Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    05. Lipanj 2016. 20:57

Kika drzim fige da bude sve u redu, javi nam sutra sta ti kaze dr..
    Crazy pisiiii 🖒🖒🖒
    Bruna ako te tjesi ni ja nisam jos spremila sve u torbu, a termin mi je malo prije nego tebi hehe nadam se da ce moj sincic biti pravi lini dalmos pa da ce cekat pravo vrime za izac inace ce se mama u trudovima pakovat 😂

Bruna257
    05. Lipanj 2016. 21:12

Baby ja se nadam da budemo se moja Sofia i ja rijesile prije 15.7. jer mi tad gin iz rodilista ode na GO, a kak je sef ginekologije i rodilista ipak imam povjerenja u njega... A s druge strane, to je tako svejedno koji gin je, kad je sve na meni..... I bojim se da cu ispast kukavica kakve nema... Rekla sam da cu nac tamo neku stanku i njome se opi**it po glavi ak necu moc izdrzat 😝😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Littleladybug
    05. Lipanj 2016. 21:16

Bruna neboj se, sve cemo biti super mame sa super mocima da izdrzimo sve za nase bebice.. a i virujen da ce Sofia surađivat s mamom 😍 
    iako nije losa ideja pripremit nesto za op**it se po glavi, ono cisto zlu ne tribalo 😂😂

bebacica
    05. Lipanj 2016. 21:16

Ugolina 39tt.
    Abies busica ti je 😍 isto ko i moja. 
    Crazy pisi samo 😄😄 pocekat ce me to za par dana, u slucaju da ne dobim epi, zelim si definitivno nekako pomoci 😉

Abies
    05. Lipanj 2016. 21:27

Crazy pisi. Ja jos imam 0,0001% nade da krene bar jedan trud il pukne vodenjak... ha ha 

Cr, zadnji uzv velika beba. Iako meni to i nije tak gromadno, rece dobiva 4kg. Na uzv sam vidjela te cifre trbuh i nogu da izbacuje 4...g. uzv je trajao mozda minutu. Prema preporuci sam kod njega. A vjerujem da je strucan.
    Ja zatvorena, mogu nagadjat samo. Sutra cu pricat pa vise znati. Zatvorena max i vjeroj ne bi indukcija uspjela. Ako cekam porod moglo bi biti 4,5+kg, a zbog prvog cr moze doci do pucanja sava u maternici.
     Valjda mi prevelika zelja roditi.

Abies
    05. Lipanj 2016. 21:31

Pa velim vam nije twigi trbuh. Joj kad vidim druge, vidim sebe negdje do 25tt 

CrazyPuppet
    05. Lipanj 2016. 21:34

Ok, evo nadam se da neću bibliju ispisat...
    1. stvar je mentalna priprema - pripremite se na to da porođaj traje i po 15 sati... i da boli, jako boli - prihvatite to - ta bol nije bolesna bol, nego fizioloska bol koja vam pomaze da rodite svoju bebu - nemojte bježati od nje, ona je vas saveznik. 
    Informirajte se o porođajnim razdobljima, što se sve zbiva tijekom porođaja u vašem tijelu da se lakse zauzmete za sebe, kad vas pitaju (ili vam jednostavno daju npr. drip) 
    Pogledajte koju snimku prirodnog poroda...
    Ako imate urednu trudnoću znajte da vi stvarno to mozete i znate.
    2. stvar tijekom poroda luče se dva glavna hormona - adrenalin i oksitocin - adrenalin vas drzi na oprezu jer ste u trenutku poroda ranjive, a oksitocin potice trudove i otvaranje - poanta je imat veci omjer oksitocina u organizmu - dakle rodilja se mora osjećati sigurno, a ne ugroženo i pod stresom. Tu dakle mentalna priprema i prihvacanje boli igraju veliku ulogu. Nemojte se bojati i paničariti. Koliko je moguce osigurajte si mirno okruzenje -  povedite sa sobom osobu od povjerenja koja će vas smiriti ako vas uhvati panika i koja će stati uz vas ako tko od med. osoblja bude navaljivao s nečim za cime nema realne potrebe (a lijecnici cesto vole to odradit ko na traci, uzet vama uzde iz ruku pa da se to sto prije zavrsi) ako imate kakvu vezu ili vas potrefi neka dobra babica, super...

bellaru
    05. Lipanj 2016. 21:54

Crazy sve kad to citam zvuci logicno i odlicno i voljela bih da ja to sve tako mogu.al brijem da cu se zasrat ko grlica i trcat ko bezglava kokos u krug.  Citala sam da strah usporava porod. Al mislim da 10 g ides na psihicke pripreme da te ne pripremi za sve to😕 bilo bi dobro da se moze roknut koja rakija za hrabrost prije poroda😀  

TPol
    05. Lipanj 2016. 21:56

Abies bas lijepu busu imas ❤️❤️
    Crazy hvala na uputama, valjda ce koristit 😬😬😬 nadam se prirodnom i bez epi

Sanjarka bas mi zao zbog zutice
    Bruna torta je mljac ja cu se pocastit ako bude skjedeci tjedan sve ok na pregledima 😬😬
    Ja polako spremam torbu jer znam da mi muz nece nista moc nac pa bolje da ja to sve spremim na vrijeme hehe . 

Pusa i poz svim ostalim curama 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.