Ja danas punih 28tjedana,ajme jos 10tjedana do susreta sa mojom princezom😍
Samo me nekako strah da nisu pogrijesili spol jer tek mi je kontrola 30.6.
Pozdrav ljetnice,
prvo da cestitam svim novopecenim mamama, uzivajte sa svojim malim bebicama i mazite se sto vise sad kad vidim kako ste krenule i kako su slatke vase bebice jedva cekam da ja dodem na red
Sad imam jedno pitanjce za vas koje ste iskusnije od mene, a radije cu tu pitati nego po internetu citati svasta. Ovako, vec dva dana me boli u dnu trubuha tj u zdjelici, ne znam kako bi vam opisala bol nesto kao za vrijeme menzesa ali konstantno ista bol, od jednom prestane i onda opet. Kad pocne boliti nema sanse namjestiti se da prode bol, sinoc sam se isla istusirati da vidim oce proci i nije proslo.
I da to mlijeko - nisam ni ja bas mogla dojiti u bolnici. Jesam al nemam pojma koliko. drugim curama je frcalo mlijeko meni kap. osim nocu, to ne bi ni znala nego je spavacica bila mokra. Doma druga pjesma. Jednu dvije flasice je dobio na dan. Navecer obavezno ;) i tako 3-4mj, tek onda sam imala dovoljno mlijeka za njega. Valjda atmosfera doma radi cuda.
Kljucna bas dobro kazu gore zvuci. Oblacis prvo bolesnu ruku pa zdravu i bit ce ok. Kazem ti to brzo zaraste
Abies znam da nije strasno.. Zao mi je da netko nije prije primjetio ovako sam ga stavljala na taj bok za dojenje a on jadan plakao .....😟
Kontropa za 3tj kod fizijatra do tad ne opterecivat lijevu rukicu niti ga stavljat na lijevi bok.
Mare je bas je stresno to sve u bolnici bit ce doma lakse. Nadam se da cu uspit izvuc dojenje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies meni se pojave neke mikro kapljice tek kad stisnem bradavicu, neke su zute neke prozirne?
Cice su mi jos cile nekako meke vjer nismo uspili navuc mliko jos jer neznamo lijepo primit bradavicu, cili dan je jucer bio na cici pa eto nisam nista postigla.
Nadam se da ima jos vremena da mlijeko nadode?
Mare ah to trece tromjesjecje ❤ brzo ce to proleeetit
Kika to su kao kontrakcije bar tako zvuci. Svako koliko krene bolit?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar cestitam na vjencanju
Sanjarka cestitam na bebi
Treba vas polovit sad..
Dali ide koja rodit ili je vec rodila u petrovoj? Dali ako ide muz treba polozit taj njihov tecaj? Doduse moj bas nije za al ako se odluci da znam kakva je procedura.
Deeka dali je tebi vec sad tesko ustajat, promjenit polozaj, kretat se i tako te stvari ?
Joooj koji su stres te bolnice, glavno da ste sutra kući. A miš mali buba ga sad, a čula sam već nekoliko puta kad bude malo teži porod i to nalijeganje, da se zna desit. Al brzo to njima zaraste. Sanjarka, hrabrice, drži nam se, još malo pa gotovo, a doma će sve biti lakše. Samo ti ovdje tipkaj, na bebama je uvijek manje aktivno (s razlogom hehe)
Kika može biti da su kontrakcije, probaj mirovati i popiti magnezij, ak ne prođe kroz dan, zovi dr da tii da ili spasmex ili normabel. Meni dr kaže da je mirovanje najbolja terapija za takve stvari.
Abies, a mislim stvarno, 1500 str., a ti još ništa! Penji se na taj tobogan i ne zezaj ja idem negdje tamo na 2500 str
Sanjarka meni je trebalo 3 dana da nadođe mlijeko isto sve nešto na kap, a mali preko 4kg strašno gladaaan i samo jednom mu dali dohranu... namučila se i ja s tim
Sanjarka, super da si se malo naspavala. Žao mi je što dojenje ne ide, probaj doma u miru kako cure kažu, nemoj samo prebrzo odustat ( lako je reć!) a za bol od epi- pročitala neki dan dobru foru- nabavi dječji šlauf za plivanje, onaj kolut pa probaj u to sjest
Marigmar, čestitke, puno sreće i ljubavi u mraku haha
Ugolina, ajde se više porodi. Abies isto!
Crazy, Abies, pričajte mi! Od svih u familiji, imam najveću školu i najmanju plaću ( tj uskoro ni to neću imat jer mi ugovor izlazi za koji dan) ! Frustrira me sve to i znam da ću nakon porodiljnog morat napravit nešto po tom pitanju, dosta mi je više raznoraznih šalabajzera, ne znam nikog ko se tolko napatio u životu s poslom, ne dobivanjem plaća, sjebanim šefovima itd... Čudim se da sam još normalna! Kako kaže Crazy, morala se i ja malo izjadat...
Ja sam jutros od 4 budna, bila s frendicom na kavi, došla doma i zaspala! Sad ručak...
Kod nas isto sunce, kakva kišaaaa...
A Sanjarka bas mi je zao malenog😩
Koliko ce bit stranica kad ja trebadnem roditi😁,ja sam predzadnja,a ako bude ko seka bit ce i jesenska beba😂,a ako bude ko brat onda ce prije termina i svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji