Danas malo zatisje
Drage moje,mene od jutros stomak boli,kao pred mengu,mozda od nespavanja i i iscrpljenosti.
Zumbul, čestitke na malom junaku lijepog imena!
Nadam se da popušta bol i da se mazite sad već!
Ti si bila pod općom anestezijom?
Neka mi neko ko ima iskustva s cr, Abies npr, napiše tu proceduru- kad se smiješ/ možeš dignut i kad dobiješ bebu nakon operacije? Bojim se da i mene to čeka, ako se ne okrene pa da se pripremim...
Posteljine, ogradice- ništa to nisam nabavljala, isto mislim da je nepotrebno još godinu-dvije. Samo plahte i dekicu pamučnu pletenu iz zare, imam i lagane tetre 115x115 za vruće dane. Na zimu ću vreću, a dobila sam i jednu deblju dekicu.
Mare nek brzo prodje bol.
Curica Baby, nw znam kako vama meni se kosecka zgadila za 5 zivota. Svaki put sam ko kauboj isla iu ta od nje. Jos me i rucno otvarala... ok oce dat odgovore.
Ja bi gadjala kad je vukovic (ante) il butorac. Oni su mi nekako ostali naj. I ona mi je bila zenica radovic radovcic (tak nesto, ima dva prezimena skoro ista) mi je ostala u lijepom sjecanju
Evo mene kući, rezultati popodne. Uzeli mi ukupno 5 epruveta krvi, al svaka im cast nigdje nije nis poplavilo. Pocastila sam se djecjim menijem u McDonaldsu... i mcsundae za svaki slucaj ukoliko bude GD...
Mare po meni su ti bolovi samo istezanja maternice i ligamenata. I meni tako par put bilo,al neugodno i zabrines se...
Di ste ostale, bit ce fejs aktivan grrr
Kako to vas salju u te TA? Mene slali tek koji dan prije termina, i kad sam prenosila isla sam svakih nekoliko dana
Aurelija. Intravenozno nekoliko doza fizioloske. klistir brijanje. Piknu legnes brzo i to je to. Imas plahtu kao paravan. Oni sjeckaju. Izvade bebu. Meni su ga pokazali kod nogu dvije sek i isli ga vagat prat... tebe sivaju. U tom trenu osjecas pritisak u prsima kao da ti netko sjedi na njima. Zavrsavaju sekciju. I da ruke su mi bile vezane. Desna kisik tlak. Lijeva uz tijelo. Ne znam zasto. Dok oni prckaju po meni, sestra narednih par sek mi donjela bebu uz lice da ga poljubim i odnjela tati na hodnik da ga vidi. Iduce sam ga dobila nakon nekoliko sati. Mislim da 4h ide na grijanje.
Jelo nakon ne znam koliko sati. Al drogirana si pa ti ni nije do tog.
Najbolje odlezat 20-24h. Vade katetar (ne boli, meni su ga krevetom iscupali, i jos sto je ostalo unutra al ne boli), ako je sve ok vade brunilu, podizu na noge. U kolica i voze do sobe ili kupaone. Tusiras se sama a sestra je na zavjesi tusa.
Rez bas jako boli prva dva dana kod hodanja i ustajanja. Bar mene.
I primas injekcije naredna 3dana u guzu
A jedte se raspisale zadnjih danaaa. Jedva sam vas pohvatala 😁
Sanjarka i Zumbul, cestitam vam na sinovima!!! 💞💖💓🎉🎊
Nadam se da ste mi dobro i da se vec na veliko mazite i ljubite! 😘
Abies, mislim da ti se jos nisam zahvalila na receptima za torte- hvala!! 😘 Probat cu danas jednu slozit, nadam se da je necemo morati zlicom jesti 😁😁
Vidim, sve vas drze neki bolovi, nesanice... Suosjecam s vama 😔
Ja ovih dana sto nisam na poslu i nemam nekih posebnih tegoba. To sto se nocu 1000x okrenem mi je vec postalo pod normalno jedino me malo muci umor. Kad citam sta sve radite vi koje ste vec na debelo na +30tt, se ja osjecam ko stara bakica (opet 😂😂). Nemam bas volje za nesto raditi, na sve se moram vas prisiliti. Uopce ne zelim razmisljati kako ce sutra taj rodendan izgledati, valjda cu morati nakon 10min pripremanja sjesti na pola sata da odmorim 😣
Toliko od mene, vec je skoro 12, idem sad ocistim konacno tu kupaonicu 😧
Svima saljem 😘😘
Mare mene je tako boljelo uvijek na prelazu iz mjeseca u mjesec, dr kaze to su kontrakcije i dao mi apaurin od 5 mg koji ja naravno nisam nikad popila vec kad me bas zaboli da se prepadnem gricnem pola ili cetvrtinu
Napravi sebi kamilicu ili mentu, malo lezi...
Hvala cure
Crazzy kao sto kazes zabrines se,jos je baby malo mirna.
Nije mi prva trudnoca al eto zabrinem se.
Abies, znači intenzivna 24h? Da slažem se, ne zvuči ni malo primamljivo, nadam se vaginalnom ko i ti da mogu odmah bebicu mazit, al opet ne bih htjela ni bebu na zadak gurat van. Uf uf, vidit ćemo, nemam tu baš previše izbora...
Sortiraj odgovore
Najstariji