Sanjatka super za malo odmora, bit ce i dojenje super, vidjet ces ;-) nije mi jasno samo kako su ovu tvoju jadnu cimericu smjestili na babinjače, a ne u predrađaonu...
Drzim fige da ste sutra kući!
Abies i Mare kako klinci? Varljivo je ovo vrijeme, mi isto nešto malo šmrcamo... pa ti je vruce pa hladno... taman za prehladit se
Crazy ovo s placom. I ja sam dipl ing. Kad oduzmem topli obrok prijevoz i teren imam cistu placu koja je jednaka hzzo (nakon 10 g staza.). Sss u firmi i vss (všs ne postoji u struci, ok sad da al nemamo) ima za 50kn manju placu. Da za plakat 4-5god ucis za 50kn/mj. I jos handikep - ja imam jednu jefinu firmu za izbor. U inboks ti javim.
Tobogan - ajme meni danas i sutra zadnja sansa, a naznaka nema. Smrc smrc
Moram torbu preslozit. Opet. Bas mi tesko.
No nada umire zadnja pa...sutra cu cmizdrit nad sudbinom
Klinac, neki sprej dobio pred spavanje u nos, malo mucenja. Al super noc (i dan) prespavao. Temp nema. Izgleda da je i islandski lisaj pomogao.
Sanjarka dobar decko, spava. Neka. Probaj dojenje u svim pozama. Meni je lezeci pasalo tek nakon x mjeseci. Ajme sto cimerici ne pomognu.
Mare tvoj frajer kako je?
Ugolina ajmo danas ti i ja na tobogan. Na listi puno parova imamo. Gita betty (i nekog preskacem soorrry ) u tjednu.
Onda krajem tjedna ti baby :)
Jutro curke, bas je prekrasno jutro iskreno mislila sam da će danas sjekire padati jer ja i dragi idemo matičaru ozakoniti našu ljubav 😂😂😂. Inače zajedno smo 10 god i nije nam to bilo nešto vazno ali sad kad smo odlučili za bebicu nešto nam prevagnulo da imamo isto prezime svi troje 😜.
Crazy bas sam se nasmijala na tvoj post i suosjećam a pogotovo na rupe u majcama 😂😂😂 tko zna sto me jos čeka posto smo do sada bili nas dvoje pa opet teško si priuštio nešto, ma salu na stranu bitno da su svi zdravi i to je sve sto nam treba 👍🏻
Sanjarka imaš sreće sto si rodila prije ove cimerice inače da tak zajedno lezite vjerojatno bi kroz prozor zbrisala kad bi vidjela kolika je muka 😬
Odo ja popiti svoj lijek za štitnjaču da mogu sto prije papati bas smo gladni 😚 Svima
Bellaru ne buni se mene moje naručuju svakih 6 tjedana tak da super si prošla 😂😂😂
Oooo Marigmar pa ti nam se danas udajes!!! Sretno vam bilo, puno ljubavi i veselja, strpljenja i tolerancije vam zelim ;-) ♡♡♡♡♡
Abies super da je malac bolje :-) a sto se posla tice mislim da ću morat posto poto napravit strucni pa da mogu biti ovlasteni arhitekt, iako tesko i tu neku lovu zaradit. Bolje bi mi bilo da sam neki zanat zavrsila. Eh eh što cemo sad, malo se ispucat pa gurat dalje ;-)
Hvala curke, lijep je ovo datum i za matičara i za roditi pa se nadam da ćemo imati vise toga za čestitati danas
Jutro...
Kao prvo da jos jednom i tu cestitam Sanjarki na malom princu nadam se da si bolje i da je njemu lakse kada je dobio hrane... za dojenje ti ne mogu davati savjete jer i mene to ceka po prvi put... :/
Marigmar cestitke na udaji i da vas i dalje prati razumijevanje i slaganje, pogotovo sad sa bebicom
citam vas pomalo, ali ne stignem jednostavno pisati... kao na bolovanju sam ali stalno nesto radim u vezi firme... tako je to kad si u privatnim vodama, na kraju ja skoro u 9.mjesecu trudnoce radim vise nego ostali radnici jer si na sto strana... i onda i ja puknem pa se samo rasplacem na sve... a to sta kazes Crazy, para uvijek fali, uvijek na kraju minus i iznenadni troskovi...a o apartmanima da niti ne govorimo... dajem si 3 tjedna nakon poroda i vec vidim da cu biti u akciji...
Betty nesto si nam i ti lose volje... drzi se, sve ce biti u redu...jos malo pa ces i ti drzati svoju bebicu u rukama :)
Bellaru dobro dosla
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji