Crazy dobro to rodilište mi nije usput 😜 Vidim da je to bilo prije malo vise od godine dana pa me malo šokiralo znam da prije dosta godina je to bio problem ali u današnje vrijeme mogu samo reci sramota
Jutreko...
Abies, predivan trbuh..još malo pa ćeš u naručju držati svog anđela.
babycoming, koju vel tosama gaća si uzela? I koju inače nosiš? Ja sam M, dal da uzmem M ili L?
Crazy, hvala na opširnom savjetu..ja ću se tebe sjetiti na porodu posebno kako se otvara ja sam u nekoliko navrata gledala snimke poroda...ništa mi nije strani niti se bojim..
Sanjarka, kako žutica? Kaj vele doktori, kad se ide doma?
bellaru, rakija..haha...ja sam je stavljala kao oblog kad su me boljeli zubi. Pomoglo je
Ugolina, još si tu? Ajde u rađaonu
sarlina... četvrtak kažeš...
Meni kolostrum još ne kapka, ali osjetim kak mi dođe van i brzo se stvrdne. Na živce mi idu mačke koje se gone na veliko...ne mogu ih smisliti.
Noge i dalje vibriraju...naotečene pa ćemo u lavor...
Uživajte
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Poz curice. Napokon smjestena. Noc mislim da sam minute zbrojila u sat koliko sam spavala.
I nos procurio. E to mi nije bas trebalo jer poslije sekcije ga necu moci ispuhat buuuu.
Jutros sin onako snen place zamnom. Uh bas tesko.
Zasad cekam koje sve preglete trebam. Pitali za ekg? To ni za prvi nisam radila rez. I zapisana sekcija sutra.
Baby ti bi na treci kat....ajde blazenka ceka ;)
Mare znam da nas bombardiraju sa svime pij ovo, troši oni, ovo ti je dobro, ovo nije, ali ta magnezij iz prve ruke znam jer je meni pomogao kod tog širenja maternice i trbuha
Abies sretno i strpljivo 😘😘 bit ce sve ok,jos malo pa ces u rukama drzati svoju malu princezu... 😇👸 vjerujem da je bilo teeeesko ostaviti malca i odvojit se od njega, al kad se vratis, bit ce to sve puuuno zabavnije 😊👏😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Marigmar hvala na savjetu,ne sjecam se da sam imala bolove u prve dvije trudnoce.Sad stalno boli
Sanjarka doma?
Kika?
Ugolina ti bi kao i ja preko 45tt mogla.
Meni na silu vade klince. Radije bi da sam s prvim presla termin.
Dobro jutro!! Iliti bit će već dobrano dobar dan dok napišem ovaj post. Hvala Bogu na vikend zatišju i "samo" 20 strana za pročitati i komentirati Unaprijed se ispričavam na dugom i možda već zastarjelom postu
Ugolina vrijeme je za tobogan! Ti i Abies pod ruku i zajedno Ionako sad znaš već sve doktore tamo. Tvoja bebačimusica je sigurno čekala da upozna sve i vidi tko joj se najviše sviđa
Što se tiče smajlića, neki su od foruma a neki s moba. Slike uploadaš na posebnoj stranici tinypic pa samo kopiraš kod koji ti daju... Vjerojatno je kompliciranije preko moba...
Crazy odvalila sam na "pravilnu upotrebu hodalice", hahahaha. Ja isto čekam Majinu priču s mojom doulom. Došla mi je u subotu ali o tome ću na kraju...
Crnatockica tvoja vizija poroda zvuči sjajno! Javljam se na audiciju za glavnog glumca
Bebacica jel ima što novog kod tebe? Kakvo je stanje plodne vode sada?
Mare dobro Abies kaže, bolje viši auto.. Mm ima jako niski auto i osjećam se pomalo k'o svoja baka kad ulazim/izlazim iz njega. Potoneš u ono sjedalo... Mislim da ću inzistirati ići svojim autom na porod, iz njegovog ne bih tad više izašla, osim dizalicom za koju sumnjam da je standardna oprema u bolnicama
Abies jesi našla jastučiće TT? Uzimaš li one jednokratne ili perive? Ja sam razmišljala o ovima https://lilypadz.com/ Puno ih hvale i jednostavne su za održavanje. Jedino su skupeee!!! Mislim na tebe intenzivno danas i čekam malu Petru!!! btw trbuh ti je wow!! Petri se očito ne žuri kad ima bazen xxl veličine
Marigmar lijepo ste vi to ozakonili bez brige i stresa, lajk! i čestitke, naravno
Tpol haljine su mrak! Već vas vidim u istim haljinama - like mother like daughter
Crazy tvoje postove kad čitam, kao da svoju doulu slušam! Istu literaturu očito koristite. Tako da, ako ti se ne da zafrkavati u struci, postani doula. Gradivo znaš a i nestašica je u tim predjelima Otkud crpiš sve te info? Imaš neku knjigu ili iz više izvora pomalo?
Deedee javi ako taktika potkupljivanja pali, za sad imam samo listu stvari koje ne pale (hvala Baby na iskušavanju svih metoda )
Bellaru dobrodošla! Mi imamo isti dan termin meni je po ZM 14.08. ali znam ja kad je mali nastao
tako da se ravnam po svom izračunu termina
cura ili dečko? Moramo te ubaciti u listu
Sanjarka baš bzvz za žuticu... Ali brzo to prođe! Šaljem pozitivne vibre da odete čim prije doma! A u Petra sam se zaljubila, koliko kosice!! Preeessslllaaaddaak je! I duda mu super stoji
Kika nadam se da si otišla kod svoje doktorice!! Javi što kaže...
Chacorro ima li novosti??
Sunshine znači uskoro se maziš sa svojim smotuljkom? Jesi uzbuđena? Ne znam što je bolje/gore - da te trudovi uhvate na prepad ili imati zakazani termin poroda... Mišljenja?
Bruna ti nam svima tjeraš slinu na usta s tim svojim tortama!! Mljac!! Koliko str ima ta skripta koju ti je Crazy poslala? Ima li možda načina da ju skeniraš i pošalješ recimo na mail ili digneš na fejs?
Sarlina gdje ti ono rađaš? Nova Gradiška?
Kleopatra svaka čast na popisu! Ja prijavljujem pregled sutra!! Jupiii!! Jedva čekam! Već mjesec dana nisam vidjela svog sina osim ovih kvrgi koje mi radi po trbuhu Maza moja
Vidim pas se brine da ostaneš u formi
Evo trudila sam se ostati kratka pa nisam baš sve komentirala
Sortiraj odgovore
Najstariji