Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 07:16

Sanjatka super za malo odmora, bit ce i dojenje super, vidjet ces ;-) nije mi jasno samo kako su ovu tvoju jadnu cimericu smjestili na babinjače, a ne u predrađaonu... 
    Drzim fige da ste sutra kući!
    Abies i Mare kako klinci? Varljivo je ovo vrijeme, mi isto nešto malo šmrcamo... pa ti je vruce pa hladno... taman za prehladit se

Abies
    04. Lipanj 2016. 07:43

Crazy ovo s placom. I ja sam dipl ing. Kad oduzmem topli obrok prijevoz i teren imam cistu placu koja je jednaka hzzo (nakon 10 g staza.). Sss u firmi i vss (všs ne postoji u struci, ok sad da al nemamo) ima za 50kn manju placu. Da za plakat 4-5god ucis za 50kn/mj. I jos handikep - ja imam jednu jefinu firmu za izbor. U inboks ti javim. 
    Tobogan - ajme meni danas i sutra zadnja sansa, a naznaka nema. Smrc smrc
    Moram torbu preslozit. Opet. Bas mi tesko.
    No nada umire zadnja pa...sutra cu cmizdrit nad sudbinom
    Klinac, neki sprej dobio pred spavanje u nos, malo mucenja. Al super noc (i dan) prespavao. Temp nema. Izgleda da je i islandski lisaj pomogao. 
    Sanjarka dobar decko, spava. Neka. Probaj dojenje u svim pozama. Meni je lezeci pasalo tek nakon x mjeseci. Ajme sto cimerici ne pomognu. 

Mare tvoj frajer kako je? 
    Ugolina ajmo danas ti i ja na tobogan. Na listi puno parova imamo. Gita betty (i nekog preskacem soorrry ) u tjednu.
    Onda krajem tjedna ti baby :)

Marigmar
    04. Lipanj 2016. 07:44

Jutro curke, bas je prekrasno jutro iskreno mislila sam da će danas sjekire padati jer ja i dragi idemo matičaru ozakoniti našu ljubav 😂😂😂. Inače zajedno smo 10 god i nije nam to bilo nešto vazno ali sad kad smo odlučili za bebicu nešto nam prevagnulo da imamo isto prezime svi troje 😜. 
    Crazy bas sam se nasmijala na tvoj post i suosjećam a pogotovo na rupe u majcama 😂😂😂 tko zna sto me jos čeka posto smo do sada bili nas dvoje pa opet teško si priuštio nešto, ma salu na stranu bitno da su svi zdravi i to je sve sto nam treba 👍🏻
    Sanjarka imaš sreće sto si rodila prije ove cimerice inače da tak zajedno lezite vjerojatno bi kroz prozor zbrisala kad bi vidjela kolika je muka 😬

Odo ja popiti svoj lijek za štitnjaču da mogu sto prije papati bas smo gladni 😚 Svima

Marigmar
    04. Lipanj 2016. 07:46

Bellaru ne buni se mene moje naručuju svakih 6 tjedana tak da super si prošla 😂😂😂

CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 08:03

Oooo Marigmar pa ti nam se danas udajes!!! Sretno vam bilo, puno ljubavi i veselja, strpljenja i tolerancije vam zelim  ;-) ♡♡♡♡♡
    Abies super da je malac bolje :-) a sto se posla tice mislim da ću morat posto poto napravit strucni pa da mogu biti ovlasteni arhitekt, iako tesko i tu neku lovu zaradit. Bolje bi mi bilo da sam neki zanat zavrsila. Eh eh što cemo sad, malo se ispucat pa gurat dalje ;-)

Abies
    04. Lipanj 2016. 08:05

Marigmar sretno, puno ljubavi postivanja svega!

Ugolina
    04. Lipanj 2016. 08:08

Abies,moze,koja ce prva u radaonu?? 
    Marigmar, juhuuuuu,sretno!!!

Abies
    04. Lipanj 2016. 08:09

Ugolina istovremeno. Cim kavu popijem da krenemo

Marigmar
    04. Lipanj 2016. 08:10

Hvala curke, lijep je ovo datum i za matičara i za roditi pa se nadam da ćemo imati vise toga za čestitati danas

PeppePula
    04. Lipanj 2016. 08:14

Jutro...

Kao prvo da jos jednom i tu cestitam Sanjarki na malom princu nadam se da si bolje i da je njemu lakse kada je dobio hrane... za dojenje ti ne mogu davati savjete jer i mene to ceka po prvi put... :/

Marigmar cestitke na udaji i da vas i dalje prati razumijevanje i slaganje, pogotovo sad sa bebicom

citam vas pomalo, ali ne stignem jednostavno pisati... kao na bolovanju sam ali stalno nesto radim u vezi firme... tako je to kad si u privatnim vodama, na kraju ja skoro u 9.mjesecu trudnoce radim vise nego ostali radnici jer si na sto strana... i onda i ja puknem pa se samo rasplacem na sve... a to sta kazes Crazy, para uvijek fali, uvijek na kraju minus i iznenadni troskovi...a o apartmanima da niti ne govorimo... dajem si 3 tjedna nakon poroda i vec vidim da cu biti u akciji...

Betty nesto si nam i ti lose volje... drzi se, sve ce biti u redu...jos malo pa ces i ti drzati svoju bebicu u rukama :)

Bellaru dobro dosla

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.