E nek ste se nasmijale, taman je Baby stavila tobogan moze 10 na njega stati
Tpol i ja vise volim svoje male sise a i mm
tako da se nadam da se vrate... Svaki dan nađem novu striju na njima
ali kao sto je Sanjarka rekla, bolje na njima nego na trbuhu...
Kokolo zavidim ti na road trip-u uživajte svi skupa, brže i ljepše će ti proći vrijeme do poroda
Sunshine drz' se! Šaljem pozitivne vibre!!
Cro lijepo da si se javila! Kako nam je mala Maja?
Leptirica gotovo ti sad
Moj mene nije niš prosio, hodali smo par mjeseci kad je prvi put spomenuo da bi se mogli vjenčati, a ja sam od samog početka znala da je on TAJ
ali neugodnjak je bio nakon što smo već živili u ZD neko vrijeme skupa i sad moji starci dođu u posjet... i stari kaže: No mislite vi kaj ili ne? (ženit se jel...) I onda mm kaže pa ja bi zamolio za ruku vaše kćeri (zemljo otvori seeee) a stari mu odgovri: "ma more, samo si se malo kesno zmislil pitati" (obzirom da smo već živjeli skupa ahahaha)
TPol ja sam još dojila kad sam ostala drugi put trudna, tako da nema nazad trenutno... gledam u čudu stare grudnjake, meni su narasle 3 broja... užas
Bas sam hepi zbog sanjarke!!!! Drz se curo, brzo ce to i onda nam se javi kad se dobijes 😘 pozitivne vibre saljem 💓
Ja sam bas koma... Koji sam ja meteoropat, to je stravicno, ovo vrijeme ni v rit ni mimo(da oprostite) me ubija... Sparina... Neznam.... Nemam zraka,gusi me, a umaram se abnormalno...sad sam si razvrstala robicu i dio stavila na pranje, pripremila tetre i krevetninu i vec jedva disem i na nogama stojim... 😕😕😕
Jedino nisam pametna kak da operem ogradicu od krevetnine s obzirom da se navlaka ne skida nego je punjenje usiveno u navlaku... Pise pranje na 40, al brine me da se ne izguzva sve.... Jos popodne navlake sa kolica(kosare i as) skinem i operem i spremni smo... Valjda..... 😝 svi i sve osim mene.... I da, definitivno dobra odluka da nisam danas na ogtt isla....
Joj cure bas bas ste me nasmijale, al onako posteno... Odmah mi dan popravilo... 😘😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
E cure bas sam se ismijala😂,sjedim i smijem se a mm gleda u mene koji mi je davo
Ugolina ja cu treci put rodit,samo znam da bi volila da su mi opet male kao prije😊,a mm se ne zali pa je ok.Prije par mj sam kupila nove grudnjake izgleda da cu morati opet kupovat nove😒
Haha dnevna doza smijeha, super ste! Crazy, zamisljam scenu jaooo, bas to - zemljo otvori se a i Kokolo s nogama u zraku + prosidba
Nego, mi se tu zaj*** a Sanjarka negdi vristi sad i salje sve po redu u tri krasne... ili je mozda nazicala epiduralnu...bas mi je na pameti cijelo vrijeme
Sunshine, i ti znaci cekas carski u bolnici?! bas mi je zao sto je tak ispalo, al samo da bude bubica mala dobro! Saljem virtualni zagrljaj!
Pozdrav,
ne znam od kud da počnem..
Ugolina, ti si genijalna..kako si neke stvari povezala
Sanjarka, držim fige! Hrabroooo....Javi se s lijepim vijestima.
Sunshine, sretan ti rođendan!
Crazy, tata ti je odličan. :)
Bruna, gdje si taj paket dobila u Bubamaru? Koji grad?
Ja jučer i danas umirem od bolova, pubična kost nije ni za taknut, u proljevu sam, križa bole unatoč masažama, noge kao da naotiču, isto osjećam neke mirise koji mi se gade...koma
Al ja još ne namjeravam na tobogan..imam još vremena!
Jučer sam počela s čišćenjem kuhinje..kad me muž vidio, sve mi uzeo iz ruke i natjerao me ležat i mirovat.. Hvala mu!
Danas je i mojoj vjenčanoj kumi rođendan...ima danas dosta ljudi..neka, neka
CR- C. Ronaldo... hahahahaha
Tvrd trbuh? Isto kad se namještam s boka na leđa..i obrnuto! Moja baka me svaki dan rastužuje, stalno govori da će umrijeti..a ja rak po horoskopu i odmah idu suze...
Aha,,ove jednokratne gaćice su marke HYDAS, 38-40 (S), 10 komada imam, zapakirano.ako koja treba..a probala jedne na gaćice i premalene...trebam veće
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji