Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Lipanj 2016. 18:42

Sanjarka odmaraj dok Petar spava,pusti se liste😊

inaj
    03. Lipanj 2016. 18:47

Sanjarka i Zumbul čestitam !!!

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 18:48

Sanjarka draga junacki si ti to odradila. A opis poroda ti je vrh hehehe... samo zadrži tu pozitivu. Palac gore za ekipu u rađaoni... Ne kuzim ovu dubiozu s pelenama pa novorođenčad se premata i do 10x dnevno, kakvo 3x!?!? Ja sam imala svoje pelene tamo i sama ga previjala, i jos me sestre žicale jel imam za posudit... ali nas su na to upozorili na tečaju. 
    Za dojenje se nemoj forsirat, kolko mozes... tesko je malo na pocetku i bolno... probaj mu sto vise cicu gurnut u usta, aureola ti se uopce ne smije vidit.
    Žao mi je što te opet dopala epiziotomija, samo pazi na rez kolko mozes da se uhvati sve nazad, a ne da se ko meni raziđu šavovi... a rooming in je definitvno ekstra naporan... drži se, i uzivaj sa svojim malim suncem ♡♡♡
    Ja otisla po nalaze ogtt-a i wooohooo super su, al drago mi je da sam sad bar sigurna da je sve ok. Prva vrijednost je 3.9, druga 8.6, a treca 6.8. Ja cu definitivno prestat s divljanjem, rekla sam mami da mi dođe pomoć oko selidbe, stvarno nebih ja još u boks...

Marigmar
    03. Lipanj 2016. 18:53

Ja se dvoumim oko toga da dragi ide sa mnom, mislim htjela bi da bude tamo jer si mislim bolje će se odnositi prema meni ako naiđem na nekog nadrkitis a sa druge strane zao mi ga da gleda to sve i ti mirisi bolnice, krvi i svega stvarno da ne moram i ja bi htjela izbjeći 😂😂😂

TPol
    03. Lipanj 2016. 18:59

Crazy super za nalaze 👍🏻👍🏻
    Sanjarka definitivno razmisljam da uzmem i ja epi mada se mislim pravit hrabra al obit ce se to meni o glavu 😬😬
    A muza cu uzet na porod samo sam mu vec sad rekla da suti hahaha

miska
    03. Lipanj 2016. 19:01

Sanjarka svaka cast, moram priznat da si ni s tvojim detaljnim opisom ne mogu predstavit kako je to zapravo, ali ono zvuci gadno 😂😂! Ja bome krecem na prvi trud i zovem anesteziologa od doma da pripremi epicu  
    Ja isto ne podnosim bol, nikakvu i ne znam kako cu ja to odradit ali jbg nema natrag sad 😂😂😂
    Bar si mi smanjila onu nervozu da zelim rodit sad, sacekat cu rade jos malo, nisam spremna za bolove! 

Obavila i ja taj ogtt, meni dali onu malu plasticnu casicu, nebi ni rekla da je 2dcl bilo, 3 vadenja iz vene, ruka me boli od mesarenja po jednoj zili i izgledam ko narkic, sram me obuc kratku majicu ali ok, skinula i to s liste obaveza i u pon nalazi. Nadam se da ce bit ok jer od 6 popodne dan ranije nisam jela nista!

Joj zaboravila cestitat i Zumbulici na malom zumbulicu Luki 

Sad idem kuhat veceru i raspakirat prtljagu, cak me mm docekao s super pospremljenim stanom a bio sam cijeli tjedan, sumnjiv mi je odmah 😂😂😂😂

CrazyPuppet
    03. Lipanj 2016. 19:10

Eh muz na porodu, moj je potrefio taman kad je sve gadno proslo i dosao na sam izgon. Sad ako mi ne stignu dat klizmu, sigurno nece unutra. Iako je rekao da bi htio. Za epicu nisam mjerodavna, ja sam stvarno freak sto se praga boli tiče... mishka, hehe fino da je pospremio... moj mene uvijek doceka s onim pasjim pogledom kad zna da je kriv za sav nered po kući... al svejedno nebi on to pospremao :-)
    TPol hvala za palac gore ;-)

mare1989
    03. Lipanj 2016. 19:11

Ja cu biti sama na porodu,mm mora biti doma brinuti o klincima😊
    Najrade bi rodila doma 😁😂,u bolnicu otisla kad bude gotovo

• crnatockica
    03. Lipanj 2016. 19:15

Ja si nekako zelim tu radjaonu sama sa sobom izgurati...tada me sve i svi zivciraju...i jos da me tjesi i da mu vidim uplasenu facu mm kad me krene ludjacka bol....neeee....mislim da bi ja s njim imala posla...a to mi se neda.
    Razlicite smo...nekom to odgovara...meni jok! Ja se pokrijem plahtom po glavi i placem ko kisna godina...od boli,jada,muke...svega...i prodje...proslo je 2 puta...proci ce i treci...sanjarko ovaj put sa epi..jeeeee.....
    A savovi...daaaa sjecam se onog skroz do guza...boli pece ko vrag..al i to ce proci za koji dan...sjedi na onoj drugoj strani da ti ne curi po rani...i bit ces ko nova uskoro....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.