Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    03. Lipanj 2016. 14:28

Sanjarka epi nije dolazila u obzir ili?

mare1989
    03. Lipanj 2016. 14:31

Svaka cast Sanjarka.🙌👏
    i ja bi htjela da bude ovako ekspresan porod😁
    al mogu reci da mi je ovakav bio drugi porod,samo bez rezanja
    I jos jednom da kazem mali je premeden😇

Ugolina
    03. Lipanj 2016. 14:31

Ma svaka ti cast,super si ti to odradila!! Kakav ti je bebac? Ide cicanje?

mare1989
    03. Lipanj 2016. 14:33

Jesul ti ga bar preko noci uzeli da se malo naspavas i dodes sebi?

Sanjarka88
    03. Lipanj 2016. 14:35

Ma dobro je sve to izgon bude kratak i prezivi se za razliku od trudova 😅😅 jos sam pod dojom toga od jucer uh uh uh... 
    Neznam kako su samo svi krivi procijenili kilazu... To mi nije jasno.... Nema veze relativno je on bez zastoja izletio , prvo tiskanje sam dobila ljutu dr koja mi je rekla da lose to odradujem i tako mi malo solila pamet 😝
    U drugom je prosla glava u trećem ramena i to je to dalje je odma kliznuo van
    Ono sta je dobro je da dok tiskas trud vise ne osjecas good feeling of neba do natrag 😂
    To skakanje po trbuhu i dole prckanje po rukamaaaa oooo bome boli al nista zato malac izletio a mama se zaljubila 😍😍😍

No rooming in palac dolje!! Vicem glasno ne

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    03. Lipanj 2016. 14:37

Abies, sad kad si spomenula Košecku prisjetila sam se da je stvarno bila gruba...i još dala nekoj specijalizantici il studentici da me pregledava poslije nje...znam da mi je bilo kud baš na mom djetetu se učiš!
    a ne znam kako da se sad izvučem? možda ne bude ona ipak...

curicax3
    03. Lipanj 2016. 14:38

Sanjarka, bitno da je sve dobro završilo....a znaš i sama da se isplatilo i da ćeš sve ružno negdje duboko potisnutiljubi bebača

• crnatockica
    03. Lipanj 2016. 14:47

Sanjarko...draga pa to je horor..majke ti mile sirocek si se napatila!sad jos sigurnija da cu epi..sigurno..nisam ja vise za toleranciju boli nikako.
    Skakanje po trbuhu??sad me bolilo dok sam citala...strah me toga uzasno.
    Vazno da si izgurala te atome snage i obavila to...bravo.!
    Sad nemoj patiti ako te boli..popij nesto za bol...i brzo ces se oporaviti zelim ti sto prije kuci i da se u miru opustis sa Petrom i svojima doma....kiss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.