Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    30. Svibanj 2016. 17:55

I ja sam pomislila da je Ugolina mozda rodila 😄

Pitanje: kako rjesavate probavne probleme? Mislim s (ne)odlaskom na wc. Cini mi se da si ti Sanjarka pisala da te muci.
    Iako mi je patronazna rekla da bebica sad glavicom tiska sve zivo i da je zato usporena probava, ali meni vise ni donat mg ne pomaze toliko. 
    Ponekad imam osjecaj da cu roditi na wc-u😒

Lunale
    30. Svibanj 2016. 18:05

Sanjarka, nemoj mi reci da si se udala 8.8.? Taj datum smo mi imali zapisan pa je ponisten i odgodjen za 01.09. jer je muz kasnio po drugi put kuci s broda! Prvi zapisani datum smo imali 31.12.2014. i tu su ga isto zaj... Ako sam falila izracunat da je 8.8. heheh nista cudno, matematika mi cesto steka al ako je 8.8. divan datum imate, mi smo bas njega bili pikirali i trcala sam prvi dan od onih 45 unazad zapisat nas da ga uhvatimo jer su nam rekli da vec 2-3 dan 8. mjesec bude full popunjen

Lunale
    30. Svibanj 2016. 18:08

Bebacice, ja nikako! Cilu trudnocu imam problem sa zatvorom i od po nekoliko dana. Nista ne pomaze nego svako par dana kad se zelim ocistit malo pijem  portalak sirup i popijem 2-3 dana za redom miks kuhanih sljiva (sa istom vodom), kiwi i jabuka. Inace, sve sam pokusala...

Aurelija
    30. Svibanj 2016. 18:25

Lunale, držim fige da curka izdrži dok tata dođe! A lavor hladne vode aaa to je i meni otkrice! Paše ko budali šamar, iako ne natičem zasad

deeka
    30. Svibanj 2016. 18:52

Bok cure, 
    evo da se i ja javim. Mislim  da sam procitala sve sta ste pisale do sada, pa tako cestitam svim novopecenim mamama na bebicama i svima rodendane koji su ih imali :) 

Ja sam sluzbeno jucer skinila i vjencano i zarucnicko prstenje s ruku buduci sam dosla do faze da se jedino mogu skinit s pomocu sapuna...pa onda bolje sprijecit nego lijecit jer ce doc i dan kad nece ni sapun pomoc...Sad se bas osjecam nekako golo :O

Uglavnom, Sanjarka i Ugolina virujem da ne zavidite nama koje imamo jos do termina, i sama sa sobom muku mucim da ne krepam do tada :P (jos 79 dana). Meni je ova zadnja dva dana toliko vruice da to nisu istine, jedva se cekam uvalit u more, a i za to cekam bar 22 stupnja :)

E Sanjarka, ja isto neznam sta ti cekas vise, vrime ti je za (po)radanje!!I

Abies
    30. Svibanj 2016. 18:56

Mi jos cekamo tatu. I tortu. E da sam znala da ce se tako zakomplicirat 

Probava grrr. Prva t nistanije palilo. Doktorica dala neki sirup i ajde. Ova t malo bolje donat ide. Ili sljive. 
    Komarci - dm ima neku djecju kremu, aparatici... ima koja s istoka Slavonije da kaze trikove? Ili Sarlina (ne znam gdje si al mislim da si moslavinu nekoc spomenula; i to je nizinsko podrucje)

Bruna257
    30. Svibanj 2016. 19:11

Cure, ja prestala u petak sa magnezijem(taman potrosila pa mi gin rekao da ga ne moram vise piti)....  Jucer popodne me ulovio grc u nozi i mislim si to od hodanja ujutro... Al danas lezim i danas me rasturaju grcevi, u stopalim posebice... I listovi.... Neki savjet?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    30. Svibanj 2016. 20:06

Cure ja mlatim po magneziju i za sad nikakavih problema s probavom. Probajte izbjegavat hranu koja zaštopava... 
    Ja sam malo iscrpljena od posla, al sam dobro odvalila i zavrsila skoro sve. Jos malo sutra i wooohooo... za dva tjedna ionako pravi porodiljni otvaram. 
    Bruna nisam pametna za grceve, tu jedino Mg al kako kazes prestala si piti... masiraj, pij puno vode i guglaj malo što inace sadrzava magnezij pa da ga unosiš malo na taj nacin. 
    Za komarce... nemojte bit krvna grupa 0, hehe... nju najviše vole... ja sam sigurna kraj muža, uvijek njega pikaju ;-)
    Ostalo ne znam... ima onih UV lampi, za sad ispada korisna ali samo po mraku... spirale, ima onih zujalica, prirodni repelenti...

CrazyPuppet
    30. Svibanj 2016. 20:33

E da, Baby ne moze ti beba u 36-37 tt bit samo 40cm to su ti nes krivo rekli... sigurno ima preko toga... bar 44-45cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.