Mare bit ce to isti uzorci koje smo dobile. Zuta vrecica sa zipom i dvije tri bocice mozda 1dcl.
Da tako i meni one price posnjofaj bebu na porodu i ureze ti se miris...nije palilo. Porod sam ga imala sekundu kraj lica da mu pusu dam. I vec je bio opran, mozda tim jonsonom :)
Ajme meni,nekoliko sati ne pogledam klokanicu,a ovdje tisucu stranica ispisano,hehehe..
Netko je pitao za kremice.. S obzirom na nekoliko godina radnoga staza u jaslicama i prematanja pelena najmanje pedesetak puta dnevno mogu reci da su se najbolje pokazale becutan i jos bolje obicna pavloviceva krema iz ljekarne..i da je bolje prati vodom i trljacicama, ne vlaznim maramicama, i obavezno osusiti guzu prije mazanja kremom (neki to ne prakticiraju).. Takoder,svako dijete je drugacije osjetljivo, netko ce reagirat na sve,a netko na nista..
Takoder,ima i bijela pavloviceva tako da ti nece ostati zuto od kreme po tetra peleni ,netko je rekao da ce koristiti..
Ima itko iskustva s tim spektakularnim sluznim cepom? Jel moguce da bude gust i sve,ali bez sukrvice?? Maloprije sam imala tak neki iscjedak
Abies ja sam jedva cekala doci doma da ga lijepo okupam u cistoj vodi i osjetim baby miris.Onako uvijek poslije kupanje bio ko malina bas za pojesti😁
Ugolina ja u prvoj t cep uopce nisam skuzila, a sad mi vec 3 dana poprilicno gusto sluzavo izlazi... Neznam jel cep ili iscjedak, krvi nema niti ikakve druge boje, samo je žut
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hehehe Baby i Sanjarka, moj prvi dalmoš isto nije htio van 10dana.... ni vjezbe ni pilates lopta ni seks ni puni mjesec... ništaaaa ne pomaže... ne se sekirat uopće, kad odluči krenut će... brige njih što je mami vec svega dosta...
Dakle ja u šopingu, sjela malo jer sam se izubijala... muž se definitivno zajebo kad mi je dao diners... ko mu kriv sad... ugl kupila madrac, ogradu za krevet, nešto robe za velikog brata i sebi dvoje kratke trudnicke hlace... i jos par sitnica... natukla četveroznamenkasti iznos... ups ;-) idem jos po spizu pa po malog u jaslice...
Puse
Ugolina pogledaj na internetu,ja isto u prve dvije trudnoce nisam obracala paznju na to😂 sad cu znati kako to izgleda 😉
Tako umjesto da cistim 3x ja odspavam dva sata 😂😂
Sarlina muz mi je malo predaleko za hopsanje, bi ja rado 😂😂😂😂
A na lopti bi izdrzala dok me mala ne snimi. Kako to mislis da se ja igram bez nje 😂😂😂😂
Uglavnom evo 1ciscenje sam prespavala, umjesto drugog cu popit kavu 😂😂
Kreme nikakve osim poslije kakanja, ja cu pavlovicevu ili trudi. A tek u slucaju osipa sudocrem.
Bebu isto mislim prati s vodom i uljem, a bude li kosat ko sestra onda mu mislim oprat kosu samponom. Njoj uzimam Trudi ili Mixa, stvarno su mi odlicne.
U Vinogradskoj nisam nista dobila na poklon i imala sam i svojih pelena i maramica za presvuci. Sad sam uzela dva paketa Pampersa i jos jedan dobijem ( s njom sam dobila normalni veliki paket, sad je navodno neki mali 20 kom ne znam tocno.) i nakon pupka mpp.
Veselim se 😆😆😆😆 iscekujem 😆😆😆😆 juuuuuj jos malkice 😆😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sanjarka mislim da je cep. Meni nije bio krvav s malom. Tako da to nije pravilo. 😉😉😉
Crazy haha kaze meni muz neki dan : Ja sam se oženio i nisam mijenjao prezime. Izgleda da sam ime promijenio. Sad se zovem Daj. Daj za cipele, Daj za nokte, Daj za torbicu 😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Joj cure bome kad pocnete tipkat dok sve orocitam odepola sata 😆😆😆
Ja sam od danas slubeno na bolovanju pa cu jedan dan na posao i onda na gosisnji i onda odma na porodiljni!, ako sve bude u redu odoh par dana na more!
Sad vas sve virtualno častim sladoledom! 🍨🍨🍨
Sarlina hvala za naziv spreja bacam se u potragu jer ce mi sigurno trebat, ko ce izdrat do 20.8 bit ce vruce
Crazy tako treba volim shoping i trosenje hahhaha
Betzy izgleda da ce uskoro van tvoj bebac
I mene cudi da se mala koza barem kratko nije javila, ili ovde ili na face
A sta se tice ciscenja i mene uhvatio neki sindrom, pa sam kuhinju generalno i kupatilo, moram jos prozore prat. Mislim da ste me zrazile jer svaki dan nesto cistite.
Narucila sam kolica i doci ce u ponedeljak yey
Sortiraj odgovore
Najstariji