Joooooj sve napisala i obrišem, fak stalno pazim na to jer vidim kak vi sa time muke mučite i evo i mene 😂 Ugl bilo je super, kak smo uletili u vjećnicu tak smo i izjurili, kao da nas sto vragova ganja, nisam znala da li bježim brže od fotografa, snimatelja ili ciganke koja vani žica 😂
Ugolina ti jos u komadu? Bome si me nasmijala sa bračnom noći 😂😂😂
Ne znam vise kaj sam napisala kome samo mogu reci da su mi super ti doktori kada ti tak vele da će biti dug i bolan porod, jbt daj me laži molim te 😂😂
Crko mi parni cistac smrc....
Gore gotova dolje ugl jesam. Cisto je al i prometno pa je to zatvoreni krug. Idem sad kadu oprat pa se uvalit u nju, kosu oprat. Malo mira pa peglanje. Onda se mogu izlezavat :P
Ugolina he he kako ti znas sto nam je s Marigmar
Slazem se s vecinom ove gumbe ocisti i prijavi admin treba ukloniti! Radije kojeg smilica nek dodaju
Ostali u bolnicin zbog zutice! Placem! 😭😭😭😭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A buba mala, jel jaka žutica? Drzi se draga, uz tebe smo! Nemoj se previse sekirat sad, prihvati kako je bit ce ti lakse. Ioako znam da ti je vec svega dosta.
Cracorro, Sunshine i Abies, sretno i vama, neka su nam bebolinci sto prije vani, krasni i zdravi!
Ooooo bemu zuticu Sanjarka… Iako ce to proci brzooo.. Ljubim...
Zabica... Noge samo sok pod hladnu vodu.. To nam se zacepilo u kanaluma u zglobovima... Voda da... Pij caj od koprive i piski..
Abies... Sutra sam opet na ctg i uzv... Pa u srijedu ostajem..
Sad pocinje vuna u guzici.. I to prava... A ja grozna pa bi svaki detalj znala... Samo da mi mrva bude dobro i zdravo...
Sve vas kissam.. Idem se izvrnuti...
Sortiraj odgovore
Najstariji