Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    31. Svibanj 2016. 15:35

Sanjarka,i meni ide isto to kaj ti opisujes zadnja dva dana,al ne stalno,tu i tam kroz dan..

Baby,bas me nasmijao taj tvoj Daj muz..

Slazem se za miris bebe, predivno kad udes u stan i tocno se po mirisu kuzi da je beba tu, nema sladeg mirisa..jedva cekam da i moj stan tako zamirisi..

Sanjarka88
    31. Svibanj 2016. 16:17

Crazy znam da ništa ne pomaze zato se necu ni trudit 😝
    Mega shoping! 💪 tm si je sam kriv 😂

Baby tako je! Spavaj, pij kavu i pusti malu da skače po lopti nel se dijete veseli 😂

Tpol hvala na virtualnom sladoledu 😘
    Uzivaj bez posla 💪 koja ste ono kolica uzeli?

Ja lezim pola dana vec na kaucu nista mi se neda, soliram i tako... Mega glad me hvata i stalno bi nesto jela i tako

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• atica
    31. Svibanj 2016. 17:01

Ugolina, i meni je prije par dana nesto sluzavo bilo na dnevnom ulosku (termin 12.6.) S tim da cijelu trudnocu nisam imala nikakav iscjedak pa sam odmah pomislila da je to taj sluzni cep ali evo, vec par dana proslo i nista! Danas sam bila na pregledu u ta i narucili su me da dodem u petak na kontrolu u radaonu?! Kakva je sad to kontrola? Jel netko mozda bio?

deeka
    31. Svibanj 2016. 17:03

zabice e tocno tako i meni, pa onda sam odlucila skinit. Taman kad se naviknem da ih nema ce doc na ruke pa ce opet bit privikavanje.

vidim da pisete o datumima vjencanja, mi smo izabrali 22.11.2014. jer smo se stimali po bendu i svemu sta smo tili da se uskladi, a na lito se nisam tila udavat po velikoj vrucini, a ovaj nas dan je bia savrseno suncan! Sad bi mi bilo draze da sam se udala usrid lita, a da imam rodit u 11.- nego obratno 

E di ste kupili/ili planirate kupit jastucice za dojenje? Da si znam uzet, a i pocea mi je curit kolostrum pa da si znam pripremit ako se pojaca do kraja?

Marigmar
    31. Svibanj 2016. 17:54

Pozdrav curke, vidim danas aktivnije na forumu super mi je to, svašta nešto naučim 😀. Evo ja dobila nalaz glukoze, ok je 4.2 tak da ono moje obilno mokrenje noću ima veze sa bazgom pa cu je malo smanjiti. Sto se tiče štetnosti bazge nije dokazano ništa jer se testiranja na trudnicama ne rade, a na kraju krajeva u ničemu ne treba pretjerivati. Mama mi kaže da su oni sve jeli u razumnim količinama čak su i pohali cvjetove bazge i nikom ništa. Samo umjereno a ne ovak Ko ja da ubiješ sve slatko u kući dok se dragi ne vrati da ne bi slučajno on pojeo 😂😂😂
    Ugl išla sam danas prvi puta vaditi krv u Breyer, presmiješno mi je, uzmeš broj i onda te prozivaju na šaltere za vaditi krv, osjećaj Ko u banci ali uz miris bolnice 😂 
    Ništa drugo neman za prijaviti osim da sam otišla pošpijunirati kada moja doktorica ide na GO( jer su me zbog toga kao naručile za 6 tjedana ako se sjećate) i ispada da se sutra vraća znaci komotno me mogla naručiti idući tjedan to bi bilo 4 tjedna. Tako da slijedeći tjedan idem nenajavljeno tamo pa da ih vidim nek me samo probaju otjerati 😡

Ugolina
    31. Svibanj 2016. 18:01

Marigmar,super za guk!!!
    A ne ko ja,obavila ogtt,nalaz savrsen, za dva dana isla na pregled redovni,ona trakica pokazala puuun urin secera, a zapravo ja dan prije kolaci,sladoled,slag, cokolada, lino lada i zbog tog me i dalje drzao pod dijagnozom secera, a zaboravila sam dok sam se prezderavala da imam pregled drugi dan,presmijesno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.