Curica hvala na info, nekak se nadam s obzirom da sam prvorotkinja da cu stići na vrijeme jedino na znam da li ima razlike između bolnica za epi, tj. Da li svi imaju dežurne anesteziologe pogotovo jer mi je termin početak 8 kad su godišnji pa da ne bude jos i to problem. Iz tog razloga sam htjela Petrovu nekak si mislim da kod njih ima vise osoblja, a Vinogradska mi bliža pa sad ne znam.
Betty drago mi da si se javila, drz se ;)
Ugolina pa mogla bi vise i ti. Onda mene pustite preko reda ovog vikenda :D
E da bar...
Ma nema spavanja, cekam mm sad ce posjeteeee ne mogu ga docekat ❤
Pa se tipkamo , junior spava ko top naime pelena je bila puna joooj oni i njihovo e puta mijenjanje pelena dnevno!
St girls ponesite pelene u rodilisteee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
3* puta
Marigmar, ja dobila epi u Vinogradskoj, usred noći, oko tri ujutro i još je bilo blagdansko, predbožićno vrijeme...tako da mislim da je sigurno uvijek netko dežuran
Mora biti anesteziolog u svim rodilostima. Ovisi tijek poroda pa odbiju.
Sto kad je hitni carski? Mora biti anesteziolog i tocka
Uh Sanjarka, samo cu rec UH.... nakon ovoga zelim to odradit sta prije pa da bude iza mene ili sta kasnije da zaboravim do tad sta me ceka 😂 al sigurna sam da kad pogledas njega sve ostalo zaboravis ❤
Cini mi se da je ekipa u rodilistu bila super? U radjaoni mislim... nadam se da ce me potrefit ista smjena, mislim da oni znace SVE ako su brizni i pazljivi dok radjas
Znaci jos je tako s pelenama i nakon 14 godina!! Bila sam cr to znate pa smo morale 8 dana stat. Ona mi je plakala zadnja 4 dana NEPREKIDNO da sam i ja plakala od muke jer kazu sve ok a ne znam joj pomoc. Tada bebe nisu bile s nama ali meni su nju dali jer je jedino uz mene bila mirnija. Kad smo dosle kuci i vidile pikicu...guzu... sve izjedeno, izgrizeno jadnici! Poludili! Zato ovaj put vec imam spremna i to 2 paka!!!
Sve drugo spremno za bebolinku... Ja nisam... A nakon ovog tvog opisa,sanjarka, sad sam jos manje spremna 😳😳 i jos vise ti se divim... Skidam kapu.... A sad odmaraj zeno!! ☺️
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ode mm, junior je posjete prespavao ocito je sve dobro kad je guza cista 😃
Da da Lunale pelene 3 puta dnevno?? Ja jos ponila par pelena za prvu ruku a sta kad se jedva dignem s kreveta.... No neces vise minjag ga sama posto poto... Joj!
Crnatockica obvezno uzmi epi nemoj se zeznit ko ja pa OPET glumit hrabrost neku.
Vidis sto Curica kaze, zvuci predivnooooo
Curice sesirici kažeš? Pisem! Tnx 👍
Betty porod je individualna stvar tako da opusti se skroz i tko zna mozda te pozitivno iznenadi drzi se ❤ evo taman se danas odlobodio krevet u sobi 😉
I cure relax itekako ce te bit spremne za to sto vas ceka i odradit to junački.... Nisam primjetila da je ijedna ljetnica napisala o porodu sto i ja, znaci da sam ja def mimoza i tesko podnnosim bol 😂😂 tako da samo opušteno tko zna kako ce kod vas bit 😘
Lunale za osoblje sve pohvale. Ja sam jednostavno zadivljena kako to izgleda danas a kako je izgledalo prije 10god. Toliko podrske i paznje sam ja dobila u radjaoni da to nisam nikad... Divota! Onako to treba izgledat. Inace hrpa je mladih cura tamo i stvarno se trude da ti olaksaju. Dr su profesionalni, ozbiljni i na razini. Uglavnom palac gore 👍
Abies imam nadam se manje savova jer nisam i pukla kao s malom sad je samo epi plus jos koja razderotina svugdje negdje okolo. Ubija me ovi kraj guze ubijaaaa 😐
I jos jedna moja individualnost. Ne povest muza za sobom odluka godine a mozda i zivota 👍💪😅
Sortiraj odgovore
Najstariji