Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Lipanj 2016. 19:25

Crna tako i ja,bolje sve sama i tacka😊

baby♡girl
    03. Lipanj 2016. 19:29

Sanjarka draga moja zao mi je sto ti je tako lijepo pocelo a žnj završilo. Cicu bi ja ipak uvalila bez sesirica, budi dosadna i trazi da ti ga namjeste kako spada ❤❤❤❤❤ puse oboma 😍😍😍😍😍
    Curke vec sam pisala. Umjetni trudovi od ponoci, u 11 vodenjak napukao, usla u boks pa odmah drip i posto sam vec tad plakala trazila sam epi. Od 4 do 7 cm ju mozes dobiti. Moze se i kks napraviti prije nego trebas roditi par dana, kao uvazavaju to pa ne moras cekati sat vremena. Kad sam ju dobila to je bilo bogovski, blazeno, nebeski, ma raj mi je bio onaj boks. Mislim da bi sanjarka imala 0 savova i 0 boli i nalijeganja na trbuh, jer moj izgon je bio bez boli. A da nisam uzela mislim da bi stiskala na 5 cm jer ne bi vise mogla. Ma kakvo disanje. Nisam znala tko sam. A kamoli disati. 
    Zato baja ide na prvi trudic 😂😂😂😂 taxist ce mi zvat za epiduralnu, brijem da ce od mog nabrajanja doc do rodilista za sekundu. Haha. I da u Vinogradskoj sam dvije doze dobila, od dvoje razlicistih anesteziologa. Znaci ima ih. A ljubaznost im je top 😍😍😍😍 
    Eto. Idem sad. Lutam cijeli dan. Sad palacinke. Sestra mi malo dosla. Taman moze s malom ostat veceras. Sutra mi je lijepi datum za rodit. 😂😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Marigmar
    03. Lipanj 2016. 19:35

Baby znaci lijepo cim se prijavim u Vinogradsku u TA tražim da negdje stave napomenu za epi tak da mi kks naprave koji dan ranije (iako je to teško potrefiti) a na dan D sa ulanih vrata vičem epi,epi,epi 😂 
    uf al me sad grom splasio 😱

Abies
    03. Lipanj 2016. 19:38

Crazy bas dobro. Sad po milku ;)

Meni klinjo prespavao cijeli dan. Curi nos. Kaze boli grlo i polupromukao aaaaaaa bas sad :( 
    I jos se opekla dok sam mu pekla pohano. Jupi. Valjda ce soda izvuci da me jos ne zezaju u bolnici.

Miska tako mm opere sudje kad se posvadjamo. Ha sumljiv :)
    Sanjarka, ako zelis, kad dodjes doma nek ti kupe hrastovu koru i stolisnik za caj. Stolisnik normalno skuhas i prvo operi ranu u njemu. Onda hrast koru, nju kuhaj da u mlako stavis koru i bude tamna voda. Iza stolisnika operi ranu u tome. Prije ce zacijeliti. Gavez je tu najbolji kao kasa od korijena no ne mozes to imat.
    Vrijedi svakoj koja ce biti rezana.
     I svaka cast azurna s listom, moj naklon

mare1989
    03. Lipanj 2016. 19:41

Abies brz oporavak malom misu
    I moj dobio temp i sav je nerovozan😡,bas kad je mm cijeli dan na terenu i ja sva nikakava.Stomak malo boli pa popusti,pa opet pocne.

• crnatockica
    03. Lipanj 2016. 19:46

Baby jesi sto dogovarala za uzimanje epi...u TA na ovim pregledima u vinogradskoj?ili se to radi taj dan kad krene....
    Ja imam jos jedan pregled kod svog gin..13.6...i onda od iduceg pregleda TA vinogradska....cisto da si pripremim scenarij....ne prepustam nis slucaju....i ja dolazim na prvu odmah...da nebi bilo...

Ugolina
    03. Lipanj 2016. 19:54

Marigmar,isti grom smo cule,hehe,samo ja volim zvuk grmljavine i kise,odma mi nekako milo...
    Sto ste se prepale sanjarkine price? Ja sam sebe vec odavno uvjerila da porod boli ko sam vrag pa to i ocekujem..a mozda se ne bojim jer jedva cekam vise da se otelim,stvarno mi je vise dostaaaa

Abies
    03. Lipanj 2016. 19:58

Mare jos nema temperature HB. A ako krene taman je pod nozem

Marigmar
    03. Lipanj 2016. 20:22

Ugolina moguće, ja na Trešnjevci i bome je grunulo tu negdje. Ti si meni zakon em prošla termin bez kukanja, em voliš grmljavinu, ono sto definitivno Se slažem sa tobom  je da sam se i ja pomirila sa boli samo meni je to lako reci posto brojim jos 2 mjeseca, vidjet ćemo pred termin 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.