Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    06. Lipanj 2016. 11:29

Bruna bas ti dobra ta okruglica ispred tebe 😍
    Sunshine sretno ti bilo, virujen da te najvise ubija to iscekivanje..brzo ce srida ili cetvrtak 
    Marigmar hahah luda si,bas si me nasmijala,  kako ti to palo napamet..😂😂😂
    Kika uff drzim fige da je sve ok, ma di ce preko redaaa..javi nam kako je prosa pregled

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 11:36

Baby teska je vec ta kuglica ispred 😂😝 hvala 😍 jel se to samo meni cini velika busa ili?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    06. Lipanj 2016. 11:47

Bruna super ti je trbuh! Meni uopće ne izgleda tako nisko... A i nije ogroman kako se tebi čini 
    Kika sretno i javi se!!
    Marigmar ja, kakve sam sreće, rodit ću 31.08. u inat Karamarku, hahahaha 

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 11:50

Vjeverice hvala- ja sam si ogromna 😂😁😂😊

Kika sretno i javi se!

Ma na kraju ce se prije sve raspast i nikome nista od tih novaca 😆

leptirica12
    06. Lipanj 2016. 11:51

Aaaa jeste se raspisale a niko nije rodio 
    I ja sam sad roman napisala i svekrva me nazvala i sve mi se obrise, ubit cu seee,a i nju cuu 😁😁
    Prvo, Marigmar Čestitam na uplovljavanju u bračne vode 💏
    Sanjarka hvala ti na tako slikovitom opisu svega 😁😁
    Da sto prije idete kuci, ako već niste 👪
    Ja to sve upravo tako zamišljam, da boli da oči ispadaju,samo da ne traje dugo, da se ne otvaram dva dana prst po prst
    Crazy taman sam jučer prestala proklinjati dan kad sam upisala geodeziju a ne arhitekturu i onda danas vidim kako si ti pametna za porod i opet sam počela 😂😂😂
    Mene nije strah poroda, samo da ne traje dugo da izgubim snagu i nek me rezu, bolje već da popucam sama na sve strane pa da me ni Tito sastaviti ne može
    I cure koje se bojite imajte na umu da i bebe osjete sto i VI i ne bih da vas prepadam ali znam za slučajeve gdje su se žene prepale pa se na porodu nije niko sjajno proveo 
    I trudite se da se ne derete puno, jer ni dr ni babice to ne vole, znam da je lakše reci i ne znam sto mene čeka ali potrudit cu se☺
    Moja svekrva, kad je radala mm, kaže da se toliko derala da je njena sestra rodena, koja joj je bila babica, dala uspavati kad su je trebali usiti jer je nije mogla vise slušati 😁😁a ono imala tri sava 😁
    Mi smo žene, prirodom je dato da radamo, mi to možemo, ako se ne daj Bože sta zakomplicira doktori su tu i eto...
    Tako ja razgovaram sama sa sobom 😁😁 
    Lunale i moj mali se umirio zadnjih dana, bas sam se zabrinula, javlja se on ali sve nešto nježno i kratko, a ja navikla da mi izbija rebra 😠 možda skupljaju snagu za ići van 😁
    Danas zovem dr da se narucim na kontrolu pa vam se javim 😉 
    Bruna bas imaš malog i slatkog pupu ☺ 👶 
    Cure koje radate ovaj tjedan sretno i hrabro, uz vas smo 💪💪❤❤💕💕💞💞

CrazyPuppet
    06. Lipanj 2016. 11:51

Bruna super je buša, uopće nije velika! 
    Vjeverice, od svega pomalo, iako sam i naletila na par preporuka literature koju bih voljela proći. Imaš PM ;) Hehe nije ti loša ideja za dodatnu profesiju 
    Abies i Sunshine  mislimo na vas
    Sanjarka kako ste nam ti i mališa?
    Marigmar hahahaha da da Karamarka se čeka 
    Ugolina ajmo idemo... 
    Kika nadam se da nije ništa strašno, valjda će neke tablete smiriti bolove

Ugolina
    06. Lipanj 2016. 11:56

Zeeeeneeeeee!!
    JA CU DANAAAAAAS ROOOODIT!!!!!!! Uzbudenje na nivou!!! Treme i straha nigdje'!!!! Klistir-JEBENICAAAA,OCU SVAKI DAN TOOOO!!!! Juuuuhuuuu!!!!

vjeverica8
    06. Lipanj 2016. 12:02

Ugolina krenulo?? Čekamo!!!!! 

bellaru
    06. Lipanj 2016. 12:04

Vjeverica decko decko i to valjda Karlo😀 aaa znaci iste smooo ,sad koja ce prva samo😀😀 

Ja kad vidim trbuh vas cura pred porod imam osjecaj da moj nije nista puno manji a imam jos do termina 😰

Bruna257
    06. Lipanj 2016. 12:06

Leptirica i crazy hvala vam 😘😘😘😘😘

Marigmar  i moj pileci mozak... Sretno na uplovljavanju u bracnu luku, zelim vam srece do neba,neizmjerno...❤️💓❤️

Ugolina pukla ko kokica, jos nisam vidjela ni upoznala osobu koja je tolko odusevljena klizmom 😂😂😂😂😂😂😂 konacno stize i tvoja bebica weeee 👏👏👏👏😍😍😍😍 a vidim adrenalin pere, uzbudenje na nivou.... Neka bude ekspresno i sto manje bolno 😇😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.