Hvala vam cure na cestitkama za mm rodendan! 😘
Abies, hvala na recepticima! Probat cu nesto, ako ne uspije kupit cu zamrznutu 😁😁
Hvala Sanjarka, uzivamo sad dok jos mozemo 😘
Sve cure koje imate preglede, sretno! Sve koje planirate roditi, sretno!!!! 😘
Ola!
Teja, sretno na pregledu! Javi se...
mare, ja sam ti u japankama stalno...nekako naudobnije
miska, žao mi zbog tvoje mame, nadam se da će se brzo oporaviti. Kaj se tiče iščekivanja, u istom smo sosu...tjedan dana razlike..
Ugolina, kažeš zatvorena ko konzerva...haha...dobra si
deeka, ja sam prije 2 tjedna skinula prstenje...kroz dan je još ok, ali jutro i večer naotečeni prsti i počeli me tiskati...sad čekaju ponovnu priliku da ih stavim. Kak kažeš, osjećaš se golo, i meni je tako.
Lunale, mi smo trebali 8.8. ali smo onda ipak odlučili za 18.7. na moj Geburstag Veli muž: jednim udarcem dvije muhe..haha...komarci ne vole moju krv, jako me slabo pikaju. I ja jedva čekam one lubenice kaj voze po cesti..svaka 10 kn bez obzira koliko teži.
bebacica - znam kak ti je..ja sam se s probavom znala mučiti i do 5 dana..Mg nije uvijek pomogao. Onda sam miksala nemoguće: mekani kiwi i na to kapucino, kruška i na to topla voda, sendvič s toplim sokom...sve sam pokušavala..oni jogurti ništa nisu pomogli. Pa sam od toga dobila hemeroide..bilo je zabavno.
Bruna, ja ti imam povremene grčeve, rekla sam za to ginek i dala mi je Spasmex pp...rekla je da ne smijem magaditi te bolove, odmah popiti tabletu.
baby, 40cm? Mislim da su fulali...očito nemaju pojma o centimetrima manjak iskustva
Crazy, hvala za članak...ona tvoja nova Stokke kolica s profila :) ODLIČNO!
Abies, hvala za recepte
Križa su me počela ubijati, noge očito bez cirkulacije - rješenje: muževa masaža..svaku večer po 30-45 min..kasnije je puno bolje.
Danas sam ustala u 5:30 i nikako zaspati, u noći se budila 2 puta. VRUĆE!
Smijemo li mi piti bazgu?
Sestrična mi poslala iz CH opet odjeću, chicco ležaljku, kadicu, klokanicu..svašta...
Kod nas je vjetar podivljao...a vruće je..htjela sam mužu ispeći Crvenkapicu (kolač) ali ne mogu 5 min stajati na nogama.
Kad ste kupile spavaćice? Ja namjeravam mjesec dana prije ali ne znam koliko će mi narasti trbuh..preporuke?
Stigla mi nova doza Heferola...
Tipkamo se
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobar dan curke evo prijavljujem bolove menstrualne,sve jaceg inteziteta,zadnjih sat vremena
namistam se po krevetu,al mi nikako ne ide,i bol se ne smanjuje.Ugl.jucer sam presadila cvice,oprala 3x stan,tako da sam sad mirna,inace me ova menstrualna bol nije pratila ovako intenzivno ko sad,a bumo vidili,oce li sta bit.Bas imam osjecaj ko da cu procurit
.Nekakvo uzbudjenje me opralo,iz cista mira
Jutro drobacice :) Ja se bas veselim lipnju, to ce bit jedan divan mjesec i veeeliki tobogan
Crazy, zadnji dan posla? Super, od sutra samo lipo "mozak na pasu"
Sarlina znaci dobar je sprej, pokusat cu i ja onda s njim.
Sanjarka, i ja sa svojom ispaljujem! Nekidan sam spavala popodne i nisam joj se javila na mob. zovem je nakon sta sam se probudila a ona mi se javlja sva panicno da je krenila put mene jer da se zabrinila??/ Pa majketi necu se onesvistit kad me trudovi uvate... I jos je toliko napadna s tim da zeli s menom ko pratnja u rodiliste (ako muz ne stigne) da sam joj sve sasula u facu kako mi ne triba njena panika sad a pogotovo tad! I da bi je jedino mogla istirat od tamo hehehehe. ne znam sta joj se desava, inace nije takva. Kao da se malo pogubila u ovom iscekivanju, ne znam kako je spustit na zemlju :D
Inace ja budna od 5, bas sam nikako spavala... Kako imam 2 pasa, svako jutro mi je ritual oprat cilu kucu, sredit sve pa usisat i oprat podove. Tako mi je od pocetka trudnoce, ne podnosim ni jednu dlacicu vidit. Sve mi se pari prljavo i nikako dovoljno cisto :D ali i uzivam u ciscenju moram priznat. Cak sam i njih dvoje ribala svako malo al sad ih nije lako dizat i kupat.
Neko je bio spomenio Prolax cepice, s njima sam pokusavala na pocetku trudnoce i nije mi upalilo ali mogla bi sada opet pokusat jer je ipak malo laksa situacija nego na pocetku. Inace mi ih je kolegica preporucila jer su njoj genijalni i pomognu svaki put.
E da, i nikad hemic nisam imala i sad mi se pojavi taman pred porod kvragu! Ko ce s njim u rodiliste, malo mi je bruka :D nadam se da ce proc do tad
Wooohooo Betty sretno, brzo i što laganije ti bilo! Čekamo s nestrpljenjem
Mozda ipak bude jos jedna svibanjska bebica (i ja volim svibanj) jeee
Betty hrabro i sretno. I javi se 1+1! Cmok
Betty, hehehhe onda cekamo razvoj dogadjaja kod tebe, sad si gotova jer cemo svako malo pilat di si i kakva je situacija mozda da se pokusas otusirati, kazu ako su laznjaci da onda prestanu?
p.s. i ja sam jucer presadjivala cvice, oprali me crveni djirani i neman se na balkonu di okrenit od njih al neka
Zabice joj tako i moj! kad smo morali odgodit 8.8., on je htio 1.10. na godisnjicu od kada smo zajedno ali otac mu na taj datum nije mogao biti u hr pa je odustao od prijedloga.
Betty sretno 😊
Zabice moram si otici kupiti neke japanke😉 hvala na savjetu😘
Sto se tice spavacica sveki mi je rekla kupiti one na bretele pa ce biti lakse za dojiti😊,ove bas za dojenje su preskupe,kao i sve ostalo sto se tice dojenja.
Betty sretnoooooo 😁😁😁😁
Nista idem i ja 3x oprat kucu i presadit babino cvijece 😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav curke...
Nakon klasicne nenaspavane noci, ja opet u horizontali, samo si pripremila namirnice za rucak... Noge u zrak, grcevi su aktualni....:/
Sto kuhate danas za rucak? :)
Pitanje-bolje silikonske zastite za bradavice ili mast neka(purelan ili neka druga)?
Koja krema za guzu?
Danas idem jos kupiti te kozmetike i madrac za krevetic, pa sam gotova...
BETTY sretno i neka krene i zavrsi brzo 💓
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji