Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    03. Lipanj 2016. 14:52

A stvarno se patis,covjece, a opet iz tvojih poruka tako neka pozitiva zraci,divim ti se, samo tako!! Brzo ce boljke proci!!

Ugolina
    03. Lipanj 2016. 14:54

Btw,ako mali spava sad, ma pusti klokanicu, lako za nas, spavaj i ti sad!!! Laku noc ti zelim!!

curicax3
    03. Lipanj 2016. 14:54

Sanjarka...da ti muž kupi one šeširiće za dojenje? moja prva mala nije znala nikako lovit bradavicu i rekla mi sestra u bolnici da gura krivo jezik pa mi donijela taj šeširić i tako sam dojila 13 mjeseci! probaj!

Abies
    03. Lipanj 2016. 14:59

Sanjarka nadam se da je koji sav manje nego sa kcerkom. 
    Junacki si to odradila. Sad je iza tebe.
    Zamoli muza termosicu kipuce vode i ad mlijeko i ne pati se. Bar jedno dojenje. Ili se izdoji u flasicu.
    Da, prijatelji djece, neprijatelji majke!!! 

Curice, osobno ja bi kosecku makla od trudnica. Ta me zviznula na prvi carski, tad je bila sefica odjela. I uvijek grub pregled s njom. A ivicevic mi par sati prije rekao seci i cekaj porod. Njega su se sve zenice bojale, meni je bio bas ok. On me i sjeckao s vukovicem. Mislim da je u penziji

mare1989
    03. Lipanj 2016. 15:06

Bas steta sto ga bar preko noci nisu uzeli pa da se naspavas da skupis snage.Probaj veceras trazit da ga uzmu da se naspavas,svaka minuta sna bi ti dobro dosla.Izdrzi jos dan-dva pa ces doma i moci ces odmoriti.

curicax3
    03. Lipanj 2016. 15:17

Marigmar, ja sam drugi put rodila pod epi i za mene je to bilo stvarno božanstveno iskustvo! Naspram prvog poroda od 12 sati, od toga 7 pod luđačkim dripom i padanjem u nesvijest, ovo je za mene bio šok- da porod uopće može biti tako divan i bezbolan nisam osjetila ništa, ni sam izgon, samo one prve svoje trudove, koji su po mom iskustvo ništa naspram dripa...kao što sam već pisala, sad me jedino strah da ću zakasnit i neću je stić dobit, jer moraš bit do nekih 5 il 7 cm otvorena, sad nisam skroz sigurna

Abies
    03. Lipanj 2016. 15:22

Curice prije 5cm. Jedna moja je sad zakasnila. Dosla 5cm otvorena. Dok su kks napravili otvorila se 6-7cm i bilo prekasno. Jedino sto je brzo rodila bonus. U vinogradskoj

bettyboop_st
    03. Lipanj 2016. 15:22

Cure, da se javim.Prvo da cestitam Sanjarki i Zumbul sve najlipse, povodom rodjenja vasih bebica, odmorite, i potisnite porod,ako je ikako moguce  Nismo se Andric i ja jos upoznali Znaci jos sam 2u1.Ne zuri nam se, onaj dan, je uzbudjenje i kao neka priprema,koja nije bila uobicajna trajala od 9 ujutro, pa cilu noc, i onda na mahove.Od tada, pa do danas, dogodi se jednako, al nista novo.Kod ginica ne idem, a da sam otisla u rodiliste, pretpostavljam, da bi mi napravili cirkus, i tzv prirodno mesarenje, a to ne zelim.Ne zamjerite na nejavljanju, al mi nije bilo do icega, a bila sam sigurna kad je krenilo sa menstrualnim bolovima,pa sve jacim da je to to.Sad potpisujem jos dugo u paketu Meni iskustvo od Sanjarke ne izgleda nimalo ugodno, i mislim da se moglo izbjec neki dio mesarenja.Price da se zaboravi, u ovom momentu mi nisu utjesne.Ugl.nisam spremna za rodit, a kamoli, na rastrancivanje organa,psihe i ostalog.Ufff,uffffff..Kod mene ne igra ni epi, ni drip,tako da me mogu jedino uspavat  javim se kad rodim, jer nisam bas naj naj.Svima zelim sto bezbolnije, i prirodnije porodjaje, da ako treba, da traje duze, al manje bolno.Puuuse i pozdrav

TPol
    03. Lipanj 2016. 15:58

A joj sanjarka svaka cast 👏🏻👏🏻👏🏻 Nadam se da ces uspjet malo odmorit i odspavat,  i ja sam odabrala bolnicu u kojij je beba stalno s tobom, sad cu se jos i predomislit hehe zapravo pitat cu dal se moze dat beba na cuvanje ili nece hehe.... A skaknje po trbuhu to sam cula po svuda rade 😬😬😬 i sigurno ce Petar cicat kako treba, neda mu se jos :) 
    Odmaraj ako ikako mozes ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.