A bas mi je zao Sanjarka😢
Bruna ovo izgleda jako ukusno🍰😋
Ja sam sad zavrsila Ledeno nebo,mm kuha gulas.Moram ga pohvalit danas i jucer mi bas pomaze i oko rucka i oko moje bande.😍Mene dole i dalje kosti bole😩.Imala sam u planu ici s djecom u setnju al jos cemo vidjeti.
Haha,luda marigmar..
E,sanjarka moja,bas mi vas zao,a kaj ces..sretno...
Joj,nemojte opet s tortama,hehehe,odma mi se zdere....
Btw,kak uopce stavite slikicu tu u poruku?? I sve imate neke lijepe smajlice,odkud vam??
Sanjo..malo ce ga suncati i brzo ce zutica proci.nemoj se zalostiti...tebi fale tvoji doma i mislis na njih..osjetljivija si nego inace i sad je sve bad!..njima brze vrijeme prolazi i vjerojatno imaju program tako da ti opusti zivce sve cete nadoknaditi...mirovanje ti sada dobro dodje i za ranu i maternicu.!....
Chorocco super da si reagirala i neka si tamo njima pod nadzorom.sretno na porodu..drz se!!javi nam sve novosti👍🌸🌼🌻💐...
Abies,bolje prestani cistit i kretat se, nebus se nis prije porodila ..gle mene.. Covjece,zene koje miruju samo frcaju prek reda, a ja se ubi tu ovim,onim i nis..
Samo da pozdravim ljetnice! Nisam odavno pisala jer neznam sto bih vam pametno rekla, dodete vi meni ko prirucnik o trudnoci i svim njenim blagodatima i tegobama..a i sto i jedna obaveza s obzirom da mi je mm na brodu pa soliram za sve i ne stizem vas bas pratit.. cestitam svim novopecenim mamama, posebno sanjarki koja je u mojim ocima dobra dusa ovog foruma..nadam se da cete sto prije kuci ti i tvoj malac..a vi terminuse zelim vam sto prije da odete na happy tobogan 😍😍sve ostale, drzite se po ovim vrucinama..i sama sam ko nilski konj otkad je zavrucilo, najradije se negdi valjan i nis mi se neda
sutra smo na kontroli pa cemo vidit kako moj malac napreduje..
😙 mame cuvajte see
I da sanjarka pliz ako ti nije problem i naravno kad stignes da napises sto ti je sve trebalo u rodilistu, ti si mi najfriskija trudnica u st rodilistu pa da znam jel mogu torbu zatvorit i stavit na cekanje ili opet moram u shopping
Baby ja mislim prije 3-4 stranice je pisala Sanjarka sta je trebalo😊
Sretno Baby sutra na pregledu
Ugolina ni mirovanje ni pospremanje ni cetverogodisnjak ne pomaze. Jedino ne znam da kresnem u raketu pa da hrpa atmosfera prikelji malu van. Meni valjda trudnoce traju 45tt da me puste. Samo me genetika zeza pa velike bebe.
Sarlina, proci ce, a tebi stize zivotni san, koji mnoge od nas ne mogu ni shvatiti. Tako da si mi
Stavljanje slike tinypic pa prati. Dobijes kod za forume, to kopiras tu u tekst.
A ticker stisnes nas neki. Slozis i onda jedan od kodova stavis u postavke u potpis. Mislim da najduzi.
Mare tnx na lipoj zelji,vidila sam naknadno sanjarkin post al eto ako misli da treba sto nadodat nije na odmet hehe
Baby slazem se👍,bolje ponijeti sve kako treba nego imati visak ili manjak stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji