Crazy nece bit problem na transfuzijskoj vadit krv nakon secera? Ja sam inace sve nataste vadila(naglaseno) pa onda secer.... I da, nekako te zasiti taj secer, ja isto nisam gladna bila... Al zato kasnije kad sam pojela,aaa majko mila i mucnine...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna moze trans nakon bilo cega jer ne treba bot na taste. I ne gleda se nista osim antitijela
Crazy pojma nemam. S god dana je prvi put imao neki virozu i zavrsio s nama. Tj samnom. Tatu mlati nogama po glavi i rebrima, a meni stavi nos na nos :) srce mamino. Stvarno ne znam kad se poceo verat po jastuku
Jutro cure
Zumbul da ti i ovde cestitam na rodenju sincica,brz oporavak ti zelim
Ja sam nocas mozda samo 2h spavala,nikako se nisam mogla nastimat.Sad jedva gledam,a djeca raspolozena za igru.
Zumbul cestitam i ovdje, Luka je pravi lutak, mazite se sad
Ja cijelu noc nisam spavala, oko 1 me probudilo nesto kao trud , i ne znam jesam li sanjala ili stvarno jer se nije ponovilo, ali su me toliko boljela leda i stomak da nisam mogla lezati pa sam hodala po stanu do 5, a imam takvu mucninu kao na pocetku trudnoce, uzas
Ni ja posteljinu nisam kupovala, ni ogradice, jer imam fobiju od gusenja i nedostatka zraka, a tako mala beba se ne okrece...
Sve to lijepo izgleda na slikama ali neka hvala, bar ne do zime
imam jednu dekicu na kopcanje u njoj ce spavati u kreveticu, malo je deblja, i jednu malo tanju da se nade
Ja nisam nista kupovala,jer imam od prije,mama ce mi samo sasiti plahtice za kolijevku.Ogradicu imam ali je necu stavljati.
Leptirice i ja sam nocas bila dezurna.
Drage Sanjarka i Zumbul, čestitam od srca na vašim malim štrucama! Uživajte i mazite se
Baby, jedno pitanje za tebe....zapamtila sam da ti ideš u TA u Vinogradsku....ja slijedeći tjedan krećem, od četvrtka, tražila sam da me što kasnije naruče, ne da mi se hodat svaki tjedan, a prve dvije sam prenijela pa se ne nadam ni sad drukčije...htjela te pitati jel znaš tko je od doktora tamo četvrtkom? i kojim danom ti ideš? jel još uvijek to potraje po 4-5 sati? da se pripremim psihički
Curica ja idem ponedjeljkom jer je trebao Dr.Grbavac biti tamo koji je jako dobar. Ali prvi put je bila ona mlada Kovacevic, drugi put Vesna Gall. Moj savjet je da dodjes rano, primaju od 8. Pa prije toga dodjes da si u prvim uputnicama. Jer ako dodjes poslije onda uglavnom cekas jer doktori nestanu misteriozno 😂😂😂😂
Ne znam koliko si sad, ja sam s 32 bila pa s 36. Trebala sam na uzv prosli ponedjeljak, ali kak sam bila u bolnici i tamo su to sve obavili i svakako je bio ponedjeljak nisam isla dolje. Sad opet idem u pon. Iako mi se vise ne ide. Cekam ko budala fakat dugo, a pregled 30sec. 😂 znaci sad kao s 38 sam tamo. Mislim da svaki tjedan narucuju tek ako preneses. Ja u prvoj t otisla s plus 40 i nije me dr ni narucivao vise 😂😂 bio neki mali zivcani 😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro
Zumbul cestitke na frajeru... Juhuhuhu mako tobogan pici.... Samo da prestane boljetiiii i mazenje starta....
Baby, mislim da smo nas dvije tu negdje s terminom...možda se sretnemo u rodilištuja u subotu ulazim u 38.t tak da ću isto na pregledu biti 38.
Ma nisam pametna kad ići, ova mi ženska u Vinogradskoj rekla da je bolje doći oko 11, da se malo račisti gužva??? a načula sam da je četvrtkom Košecka i, koliko god znam da je ona dobra, ne da mi se baš kod nje, jer me prošli put zadesila i nju zovu kad god je neko sranje u rodilištu pa samo otiđe iz TA-vidjela na svoje oči, jer sam taman bila unutra i ove vani su samo nastavile čekat!
a još ću razmislit do četvrtka, a ti javi kako je u pon! hvala ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji