Vjeverica dobro kaže danas imaju rođendan stvarno posebni i prekrasni ljudi jedan od njih je moj tata tako da sretno Sanjarka neka porod prođe sto bolje bez nepotrebnog rezuckanja i da sto prije Junior pusti glas 💙
Sto se mene tiče od jucer moj malac LUDUJE, ja ne znam šta mu je ali nema mira, volim ja kada se javlja ali imam osjećaj da ovo stvara masnice sa unutarnje strane plus sto nisam spavala radi toga, ne znam da li mu nešto smeta ili je to normalno, inače je imao par trenutaka takvih ali ovo traje dugo, s time da osjetim udarce i dok sam u pokretu koliko su jaki 😁
Bruna mene je strah nenormalno,a ovo ce biti treci porod😖
Crazy sretno na pregledu
Ja sam trenutacno na +2kg a koliko ce biti na kraju tko zna.Ne pazim sta jedem,a trebala bi😒 kako mm kaze ispunjavaj sad si zelje poslije neces moci😁
Sanjarka, sretno i neka sta brze prodje! Bas se veselim i cekam da se javis! Naravno, kad se odmoris... hwhehe kako volim lijepe vijesti, jedna ce seka danas dobit bracu ❤
Kokolo nema panike, sve stignes! Uzivaj i za nas 🤗
Sanjarka 💖💖💖💖💖💖💖💖
Nek ti prođe brzo i sa što manje boli 😍😍😍😍😍😍
Kokolo zeno samo ti šalabajzaj okolo, lako za stvari ❤
Nek je krenuo tobogan 😉😉😉
Baš lijepe vijesti za dobro jutro 😍😍😍😍😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Op op op pa sanjarka i petar sretno i spretno!
url=https://lilypie.com]
Hvala cure iako bi bilo bolje da smo ranije krenuli, al sto je, tu je 😉
Sunshine sretan ti rođendan i godisnjica sa zakasnjenjem! I nek sve prođe dobro! Mora!
Sretan rođendan i svim vasim dragim osobama, muzevima i ocevima danas, zaboravila sam tko je koga spomenuo, ne zamjerite 😉
Opa opa krenulo je krenulo! Sretno sanjarka!🍼🍼🍼🍼🍼
I svima dobro jutro i dobar dan ☀️☀️☀️☀️
Dobro jutro trudnice! Da vas na kratko ozdravim, pohvatati vas više ne mogu jer uopće više nemam vremena za... ništa! Pokušavam post napisati zadnjh nekoliko dana...😠
Sanjarka, jesu li to kod tebe krenuli trudovi? 😃 Sretno draga, drži se! 😘
Teja, na tebe nisam zaboravila. Za torbu za rodilište ti ne mogu ništa reći jer sam išla na cr. Došla u rodilište iz ta, dobila njihovu spavaćice i to je sve što mi je trebalo. Tvoje stvari oni spreme u ormar, poslije cr i spinalne je presvlačenje i micanje katetera nakon 12 sati i onda napokon jedes kašastu hranu, dorucak i večera griz, ručak krumpir i mljeveno meso...normalniju hranu možeš jesti nakon što odradis wc, uzmi si nešto i svoje hrane jer je večera u pola 6, doručak i pola 9, pa ćeš biti gladna. U sobama je vruće, stalno ti osoblje ulazi u sobe, te vizita jedna, druga, klopa, čistačice...nikad mira, ni po noći. Uzmi si samo japanke, papuče ti ne trebaju, spavaćice možeš imati njihove cijelo vrijeme, nisu loše. Uzmi si puno tekućine. U principu ti malo toga treba, tvoje stvari za higijenu, spavaćice ili pidame i japanke. Za bebu ti trebaju pelene, oni svako jutro uzmu mamama po par komada, tako da su sve pelene na hrpi i onda koja dopadne tvoju bebu tu pelenu ima..tetre oni daju, robu isto, ali si ponesi neku dekicu ili ručnik da je imaš čime pokriti. Bebe su stalno u sobama sa mamama, ako želiš da je uzmu ili dohranu slobodno im reci, nema problema s time... ne znam što više, ako te kaj zanima, pošalji mi u poruci pa ti odgovorim jer forum više ne stignem pratiti.
Tebi i svim curama želim brz i lagan porod! Pusa svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji