Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    31. Svibanj 2016. 18:18

Ugolina e mislim na one za u grudnjak :)

Bruna257
    31. Svibanj 2016. 20:15

Deeka ja uzela tommy tippee jastucice, dosta hvaljeni jer kao ne ostavljaju mucice od pamuka po bradavicama.... Ja sam ih jeftino kupila na sajmu, inace su dosta skupe....

Evo mi obavili zadnji shopping, jedino kremu za guzu nisam uzela, to cu svjezu onu vitaminsku u ljekarni... Madrac je tu i sebi hrpu ulozaka :D od chicco i vir.. Nek se nade...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MomM.94
    31. Svibanj 2016. 20:25

Ola zenske!

Pregled obavljen..Nist posebno, zatvorena, Leon jos uvijek na zadak, trudova nema, vidimo se za tjedan dana..

betty  sretno ako krene..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

mare1989
    31. Svibanj 2016. 20:36

Teja super za pregled,a maleni se ne zeli okrenuti
    Ja sam kupovala u Dm-u njihove jastucice,bili su ok.

Betty kakvo je stanje kod tebe?Hoce li biti jos jedna bebica ovaj mjesec😊

TPol
    31. Svibanj 2016. 21:30

Marigmar i ugolina stvarno cudno za vas secer, ali ako ne morate se bockat i provjeravat sta vas briga neka pise sta hoce hehe 

Teja super za pregled, 

Ja sam vam gotova odoh u krevet 

Evo ovo su kolica 

mare1989
    31. Svibanj 2016. 21:41

Tpol kolica su prekrasna👍
    ja jos imam kolica Graco od svoje kcerke,i dalje su ko nova,takoder imam i ono jaje kosaru.Bar to ne moram kupovt😉

mare1989
    31. Svibanj 2016. 21:42

Tpol kolica su prekrasna👍
    ja jos imam kolica Graco od svoje kcerke,i dalje su ko nova,takoder imam i ono jaje kosaru.Bar to ne moram kupovt😉

Lunale
    31. Svibanj 2016. 21:42

Hm... cure jel nam stigao mali Andro? Betty?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.