi je i samoj pogotovo kad me nocu probudi za piskit, jedva se nekako iskoprcam iz kreveta i onda trk u wc da stignem na vrijeme..traje jos koju minutu kad se vratim u krevet i onda se opusti opet..
    Zabica ja sam tosamine uzela m, i inace nosim m a i one su poprilicno tanke i labave..svakako cu nosit i svoje pamucne malo dublje jer neznam kako bi ove drzale one chiccove pelene
    Abies sretno! nadam se da ce sve proci u redu i da ti oporavak nece biti toliko grozan..
    mi taman dosli s pregleda, bris na bhsb napravljen..malac ima 3350 a mama je skracenog cerviksa i za prst prohodna..za dva dana smo u terminu pa nije nis strasno ali mi je isto receno da mirujem pa da izdrzimo sto vise 2u1..
    Sanjarka nadam se da ce se Petar brzo osuncati i da cete sto prije ici kuci 
    Pozz cure

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 10:03

Mare ako ces sada pocet pit magnezij, u 35tt moras prestat... Bar meni tako rekli... A i meni pomoglo kod kontrakcija, u kombinaciji sa 1 normabelom od 2mg ujutro... Sad kad sam pred tj dana prestala piti, vratile se kontrakcije,najgore je nocu... Al to je samo priprema na ono sto tek slijedi..... Jeeeziiim se! 😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 10:09

Baby bas tocno tako mi je... Kad se vratim lec, jos koju minutu i onda se ova moja malena razbaca po trbuhu, valjda radi salta i zvijezde po trbuhu, nemam pojma... Al neki put me i zaboli cijeli trbuh,neki put je samo neugodno , dok ne popusti...

Sunshine1
    06. Lipanj 2016. 10:21

Dobar dan svima!

Abies welcome to the club!

Mi odradili ctg,ovaj tjedan zahtjevaju malo duze,a umirem vec tjedan dana od smrada onog gela potpisala papir za anesteziju,jos danas ekg i razgovor sa anesteziologom.
    Ali jos uvijrk ne znam dali sri ili cet (fuck).
    Straha za sada nema,samo iscekivanje.
    Vjeverice ne znam da li bolje trudovi ili dogovor, ja sam se pomirila jos prije 2,3 tjedna kad su mi rekli da vjerojatno cr kad oni odluce da je sigurno. Inace sam blagoreceno razocarana jer sam je tako htjela vaginalno prdnut,al sta je tu je.

Sanjarka doma? Sigurno spremas stvari kad ne pises...
    Ugolina sta se ceka? Velika gospa?

url=https://lilypie.com]

mare1989
    06. Lipanj 2016. 10:25

Sunshine zao mi je sto ti se to oduzilo.Najgore to cekanje,al bitno da je beba dobro

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 11:04

Evo nas u 35+1 😁

Marigmar
    06. Lipanj 2016. 11:08

Meni se čini da bebice čekaju Karamarkovih 1000€ pa zato neće van 😂😂😂

kika832013
    06. Lipanj 2016. 11:15

Dobar dan ljetnice,
    samo da vam se javim da je stanje malo gore nego jucer, boli me jace ali krace traje + kicma. Sad sam vec nestrpljiva sto ce mi doktorica reci. Nadam se da ovaj moj mali mudre nece preko reda  

Sve vas puno pozdravljam i javim se nakon pregleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.