Bruna sesirici ili mast ili vl mlijeko...znat ces tek kad rodis.
Ja sam svoje sesirice prodala cimerici. Moj se zgadio na plastiku... sesirice i dudice. Jedino flasica je bila dobra.
A dojenje i cice je bolno 10ak dana. Pripremi se na to.
Smazala voćnu salatu, njam, mogla bih cijeli dan jesti voće u ovoj trudnoći
Baby ti me uvijek tako nasmiješ, ima li nesto sto još nisi probala da ubrza porod? Moram sastaviti listu sto sve ne djeluje pa da se bar ja ne mučim bezveze
Betty sretno ti!!! Držim fige da Andrić brzo stigne u mamino naručje
Sanjarka, Ugolina, ajmo, još kratko je svibanj na snazi mislim na vas i šaljem pozitivne vibre da bebaci čim prije stignu
Ejic uživaj u morskom povjetarcu
Sarlina hvala na ovoj info za sprej, još me to nije ulovilo, ali gdje je još kolovoz
Crazy zadnji dan i tebi stigao na poslu, najs
Moj malac je sve veći i dođe mi do rebra, to bar nije teško obzirom da sam metar i šumska jagoda visoka moram paziti kako sjedim jer me zna nazuljati
kako vas ima puno terminuse sad, i ja sam se uživjela kao da ću skoro roditi, hahaha
načekat ću se
Voljela bih kad bi nadam se Malakoza javila samo da znamo da je sve ok...
Vjeverice za sada smo sigurni da ribanje tepiha ne djeluje 😂😂
Ti kao i ja onda, jos se cudim kako je mali visok, sipak ja mala nije problem do rebara mi doc 😝
I ja se brinem zbog MaleKoze 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ni keks ne ubrzava porod😂,u prvoj trudnoci kad sam vec usla u 42tj smo ja i mm naveliko al nista od tog😁
Moja mala lupa iz stomaka naveliko😍al stalno pronalazi mjehur pa da se hoce maket od njega dosta mi wc-a vise😂😁
Vjeverice znaci pranje tepiha, prozora, zavjesa, 13 kg na ledjima u klokanici, trcanje za bilo kim malenim i brzim, hodanje po stepenicama s 13 kg u rukama 834 x dnevno - to sve pokrizaj 😂😂😂
Sanjarka hahaha ako se pita doktore imas jos 2tjedna fore 😁😁😁😁 mali dalmoš već zajebava 😂😂😂 doduse moj nije dalmoš pa mi se čini da će se bacit na sestru, mala mi sluša cmc i glavni hit joj je mate miso kovac dalmacija u mom oku 😂😂😂😂😂 i zakasnila je u siječnju 2014 😂😂😂😂😂
Joj cure moje bas se nasmijem i to je ono sto nam svima treba. A rodit cemo sve, ne mozemo vjecno biti trudne 😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Recepti pravi trudnicki
Fino, a ne isprpis se.
Kreme za guzu. A svasta sam imala. Becutan, vitam iz ljekarne, penaten nivea baby melem... i kantarion ulje. Sve bile dobre. Sad imam uzorak sudocrem kako vec. Te kremice dugo imate. Bolje manje kolicine. Nikad ne znas hoce li bit reakcije na koju. Kad je bilo crvenila onda penaten ili ulje ugl da ima vise cinka.
Ja se jutros primila pegle, s ovom vrucinom je bingo.
Baby
Popravis mi dan.
Ubrzati porod, ajme nikako kod mene. Sa sinom i rucno otvarali i gelovi i nista... 3gela za 1cm valjda. Samo vidjeli bistru vodu nakon noci gela.
Da ne pricam o stepenicama, lustere oprala, ne znam sto nisam. Nit ne forsam. kad medicina i sila nije pomogla ovo ce jos manje. Ok ne teglim svojeg malca ipak ima 20kg. Jos jedino suncanje trbuha pa kad zakipi unutra nek ode van po malo zraka
Abies... Znam tocan datum zaceca tj. Mi zovemo stvorendan kod IVF trudnoce a znati cu i dan poroda- vjeruj mi neeeebitnooo... Samo da mi ona bude ziva i zdrava ... Btw bravo za recepte...
Betty... Jel to krenulo zesce do sada?
Pa prestanite riiibat po kuciiii... Uzmite loptu pa hopsajte.. Ili po muzuuu....
Ja se vratila s kave, sveki nasli poklon koji cemo pokupit popodne...
Poslala dr poruku kad da sutra dodjem... Pocinje me prat zestoka nervozaaaaa...
Sortiraj odgovore
Najstariji