Sanjatka super za malo odmora, bit ce i dojenje super, vidjet ces ;-) nije mi jasno samo kako su ovu tvoju jadnu cimericu smjestili na babinjače, a ne u predrađaonu...
Drzim fige da ste sutra kući!
Abies i Mare kako klinci? Varljivo je ovo vrijeme, mi isto nešto malo šmrcamo... pa ti je vruce pa hladno... taman za prehladit se

Crazy ovo s placom. I ja sam dipl ing. Kad oduzmem topli obrok prijevoz i teren imam cistu placu koja je jednaka hzzo (nakon 10 g staza.). Sss u firmi i vss (všs ne postoji u struci, ok sad da al nemamo) ima za 50kn manju placu. Da za plakat 4-5god ucis za 50kn/mj. I jos handikep - ja imam jednu jefinu firmu za izbor. U inboks ti javim.
Tobogan - ajme meni danas i sutra zadnja sansa, a naznaka nema. Smrc smrc
Moram torbu preslozit. Opet. Bas mi tesko.
No nada umire zadnja pa...sutra cu cmizdrit nad sudbinom
Klinac, neki sprej dobio pred spavanje u nos, malo mucenja. Al super noc (i dan) prespavao. Temp nema. Izgleda da je i islandski lisaj pomogao.
Sanjarka dobar decko, spava. Neka. Probaj dojenje u svim pozama. Meni je lezeci pasalo tek nakon x mjeseci. Ajme sto cimerici ne pomognu.
Mare tvoj frajer kako je?
Ugolina ajmo danas ti i ja na tobogan. Na listi puno parova imamo. Gita betty (i nekog preskacem soorrry ) u tjednu.
Onda krajem tjedna ti baby :)

Jutro curke, bas je prekrasno jutro iskreno mislila sam da će danas sjekire padati jer ja i dragi idemo matičaru ozakoniti našu ljubav 😂😂😂. Inače zajedno smo 10 god i nije nam to bilo nešto vazno ali sad kad smo odlučili za bebicu nešto nam prevagnulo da imamo isto prezime svi troje 😜.
Crazy bas sam se nasmijala na tvoj post i suosjećam a pogotovo na rupe u majcama 😂😂😂 tko zna sto me jos čeka posto smo do sada bili nas dvoje pa opet teško si priuštio nešto, ma salu na stranu bitno da su svi zdravi i to je sve sto nam treba 👍🏻
Sanjarka imaš sreće sto si rodila prije ove cimerice inače da tak zajedno lezite vjerojatno bi kroz prozor zbrisala kad bi vidjela kolika je muka 😬
Odo ja popiti svoj lijek za štitnjaču da mogu sto prije papati bas smo gladni 😚 Svima

Bellaru ne buni se mene moje naručuju svakih 6 tjedana tak da super si prošla 😂😂😂
Marigmar svakih 6??pa umrla bi do tad
Na pocetku trudnoce mi je 4 tjedna bila vjecnost, sad malo brze prodje. Ja sam prvi put u ovako visokoj trusnoci pa ni sama ne znam sta je uredu osjetit sta ne. Iskreno imam osjecaj da nebi znala prepoznat znakove bilo cega osim valjda da pocnem krvarit. Kad me pitaju jel te steze i sta vec . Sta ja znam, stegne malo valjda nesto mora stezat ako se beba okrece unutra:/ onda ginicka kaze da ovisi kako se osjecam. Sta ja znam kako se osjecam. Za razliku kako je nekim trudnicama odlicno a za razliku od nekih drugih posrano. :/

Oooo Marigmar pa ti nam se danas udajes!!! Sretno vam bilo, puno ljubavi i veselja, strpljenja i tolerancije vam zelim ;-) ♡♡♡♡♡
Abies super da je malac bolje :-) a sto se posla tice mislim da ću morat posto poto napravit strucni pa da mogu biti ovlasteni arhitekt, iako tesko i tu neku lovu zaradit. Bolje bi mi bilo da sam neki zanat zavrsila. Eh eh što cemo sad, malo se ispucat pa gurat dalje ;-)

Hvala curke, lijep je ovo datum i za matičara i za roditi pa se nadam da ćemo imati vise toga za čestitati danas

Jutro...
Kao prvo da jos jednom i tu cestitam Sanjarki na malom princu nadam se da si bolje i da je njemu lakse kada je dobio hrane... za dojenje ti ne mogu davati savjete jer i mene to ceka po prvi put... :/
Marigmar cestitke na udaji i da vas i dalje prati razumijevanje i slaganje, pogotovo sad sa bebicom
citam vas pomalo, ali ne stignem jednostavno pisati... kao na bolovanju sam ali stalno nesto radim u vezi firme... tako je to kad si u privatnim vodama, na kraju ja skoro u 9.mjesecu trudnoce radim vise nego ostali radnici jer si na sto strana... i onda i ja puknem pa se samo rasplacem na sve... a to sta kazes Crazy, para uvijek fali, uvijek na kraju minus i iznenadni troskovi...a o apartmanima da niti ne govorimo... dajem si 3 tjedna nakon poroda i vec vidim da cu biti u akciji...
Betty nesto si nam i ti lose volje... drzi se, sve ce biti u redu...jos malo pa ces i ti drzati svoju bebicu u rukama :)
Bellaru dobro dosla

Peppe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji