Curke koje ste u terminu, jel vam se trbuh "spustio"? Meni se cini da je moj kao lift, gore-dole. Nekad mi cijeli dlan stane izmedu grudi i trbuha a nekad mi je odmah ispod grudi :/
Atica ista pjesma. Al def mi je nize nego u prvoj t. Drugacije.
Jel nam Sarlina jucer bila na pregledu? Kad je tobogan?
Trbuh mi i dalje kak je bio,ne kuzim nikakvu razliku iako mama tvrdi da mi je dole nisko..
Abies,taman mi pase,pijem kavu i spremam se, hehe, stvarno idem u radaonu,ali samo na ctg.. Kakve sam srece,taman bum slusala jadne zene kak urlaju kad dodem, onako motivirajuce
Ja da nahranim ovo starije dijete i odoh u zg. Bit cu blize rodilistu. Al kako je, ne bi petra do ljeta van
Evo cure da vidite kako velike pande imaju male bebe za razliku od nas 😀
http://www.jutarnji.hr/#&gid=4126587&pid=4126611
Jutro cure
Marigmar iskrene cestitke danas👫
Moj mali je jutros dobro,to je samo malo nesto bilo
Abies kako je tvoj mali?
Sanjarka super da si se bar malo naspavala.Dojenje ce biti lakse kad budes doma na miru
Kako ste vi danas?
Ja cu kasnije s mm do grada,vani kisa pada i grmi😞,a bas sno mislili poslijepodne s djecom na voznju s biciklima(ja bi setala😃)
Marigmar panda spada u medvjede. A oni tj one su specificne jer je najveca zivotinja koja koti najmanje mladunce. Mama recimo 500kg a mece 250g!!!
Klokani ne spadaju tu jer embrio seli iz utrobe u tobolac. Ne fetus.
Tako da pozelit trudnici da je medvjedica je pozeljno :)
Dobro jutro trudnice
evo ja se dokopala sestrinog laptopa pa da vam se javim i ovdje jer znam da neke nisu na fb...inace ne mogu na forum,tj mogu vas citat al mi ne zeli ostavit komentar...
ugolina da ti napokon zaželim dobrodošlicu :) nadam se da ce i tvoja Josipa uskoro van :)
Maja,Zumbul i Sanjarka cestitam vam i ovdje na bebicama,djecici zelim dug i veseo život a vama sto brzi oporavak
ostale cure vidim da ste više manje ok i da vas i dalje muće isti stvari,al najbitnije je da bebice lijepo napreduju
Mi smo dobro,idemo 14.6. na hospitalizaciju do poroda ako se sta ne pokrene prije radi GD...inace napredak od zadnjeg puta je taj sto je cerviks odrzan al ovaj put uloživ do unutarnjeg ušća i AFI je 11 ( prije tjedan dana je bilo 12)...David je po zadnjim procjenama oko 3300 grama i 50 cm :) kaže doktor da ce do poroda bit taman
Puno vas pozdravljam sve i javim se opet tu kad stignem,a do tad sam na fb :) veselim se svakom vašem znaku da je porod blizu i svakom pokretanju stvari :) također vam želim što brže ,lakše i što manje bolne porode
I da odbrojavamo 21 dan i službeno smo u terminu
puse i pozdravi svima
Sortiraj odgovore
Najstariji