Sanjarka, ti definitivno zaslužuješ Kiklopa za ovaj svjetski opis poroda, proživila sam svaki tvoj jauk, uff i šta da kažem- još uvijek ne shvaćam što me čeka! Tješi me jedino činjenica da je taj najgori dio trajao "samo" sat vremena... Odmaraj, nadam se da ćeš noćas napokon spavati malo
Mare ma odmor mi je malo čitat vas dok junior spava. Sama sam u sobi a san neće na oci kad bi ja htjela 😊
Cure hvala na savjetimaaaa vezano uz dojenje,ranu i sve ostalo. Ljubim vas 😍
Trude se sestre nije da nisu..al svejedno slabo prima tu bradavicu bemu sunce malo ...
Crnatockica upravo takva sam i ja zelim to sama i bog.
Btw veliku nuzdu sam imala na porodu 😷 crnjak.
Puse bubanoj djecici nek cim prije ozdrave 😍
Mene spicile neke emocije sad bi da smo doma sa mm i malom 😔😔😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka znam kakav je to osjecaj,ja kad sam isla sina rodit kcer je ostala sa mm imala je 23mj,navecer nazovem ja mm i pitam sta rade kaze nista spremaju se za spavanje,pitam jel pita za mene kaze on nije te cijeli dan spomenula.Ja sam pocela plakat kao kisna godina,jer to je prvi put da smo se odvojile.Dosla mi je neka starija med.sestra i tjesila me,kaze ona meni lutko draga nije lako al proci ce ovi dani brzo i ici ces svojoj princezi.
Tako i ti Sanjarka nije lako,jos si i iscrpljena,al ces brzo doma svojim najmilijma sa malim paketicem.
Sanjarka, carice drzi nam se. Petar je pravi sretnik uz takvu mamu ;-) a cim si spomenula da nije bilo klizme znala sam da je bio "crnjak" al to ti je njima u rađaoni najnormalnije, ja sam se isto bedirala... meni je isto tesko pala izolacija, zapravo si sama u svojoj muci, pa jos i sama u sobi... jos malo pa si doma, a onda doma vec imas i malu pomocnicu i sve ce biti lakse. ;-)
Ugolina ti se isto super držiš živci su ti dobri, navijam da si nam ti sljedeca na toboganu ;-)
Hvala za pusu malima da ozdrave. Mare isto da sutra bude bolje.
I sto crazy kaze imas pravu malu dadilju.
Dojenje, i tvoje tijelo je prozivilo sok. A i kad dodjes doma bit ce ti ugodnije pa ce krenuti.
Vecer cure..
Vec treci put pisem post jer sam vec dva put napisala i stisla ocisti
U 29 tj sam i citam da od 28 tj pregledi idu svaka 3 tj. Moja ginicka kaze svaka 3-4 tj kako se trudnica osjeca. A dobro se ja osjecam a da bi ranije vidjela bebu i bila sigurna da je sve ok rado bi. Pa pitam dal ste vi nakon 28 tj isle svaka 3 tj na preglede?
Hvala
Dobrodosla bellaru
Eh taj ocisti....
Ja sam do 34 valjda tj isla svaki 4tj. Sad u ta svaki tjedan.
Tako da sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji