Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Lipanj 2016. 14:05

Marigmar,nema te..prva bracna noc jos traje???? Hahaha

Sunshine1
    05. Lipanj 2016. 14:14

E i Antonija Mihalic Paic je odlicna

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    05. Lipanj 2016. 14:43

Joooooj sve napisala i obrišem, fak stalno pazim na to jer vidim kak vi sa time muke mučite i evo i mene 😂 Ugl bilo je super, kak smo uletili u vjećnicu tak smo i izjurili, kao da nas sto vragova ganja, nisam znala da li bježim brže od fotografa, snimatelja ili ciganke koja vani žica 😂
    Ugolina ti jos u komadu? Bome si me nasmijala sa bračnom noći 😂😂😂
    Ne znam vise kaj sam napisala kome samo mogu reci da su mi super ti doktori kada ti tak vele da će biti dug i bolan porod, jbt daj me laži molim te 😂😂

Abies
    05. Lipanj 2016. 14:51

Crko mi parni cistac smrc....
    Gore gotova dolje ugl jesam. Cisto je al i prometno pa je to zatvoreni krug. Idem sad kadu oprat pa se uvalit u nju, kosu oprat. Malo mira pa peglanje. Onda se mogu izlezavat :P

Ugolina he he kako ti znas sto nam je s Marigmar 

Slazem se s vecinom ove gumbe ocisti i prijavi admin treba ukloniti! Radije kojeg smilica nek dodaju

Bruna257
    05. Lipanj 2016. 15:04

Curke evo tortice :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    05. Lipanj 2016. 15:04

Ostali u bolnicin zbog zutice! Placem! 😭😭😭😭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    05. Lipanj 2016. 15:13

A buba mala, jel jaka žutica? Drzi se draga, uz tebe smo! Nemoj se previse sekirat sad, prihvati kako je bit ce ti lakse. Ioako znam da ti je vec svega dosta. 
    Cracorro, Sunshine i Abies, sretno i vama, neka su nam bebolinci sto prije vani, krasni i zdravi!

sarlina
    05. Lipanj 2016. 15:15

Ooooo bemu zuticu Sanjarka… Iako ce to proci brzooo.. Ljubim... 
    Zabica... Noge samo sok pod hladnu vodu.. To nam se zacepilo u kanaluma u zglobovima... Voda da... Pij caj od koprive i piski.. 
    Abies... Sutra sam opet na ctg i uzv... Pa u srijedu ostajem.. 
    Sad pocinje vuna u guzici.. I to prava... A ja grozna pa bi svaki detalj znala... Samo da mi mrva bude dobro i zdravo... 
    Sve vas kissam.. Idem se izvrnuti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.