Cure, od poznanica sam cula da su im pilates lopte pomogle... Od ciscenja i ostalog samo su bile pretjerano umorne i izmorene, a s loptom su se pocele otvarat, polako al je krenulo... Kad dode vrijeme, ako moja bude tvrdoglava, i ja cu sa loptom probat.... Stetit ne moze....
A za kremu cu vidjet,mozda od ovih nabrojenih ima kakav popust u dm ili muller knjizici :D gledala sam jos i topferove i musteline proizvode pa cemo vidjet... :)
Ovo moje ☀️malo danas divlja po trbuhu, nema mjesta na trbuhu koje danas nije izudarala... Da me sve boli 😕 donekle se umiri tek kada rukom mazim trbuh.... Al jako malo....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jep moj mali pravi dalmos , sve je kod njega lako cemo i evo sad cu 😂
Sarlina zavidim na pozitivnom uzbuđenju ti ces već sutra sve znat 💝
Ja sam odustala od svega jer me samo izmori pa jos necu imat snage na porodu. Odmaaaaram. Po muzu skacem jer mi je gust a pilates loptu nemam 😂 ionako sam otvorena cekaju se samo trudovi....
Baby kad mi kazes 2tj ubijes me u pojam 😰
Bruna i Mare pusa vašim aktivnim curicama 😘
Betty bas sam uzbudena zbog tebe!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro trudnjace!!
Sudocrem je spas, moja je dobila osim od druge kreme i od sudocrema se sve povuklo tako da neku malu za svaki slucaj je super imat, a i kosto je netko napiso dugo traje jer ide u jako tankom sloju.
Sarlina to i kazem znas kad je bio stvorendan (vidis to nisam ni znala da je terminologija). I naravno da prodje sve savrseno i da mazite tu veliku nagradu. Samo pozitiva prema tebi u svakom mom atomu.
Bruna dobila sam kreme par testera. Za prvih mj imam. Jedan ide u kolica. Vidi paket familyservicea, po porodu ide jos jedan u farmaciji.
A i nisam mazala kod svakog presvlacenja, niti obilato kad jesam. I bjezala od onih koje su kao gips
Ne znam kako koje rodiliste. Onda sam dobila jonsonove proizvode testere (ulje sampon...). Vinogradska sad navodno pokloni paket pelena i maramice. Sv duh??
Klc, split...? Ako tko zna da javi da se malo radujemo sitnicama
Sv. duh ti nista ne daje, moras imat svoje i pelene i kremu i maramice, oni ih presvuku samo ujutro kad su na kupanju, ostalo sve sam
Ja sam dobila uzorak te sudocrem neka je ako zatreba...
Za Split i poklon pakete nemam nikakav info
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Karlovac isto ne daje poklon pakete, a u rodilistu treba samo svoje pelene, drugo imaju, i koriste musteline proizvode...a i mislim da sam negdje procitala/nacula da se moze s njima dogovoriti i da tetrahu sa bebom...
Familyservice? Farmacia? Sto treba napraviti da se dobije kakav paketic? Ja sam jedino neku hippovu kremicu dobila...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crna da dok si tamo. Koristis svoje. Ovo je kad te otpuste bilo da ti poklone. Al znaci sd niks nece dati ;)
U Puli su prije 3god davali Jonsonove uzorke,morala sam imati svoje pelene,vlazne maramice i kremu za guzu,u slucaju da zelim bebu presvuci.Oni su ih presvalicili ujutro u 8,pa poslijepodne u 3 i navecer u 10,a ako beba u meduvremenu napuni paket su govorili da ih same presvucemo😞.Prvi put kad sam rodila nisam znala kako i sta,pa je cimerica to mi pokazala,a drugi put sam vec znala sta i kako.Samo ne znam kako kod vas,kad bebu oni okupaju meni je sin mirisao ko malina,uopste nije imao baby miris😊.
Tko nije kod ginekologa dobio nek ode na web familyservice i prijavi se. Bonovi krema donat knjiga (trudnoca porod beba njega). A po porodu odes u farmacija apoteke i tamo dobijes njihov drugi dio paketa.
Prije par god je bio persil za 1 pranje pelena par komada knjiga 2dio (razvoj bebe 0-12mj) i ne znam vise sto.
Sortiraj odgovore
Najstariji