Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Lipanj 2016. 06:36

Tnx draga 😘

Razmak se ne smanjuje i dalje je cca 10min, no postali su jaci i intezivniji i traju oko minutu

Ovo sam do sad sve lezeci odradila idem setat po kuci da vidim hoce se sta prominit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    02. Lipanj 2016. 06:56

Sanjarka držim fige da Junior brzo stigne!  na današnji dan rađaju se dobri ljudi, danas rođendan ima meni jedna od najdražih osoba u mom životu  a nije mm 
    Ponesi ti torbu na pregled  i probaj peglati, ako ne ide znaš kuda ići 
    Ajme uzbuđena sam ko da ja radjam!!! Btw, noćas sam sanjala da ste ti i Abies rodile, hehehehe, ja vas sve polako spuštam niz tobogan kad same nećete 

• kokolo5
    02. Lipanj 2016. 07:05

Ijuuuuhuuuuhuuuu, nesto se pokrece 
    Ajmo Sanjarka, drzin fige da je to-to!!!! 😍😘🙌
    Lunale tebi drzim da beba priceka tatu 😍
    Abies jesi danas malo bolje? Evo ti jedan hug...najbitnije u svemu ovome je da su djecica dobro, sve istrpimo za njih 😘
    Baby upisala sam se skoro zbog tvog trbuha 😂😂😂
    Sarlina super ti je datum! 😊 mm je obrnuti-6.9. 😂 neka sve ide ko po spagi!
    Betty ????
    Spominjali ste stolcic...ja sam prosli put ga pitala, i naravno-corak, ko i sve sta sam pitala. Rekle mi da je zauzet i rijesili me...a vidim ga, stoji 3 m od mene (kraj kade, koja se također ne koristi) Njima se ne da zezat s tim, to je najveci razlog zasto "nema" 😡
    Uglavnom, saljem vam virtualnu razglednicu iz Cavtata...krenuli mi ipak na onaj "road trip" iako mislim da nece bas to potrajat ko planirano...stvrdne mi se trbuh ko kamen vec nakon pol sata voznje...plus sto me uhvatila panika, da nisam jos nista za bebu spremila, a usla u 9 mj 🙈🙉🙊 
    Pusa svima!!!!!!

Sanjarka88
    02. Lipanj 2016. 07:38

Trudovi divljaju odkad sam na nogama i smanjia im se rapidno razmak

Otusirala se ja i odoh put rodilista sta je sigurno sigurno je

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    02. Lipanj 2016. 07:49

Jutro cure
    Sanjarka draga nasa sretno😍 da Junior brzo stigne,da sto manje te boli😚☺

Abies
    02. Lipanj 2016. 07:57

Sanjarka sretnooooo!
    I slazem se sa vjevericom, na ovaj datum se radjaju dobri ljudi, meni baka 

Hvala na svim zagrljajima i pusama. U pon jos provjera svega. Pricat ispocetka. Svaki dan su u porodima, znaju sto je najispravnije. Zivot nosi puno teze udarce. A ovo mi je razocaranje (opet). Proci ce.

CrazyPuppet
    02. Lipanj 2016. 07:59

Sanjarka penješ se ti na tobogan!!! Sretno ♡♡♡ Cekamo malog Petra :-) 
    Evo ja pijuckam kavicu, odvezla malog u jaslice. Sprema se kiša, a meni danas u planu jooooš pranja posteljine i svega i čišćenje stana. Pregled je u 3... ja na +12 uf uf...sutra bih mogla na taj ogtt ujutro. Masažu jucer nisam dobila jer sam uopce zaboravila muža zamolit ahahahha
    Kokolo ne brini oko priprema za bebu, sve se to ionako da u dan dva, uživaj u roadtripu ;-)
    Bruna sve ćemo mi kakat ko grlice, obavezno ahahahahaha

mare1989
    02. Lipanj 2016. 08:00

Abies bas mi je zao sto neces moci da se porodis kako si zelila.Bitno da sve bude u redu s bebom,iskreno ne znam kako carski izgleda al zelim ti da te sto manje boli i sto brzi oporavak.

Sunshine1
    02. Lipanj 2016. 08:03

Pozdrav drage trudilice!

Prvo bi zamolila sanjarku i ugolinu da vise ne glumataju nego da se porode. Dajem im pravo do ponedjeljka posto su ipak svibanjke! 
    Drugo Abies tebe vise ne citam samo me plasis,iako sam prosla ja puno gore od jednog carskog.

Ja i moja Tenka smo od pon u bolnici. Ja docekala god braka u uto i jucer rodendan. Uglavnom u pon na redovnom ctg mi rekli da se vratim sa stvarima,da mi me malo gledali do punih 37tt i onda carski jer nema smisla za bebu cekat termin i bolje za nju tako. Ja naravno luda zena dosla doma po stvari,prvo oprala sude,pospremila,pripremila mm sve kaj treba i onda mirno placuci u bolnicu. Sutra uzv pa se nadam pon ili uto cr,izluduje me cekanje. Sad sam se pripremila jer sta je tu je. Samo se dvoumim izmedu opce i epiduralne. 

Idem vas citat od jucer.
    Ovdje upravo krenuo zbor malih zabica,bas su preslatke. Kad krene jedna odmah cijeli odjel...jedva cekam da moja mrva zapjeva.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.